30

Анонимен

преди 3 години

Не е нормално хора които незнаят български да гласуват за български парламент. Крайно време е тази порочна практика да се прекрати.

29

СИКиджиев

преди 3 години

Никакъв хаос нямаше. Бях там цели 3 часа на опашка. Просто сик се опитваше да усложни нещата само и само да не могат всички да гласуват. А тия простотии ви ги знаем от дълги години. Е това си е срамота с две думи.

28

Меди доганов

преди 3 години

За животните с любов.!.

27

Qwerty

преди 3 години

Аз живея в чужбина и подкрепям това от чужбина да не се гласува. Правят се излишни разходи и вотът в крайна сметка е за ДПС.

26

Анонимен

преди 3 години

В чужбина не трябва да имат право да гласуват. Хора, които не живеят в страната не могат да определят как да се развива държавата. Крайно време е да се забрани. Нищо против българите в чужбина, но това е правилното решение.

25

синигерска работа...

преди 3 години

Това е ! Баш Бакана наш човек !

24

Арагорн

преди 3 години

До Д.Р. Р. ТолкинТаман наскоро го гледах пак. Има логика в изказването ти.

23

Ган4о Балкански

преди 3 години

Само у нас не разбраха хората... ДПС е дело на КГБ, гласуват за ГЕРБ, под строй!!! Другарите си помагат, днеска аз на теб утре ти на мен.

22

Време е ДПС

преди 3 години

да получи изпълнителната власт в България.Който може зад завесата го може и публично. Не е за български едноклетъчни тази работа...

21

Куку

преди 3 години

Срамно е че в чужбина са по активни от нас, а после ние сме не доволни от избраните.

20

БОЙКОВЪ БОРИСОВЪ

преди 3 години

МВР Преименувано от Народна МИЛИЦИЯ на Национална ПОЛИЦИЯ !Подлежат на ЛИКВИДИРАНЕ по ЧЛЕН 8 от БЪЛГАРСКИ ЗАКОНИ ТОРЕ:"За Измяна на Държавата се УБИВАТ не само Виновните,но и Техните Най-Близки Родственици"Член на ДС-УБИВА се Потомството !Член на БКП-УБИВА се Потомството !Член на МВР-УБИВА се Потомството !Член на ДАНС-УБИВА се Потомството !КОЙ Е КОМУНИСТ, ТОЙ НЕ Е ЧОВЕК !КОЙ Е МИЛИЦИОНЕР, ТОЙ Е *** !КОМУНИСТ И МИЛИЦИОНЕР СЕ УБИВА САМО СЕМЕЙНО, НЕ ПО ЕДИНИЧНО !КАЗАХ !

19

Анонимен

преди 3 години

Cамо Сърчаджиева ми трябваше по Нова ТВ, че да ми обяснява дали нашите медици св били справили добре. Смях!

18

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Хаос...маос но на края на изборния ден,всички ще са гласували по...списък на 99% и отчетени в...протоколите.Тъй че,организацията там е...перфектна;лично Ердоган следи...процеса.

17

Анонимен

преди 3 години

... предварително регистрираните за вота са по близо 2000 за всяка....Учете български, за да не пишете (copy&paste) kато тази журнал(я)ска на псевдо български! Това са хората, които се опитват да ви влияят, неграмотни по булгарски журналисти!

16

Анонимен

преди 3 години

Когато има демократични избори в Турция за турския парламент тогава да има и за българския такъв! Анадъмно?

15

Анонимен

преди 3 години

Турция: Хаос ,има ли учудени?

14

негласуващ

преди 3 години

И защо Турция трябва да определя аз как ще живея в България?Откъде накъде?Ето заради тия и заради платените инд7йци "изборите" да безсмислени

13

Анонимен

преди 3 години

Не лъжете! Хаос няма, хората спокойно под строй гласуват за дпс

12

Анонимен

преди 3 години

А защо ИЗОБЩО трябва да гласуват там? Ако им е мило за България - да идват да живечт и работят и плащат данъци тук.

11

Анонимен

преди 3 години

Хаос, караници, бой, никой не може да прочте бюльтинти, несе знай кой нумер за наште, кой не, имината вече непознати, бюльтината дълга, едно жена не издържа да стой мирен и почнаха гьобецити.