60

Анонимен

преди 3 години

Двете ваксини които се доказаха до момента са Пфайзера и Спутника. Хората тях искат, нищо че и те ще се доработват. Те са най-малко опасните за момента и най-ефективни. И като е така правителството трябва да осигури тях.

59

Анонимен

преди 3 години

Английската ваксина не е тотално опасна. Опасна е в редки случаи. Опасна е защото е направена набързо и не е проучена достатъчно за кого е опасна. Но това поражда психоза, че е опасна за всички. Властта като вижда това е чудно защо продължава "да навира" в очите на хората тази не доработена ваксина. А хората още повече се отдръпват. ЗАЩОТО ВЛАСТТА Е ГУЗНА. Министъра на здравеопазването си криви душата и е не честен към хората. Да погледнем Германия - тя забрани тази ваксина!!!!

58

ФлъфНад

преди 3 години

До Анонимен 59-учителката не е починала от Астра ваксина, а от Ковид. Представи си жаден 2 или 3 дена в пустинята, изсъхващ организъм/човек... Една глътка вода какво помага? Нищо! Ваксина се поставя на здрави хора и тези поне 4-5седмици след оздравяване от Ковид. Не и на болни вече, ама в БГ всичко е объркано, хаос, хората не мислят... Нищо и няма на Астрата, от средата на Февруари в Англия само Такава пердашат, такава и за мен като ми пратиха текст началото на Март, чакам си втора игла скоро

57

Анонимен

преди 3 години

До до 34Къде имаше зелен коридор за Модерна?Лъжеш като ***.

56

Анонимен

преди 3 години

Затова ще пробутат астрата на личните лекари те да му берат грижа

55

Анонимен

преди 3 години

Нищо не са казали кога се е ваксинирала

54

Анонимен

преди 3 години

Днес имаме още един смъртен случай след Астра/ Зенека. Учителка от пловдивско село умира след първа доза. Става част от статистиката. Бог да я прости!

53

Анонимен

преди 3 години

Да има тайни коридори имам познат сигурно всеки има такъв де дето му сложили РНК някой като се обадил за него нямам предвид приоритетни групи но то и по зелените коридори няма приоритетни групи

52

Анонимен

преди 3 години

Къде са "Тайните коридори" за ваксиниране с пфайзера?Строго секретно!

51

Анонимен

преди 3 години

А кои проритетни групи ваксинират по зелените коридори и въобще има ли някъде информация коя ваксина за кого е подходяща

50

Анонимен

преди 3 години

нашите възрастни лежащи на легло по 50кг с ТЕЛК и само 1 игла Астра на 82г и на 90 г.преминаха Ковид в къщи с антибиотик за 9 дни.и сега са здрави.

49

Анонимен

преди 3 години

Сакам спутнико! Он е преварен със самагон.

48

Анонимен

преди 3 години

Ехе...и Ко че правим толкова много милиона ваксини ,по цял ден се хвалят толкова хиляди и милиони ще дойдат )я си пийте ракията бре хора

47

Анонимен

преди 3 години

Официални данни на Министерство на здравеопазването на Израел за м.февруари - 927 починали от Ковид , от които : 136 са били с две дози Пфайзер , а 216 - с една доза !Коментарите са излишни !!! Пфайзер далеч не е това, което се надявате !

46

Анонимен

преди 3 години

Само след няколко месеца ще стане ясно,че Пфайзер и Модерна силно са преувеличили ефикасността на ваксината си , както и безопасността и ! Бъдещето ще покаже, че векторните ваксини са много по-ефикасни - вече има много данни от Израел и САЩ за стотици починали ваксинирани с Пфайзер и Модерна , т.е. защитата им е много слаба ! Приказките за 95% ефективност са откровени лъжи !

45

18 18 18

преди 3 години

За това трябва да благодарим за блестящите мерки на правителството. В цял свят първо се ваксинираха лекари, възрастни и болни хора от рисковите групи, а тук е всичко наопаки. Приоритет бяха държавната администрация, полицаи и други на държавната хранилка които и досега ползваха само привилегии като не плащаха данъци, осигуровки, ранно пенсиониране и др. На болните предлагат само от рискованата Астра Зенека и резултатите се виждат -първи по смъртност и последни по ваксинация. Само на предстоящите избори имаме шанса да променим негативната статистика и накажем виновните за тяхната арогантност !

44

Анонимен

преди 3 години

А Астрата какво ще я правим?Нали от нея имаме и сме поръчали най-много бройки?Какво ще ги правим тия дози,като гледам няма много мераклии да се боцкат???

43

Asd

преди 3 години

В Израел и Англия пандемията вече клони към 0. В Англия с Астра са 20 милиона души... Абе като има риск з здравето ти и се нуждаеш от операция слушаш лекарите поемаш риска з опееация, зя да избегнеш по-големия риск. А тука с ваксините риска клони към нула, ама голямо философстване пада.

42

Анонимен

преди 3 години

Тия терористи ,тероризират собствения си народ ,ако ще и 90%,да се ваксинират все там ,ваксините се създадоха бързо и нямат имунитет ,нужно поне 3г.за да има истинска ваксина

41

Анонимен

преди 3 години

Знаете, че Израел е номер 1 с ваксинирането с Пфайзер. Там обаче само за м.02.21 г. има около 900 починали от Ковид, от които 136 са били с две дози Пфайзер !!! Това са официални данни, но медиите мълчат ! Тези данни показват много по-висока смъртност при Пфайзер отколкото при АстраЗенека !