391

ПроСоТо

преди 3 години

До Hristoтова е ПОРАЖЕНЧЕСКА идеология,драги!ИМА ЛИ ДРУГ НАРОД,който да "ЛЯГА" на такава "логика"?!?!

390

Анонимен

преди 3 години

Разстройствено редко гнусен тип

389

Hristo

преди 3 години

Не го харесвам Бойко защото лъже хората и ги гледа в очите. Поведение на типичен закоравял престъпник. Не знам каво ще стане с изборите но истината е че те не зависят от нас. Ако нещо заявиси от изборите в една държава като България досега щяха да ги забранят. Добре е повече хора да гласуват. На практика резултатите от изборите дават информация на Великите сили как да ни управляват. Просто до сега Бойко се вписваше в схемите на "Великите".Иначе самите избори реално разпускат възникналите напреже

388

протестъри

преди 3 години

само бсп ще ни оправи, р. овч е известен с добрите си намерения, честен и открит, заедно с финансовата мощ на божков и отровното трио ще се оправим..

387

Цвета

преди 3 години

Баси *** парче е тоя

386

ПроСоТо

преди 3 години

До ЧЕСТНО КАЗАНОс една малка разлика:-"Тато" беше простоват, НЕ и ***!Мутрьо е хем ***,хем недодялан,хем със СЛУГИНСКИ манталитет!..Просто при престоя му при Живков като негов ПАЗВАНТИН, е попил някои работи от него,но пречупени през мутряшката му същност ,"уроците" са се превърнали в гротеска..И друго:-При "Тато" станахме ДЕВЕТ милиона,една "средноевропейска държава"При Мутрьо сме ударили всички дъна!!!!..ПО ВСИЧКИ ПОКАЗАТЕЛИ!..така че не правете подобни паралели!

385

илиян

преди 3 години

Просто ***. Дори няма нужда от коментар. лошото е че трябва да наблюдаваме гупостите които прави от първи ред.

384

Анонимен

преди 3 години

тоя и доган се скриха от народната любов

383

Анонимен

преди 3 години

"28 март са изборите, няма какво да си търсят оправдания президентът е казал 28 март, той го е изговорил и сега се чуди как на база на медицинските специалисти да ги отмени по този начин премиерът Бойко Борисов коментира във Велико Търново днешните консултации при държавния глава"--Цитат на Бибитко, мисля, че е от 5.2.2021. Може да се намери и в любимата Му Босфор.твТа така с лъжата и късите и крака!

382

Чао,мутри

преди 3 години

ГЛАСУВАЙТЕ, хора!Тази ГНИДА е чао!!!!!!!!!!!!!!!!

381

до к.427

преди 3 години

До Сър ПичукНа ББ ще му трябват още минимум 2 партии, а ДПС и Сл.Тр. няма да се втурнат да влезнат в правителство, чийто премиер е бита карта за САЩ, а защо не и за Германия (разбирай ЕС). В края на годината танте Меркел сдава властта и ББ остава сирак. Пирамидата още сега започва да се руши, а до края на май има 2 месеци, през които пандемията ще държи високо ниво. Без външна помощ ББ щеше да подаде оставка още през август. Нито на Меркел,нито на Вебер им е до корумпирана БГ на Падишаха.

380

ББ в шах

преди 3 години

До ЗозоНищо чудно да се окаже истина предположението, че ББ ще окаже помощ на Каракачанов да влезе ВМРО в НС,а последният ще му помогне да състави кабинет. Разликата ББ-БСП е 6,2%,ДПС и ДБ се компенсират, "Мутри вън" е 5% и ако ББ не беше помогнал на Шкембе войвода, ГЕРБ никога няма да състави кабинет, понеже Сл.Тр. поне на първо време няма да се втурне да помага на ББ. Последният се смяташе за Падишах, но нещата не са така.Не смятам, че от чужбина ще се втурнат да гласуват за Бойко от Банкя

379

Анонимен

преди 3 години

България се събуди .Най-после този престъпник няма да ни учи как най добре да пълни чекмеджетата

378

Зозо

преди 3 години

Хахахаааа, до края на деня Дългия ще мине БСП-то и Корни ще трябва да прави харакири довечера :))))))))))))))))))))))))))))))))

377

Анонимен

преди 3 години

Една седмица ли не ти стигна да си натъкмиш резултатите? Много си бавен нещо.

376

Сър Пичук

преди 3 години

Геперунгелова пирова победа!

375

Анонимен

преди 3 години

Падна Няма кой да ни лъже че дджипа е на 15 години

374

German

преди 3 години

Казала танте Меркел, с чаша в ръка, на Бойко PROST(наздраве) , а той веднага ѝ отвърнал без да знае какво значи тази дума:И аз съм *** и заради туй се разбираме

373

Анонимен

преди 3 години

нормално е още утре да осъмне в затвора. Не може вече и с купуване на гласове

372

Анонимен

преди 3 години

АУУУУУ БАЩИЦЕ НА КОГО НИ ОСТАВЯШ :)