34

да,да ама не

преди 3 години

"Самата загуба на обоняние е част от нарушение във функциите на структура, свързана с мозъка."Случва и без вирус на много хора, дори и на около 30 години от мръсния въздух в градовете! Много хора се подведоха от това и приеха операция за чупене на носа, премахване на полипи и корекция на синусите! Като резултат от операцията не усещат освен мириса и вкуса на яденето и пиенето! Но някои лекари гушват една дребна сума от това за операцията! Аз - НЕ! Внимавайте като ви предлагат - нещо като нищо?!

33

Ъхъ !

преди 3 години

Не е вярно,докторе! Я погледни *** Нинова и сестра Галева - мозъкът им ( ако е мозък , а не маса) е тотално увреден от вируса ! Не само на тях - и на Чалгаря , и на Христо Иванов-Маджото , и на Татяна Дончева - Селянката , и на Хаджикян, Бабикян , Радикян , Простакян и всички завършващи на -кян .

32

Анонимен

преди 3 години

То данните по късно ще ги изнесете

31

Тилт

преди 3 години

Атакува центровете които отговарят за емоционалното състояние . Променя тотално функциите им. Влияе на поведението в дългосрочен план остава в симбиоза с организма.

30

Анонимен

преди 3 години

Няма данни защото, не е имало време да се тестват ваксините, сега като ги наблъскат опитните зайчета, ще се види

29

Тема за размисъл

преди 3 години

Интересно би било, ако вирусът остава в латентно състояние в ганглиите , както херпес симплекс вируса и на определен период рецидивира.Тогава няма да има нужда от вирусоносители. Фактически не би имало повторно заразяване, а рецидив.В един момент вероятно цялата популация би била вирусоносител и вероятно зависима от ваксини и антивирусни препарати.А ваксината срещу SARS-Cov 2 ще стане задължителна при раждането.

28

Анонимен

преди 3 години

За да осатне в мозъка,най-важното е реципиента да има мозък.

27

Край

преди 3 години

Да бе нямало данни. Има някой от една година не са мислили за нищо друго освен за коронката.Като ти почват и свършват новините с поименно изброяване на болните и умрелите ...

26

Анонимен

преди 3 години

Определението за политика, което можете да намерите в уикипедия-Новата Библия е:Организиран контрол над населението.От тук на сетне мен в избирателна секция няма да ме видите.

25

Анонимен

преди 3 години

Реплика до 25:Какво е наука-збам, а какво е политика?

24

Анонимен

преди 3 години

Няма данни, че Илиев е доктор. Няма данни и, че Илиев е Илиев. Само за майка му на Илиев има данни. Но не са много добри.

23

Щерю

преди 3 години

След прекаран Ковид-19 първите 2-3 месеца ще Ви бъде трудно да се съсредоточавате в/у нещо конкретно и да осмисляте прочетеното. Ще сте уморени и разсеяни. После ще се нормализира и това...

22

Анонимен

преди 3 години

Как няма данни изпърдеха толкова народ ковид остава трайно завинаги в мозъка... по страшното е заразява даже без да си бил в контакт..

21

Анонимен

преди 3 години

Остава, остава вирусът в мозъка. И с преболедувалите след ваксиниране е същото.Тепърва предстоят сериозните обобщения и изводи. Но истината пак ще бъде прикрита или съвсем скрита. Когато науката започне да служи на политиката, изчезва.

20

д-р Чеко Чипов

преди 3 години

За какъф ви е мозък като ви набият чипа ? Ше слушкате и изпълнявате. И без това интелектуалното ниво на хората е ниско и пада , така че нямат нужда от мозък.

19

Анонимен

преди 3 години

vajno e che potentnostta na horata traino raste...mozaka i po-kasno moje da im go bocnat...

18

Анонимен

преди 3 години

Важното е, че има нещо умно в главата ви, не са само генерали, самолети и диктатури там вътре.

17

Анонимен

преди 3 години

Като астрата е безопасна защо не се ваксинираш с нея ами търсиш модерна пфазер и тем подобните. Защо за другите ваксини няма сведения за получаване на трагични странични ефекти. Или и при тях има смъртни случаи но се крие. Неможе не изпитани ваксини да се прилагат масово и да няма никой отговорен за смърта на хора. Ще излезне и един и да каже. Сгрешихме поемаме отговорноста. Не няма да излезне нито един. Те са там богоизбрани и никой неможе да им търси отговорност.

16

Анонимен

преди 3 години

С Южен Поток България можеше да стане ключов енергиен играч в Европа. Вместо това България предпочете унизителната позиция на васал на САЩ.______Какъв васал, какви глупости!Васали още сме на русия. Тръбопровод им построихме за 3 милиарда!!!! С наши си пари, на българите!!!Да си продават газта в други държави!!!А за България, студена вода!!!

15

Анонимен

преди 3 години

Конспирациите за добрите ваксини продължават хахаха.