19

Анонимен

преди 3 години

Зелени коридори с червени килими като за Оскарите сме

18

Анонимен

преди 3 години

До 5 ,а каракачана ваксинира ли се

17

Анонимен

преди 3 години

И Ко става ,имали опашки ))

16

Reptile

преди 3 години

Умници, аз съм се ваксинирал с АЗ за да има Пфайзер за хората *** първа линия!Общество не се гради с маргинали и пропадняци, които оплюват всичко. Нужна е малко мисъл и отговорност към другите хора, към хора, които са изложени на вируса постоянно и няма къде да се скрият.Седят разни *** зад клавиатурата, лочат ракия и ***, но иначе са големи професори за вредите от ваксините

15

Иван

преди 3 години

До 13Хората тук искат да се ваксинират, но не искат с Астра. В САЩ ваксинират само с файзер и модерна, астра не е одобрена. Цялото семейство се опитваме да се ваксинораме от началото на март и само презаписваме часове, защото все Астрата се опитват да пробутат. Да обяснят как частни образувания като кока кола, а1, сак и т.н. получават файзер и модерна за ваксинации, а обикновените граждани не.Последния път ми казаха, че файзер бил заделен за избирателните секции. Защо на тях не дават астра?

14

хмм...

преди 3 години

Не ме занимавай с глупости бе!

13

Анонимен

преди 3 години

Орландовци и Бакърената-работят 24/7

12

Бау

преди 3 години

100 милиона се ваксинираха в САЩ, но *** още е убеден, че е отрова :D САЩ искат да се затрият явно ...

11

Анонимен

преди 3 години

Германия забрани и втората доза с Астра зенека,а нашите продължават да боцкат народа.Кой ще понесе после отговорността за страничните ефекти и смъртните случаи от тази авантюра?

10

Анонимен

преди 3 години

До ReptileТичай да се ваксинираш с Пфайзер, че свършиха!!! 3-4 си сложи да си на далавера и да се хвалиш на комшиите.

9

Reptile

преди 3 години

До #9,Рошльо надрусан, от къде са тези мненоя и информации?!Достатъчна е тъпотията с дълбоко замразените вируси... точно РНК-ваксинитв НЯМАТ нищо общо с цял вирус. Те се базират на вирусни фрагменти... *** какво обясняваме, то е ясно, че сте прости червени ***!

8

Анонимен

преди 3 години

Тези, които ги беше страх да не умрат от вируса, сега ще живеят в страх дали няма да умрат от ваксината. На спечелилите ваксъри, честито!

7

Анонимен

преди 3 години

Както върви кой от вирус , кой от ваксина ще си заминат мърцина.

6

АнонимеН

преди 3 години

ПРИЗЕРА Е ВИРУСА ДЪЛБОКО ЗАМРАЗЕН И ОМАЛОМОЩЕН!!! ЛИЧНО ОТ БИОНГЕЙТСХ ОБЯВИХА, ЧЕ ВАКСИНАТА ИМ ДОСТА ЧЕСТО ЗАРАЗЯВА С КОРОНА ВИРУСА ДИРЕКТНО!АСТРА СЪСИРЕКА ВСИЧКИ Я ЗНАЯТ ВЕЧЕ КАКВО ПРАВИ!ТАЗИ НА ТОКСИК И ТОКСИК ДЕТО Е САМО 1 ДОЗА НАЙ-ВЕРОЯТНО Е ТОКСИЧНА !! ОТ КОМПАНИЯТА ИЗТЕГЛИХА 3 МИЛИОНА БРОЙКИ, ЧЕ БИЛИ ТОКСИЧНИ!-----ЗА СПУТИН 5 НЕ СЪМ ЗАПОЗНАТ ДОСТАТЪЧНО ДА ДАМ МНЕНИЕ!!!МОДЕРНАТА Е ВЕРОЯТНО НАЙ-МАЛКОТО ЗЛО ТУК НО ТЯ Е САМО ЗА РЕКЛАМА! И ОТ НЕЯ НЯМА ДА ДАДАТ СКОРО!

5

до 7

преди 3 години

И Пфайзер същата работа. Нали военните от поделението в Крумово ги имунизираха с Пфайзер. След 10 дена с линейките ги изкараха шефовете им към ВМА София. Починаха 3-*** след дни.Един от тях е млад. Сега може и да са починали щото нямат още антитела. Но е факт. Военните са с Пфайзер. Но ВМА е пълно.

4

Анонимен

преди 3 години

Всеки има право на избор. Ще я върнат, като няма желаещи.

3

Анонимен

преди 3 години

Значи за капушите Пфайзер за матряла астрата ,дето почти навсякъде вече я спряха ? Утре Утре ще ви благодарим за тази "привилегия " !

2

MaйMyнaтa

преди 3 години

Кво и е на ваксината бе които е читав 10грама не може го бутнат

1

ЕДИ КОЙСИ

преди 3 години

ГЕРБА ХУБАВО ВИ НАМАЗАХА СКИТЕ С АСТРАТА. А ПЪК РАЗЛИКАТАВ ЦЕНАТА СИ Я ПРИБРАХА В ДЖОБА