32

Манчо

преди 16 години

долна крадлива мутра - ***, дано

31

az

преди 16 години

pyka za tazi mytra! za6to ni zanimavate s nego i podobni svini?1

30

chiva

преди 16 години

Кой каза че като е била отлична спортистка, може да бъде и добър административен кадър?? Същата е като онази *** Костадинова. С тази тазлика, че Костадинова е и грозна, а Лечева поне е очарователна.

29

Peig

преди 16 години

Весела не питай себеси а открий един сайт и хората ще ти кажат какъв е бившият ти съпруг. А с какво се занимаваше и ти знаеш.

28

тони

преди 16 години

г-жо лечева защо не се омьжихте за някой достоен бьлгарин ровещ из кофите, така можехте да си спестите излишните вьпроси, а и нямаше да задавате толкова тьпи

27

Vseki

преди 16 години

Ти си го казала най-точно! Няма какво да добавя. Надявам се само Лечева да прочете.

26

преди 16 години

"Информации" - няма такава дума. Използвайте "информация" или "сведения".

25

glavata

преди 16 години

i nas ko na interesuva , tez mytri o6te malko geroi 6te go napravite nacionalni geroi ,dano da sa nameri nqkoi lud da gi izpozastrelq si4kite ei tai za sporta ..

24

4enge

преди 16 години

Evala `Ani` mnogo istina ima v tozi komentar

23

преди 16 години

nomer 3 struva mi se 4e gi za6titava6 a?

22

pesho

преди 16 години

ami lakomo dupe kruv sere

21

Ани

преди 16 години

Да, често пъти се правим на съдници, ама точно в този случай не виждам да "съдим невинен". Тоя отстрел на "добре облечен бизнесмен" по-скоро можем да го причислим към "божието възмездие". Невинните умират от глад, прегазват ги по улиците, пребиват ги заради жълти стотинки в тъмните улички.....но не ги стрелят поръчкови убийци. А и невинните обикновено умират. Защото нямат достатъчно средства, нямат връзки, нямат роднини по етажите на властта, за да си осигурят живот. Оцеляват ей такива "невинни" като Манол Велев, Киро Японеца и т.н. "почтенни бизнесмени". Но оцеляват до време. Защото един-два пъти минават метъра, но това е само временно. И затова има доста примери в най-новата ни история. Така че може да звучи жестоко, но аз поне не мога да изпитам и грам съжаление нито към Велев, нито към Лечева. Хора без морал, без нищо човешко в тях не могат да ме накарат да съм съпричастна с мъката им.

20

neznae6t

преди 16 години

za6to li g-j le4eva za6to xora kato va6iiat sapryg ni pri4enixa tova i za6to takiva kato nego ne sa v zatvora a sa po4etni beznismeni dokato gi gramnat. ako znaete i mojete otgovorete mi.

19

Tara

преди 16 години

Опитът за риторичен въпрос на г-жа Лечева не е особено успешен. Може би не е редно такива неща да се случват в България, но те се случват само на определени хора по определени причини...

18

prokazaa

преди 16 години

Защо само "невинни" хора пуцат в тая държава и нито един виновен?Мноо ми е чуно! Ко стаа? Къде е държавата да защити г-н Велев? Защо не стрелят по някой виновен дето рови в кофата за ***, за да се наяде, а стрелят по честните хора? Каква проклетия!?!?!?

17

пулю

преди 16 години

Точния въпрос на точното място!Браво!!!

16

преди 16 години

"Съпругата му Весела Лечева заяви вече на няколко пъти, че е странно, че всеки пита как е Манол Велев, но никой не си задава въпроса, защо се случват подобни неща в България."......................----------- -------------------------------------------------- --------------------------------------Да се опита да познае от три пъти!

15

ivan

преди 16 години

ako be6e nqkoi svesten,nikoga nqma6e da se opravi,ama boklucite...

14

преди 16 години

Жалко че се подобрява.

13

преди 16 години

Съпругата му Весела Лечева заяви вече на няколко пъти, че е странно, че всеки пита как е Манол Велев, но никой не си задава въпроса, защо се случват подобни неща в България.--------------------------------------- -------------------------------------------------- --------Predstavete si dragi sygrajdani v kakyv izmislen svqt jiveqt nqkoi hora! DOBRE DO6LA V REALNOSTTA , Vesela !