10

Мхм

преди 3 години

До Анонимен 14Моля те разкажи как точно се убеди. Много ми е интересно и си мисля, че историята ти ще бъде интересна и за другите

9

Анонимен

преди 3 години

Ами въведете електронно гласуване, за да може и по-интелигентните хора да гласуват, а не да сумптят и се бутат с пенсии и селяци по опашки.И не ми казвайте, как ще ги хакнат! Живеем в 21 век!

8

Анонимен

преди 3 години

Вирус няма, за пореден път се убедих снощи в "Пирогов". Всичко е един смешен театър, от който вероятно и на докторите им е писнало вече, но вроденото робско чувство си казва думата.

7

Анонимен

преди 3 години

Аре бе, псиохолога, платил съм си данъците и осигуровките, така че имам право да претендирам и без да съм гласувал. Тези, които имат задължения към бюджета, те не трябва да имат право на глас.

6

Анонимен

преди 3 години

Ами лично аз смятам да гласувам довечера към 7 когато вече е намаляла тълпата.

5

Анонимен

преди 3 години

напротив страха от зараза е по голям от това да избирам некви тикви за депутати. да бяха дали по някой лев да отидеме, а то само бойко даде другите скръндзи еми у лево тогава.

4

Селяндур

преди 3 години

На какъв референдум сте казали нещо, бе чалгар?И кои сте вие? Референдума Ви законен ли е? Не беше ли пълен с фалшиви подписи?А, май беше и отхвърлен?О, Боже! Трагедия. Пускайте куку бенд и Софи маринова на мах и ръцете горе, всички по масите, удриииии

3

Анонимен

преди 3 години

Психолгът определвно не е в крак с днешното време и не знае, че шозиции се губят лесно.

2

Анонимен

преди 3 години

Оправданията на мрънкача са трогателни. Всички били еднакви, отвратен бил, недоволен, гладен, за гъби, в тоалетната, на село....Истината е, че май така е по лесно а?Не знам как е, ама така не е! - Казва мрънкача и псува всеки, който е законно избран да управлява.

1

Край

преди 3 години

Стакхът не е Но отвращението даНе участвам в менте избориНа референдума ясно казахме че искаме мажоритарни избори в два тура за 120 депутати