35

Анонимен

преди 3 години

До 1"Демокрациите работят за да направят човека пълноценен свободен индивид."Глупости. Демокрациите разделят обществото на враждуващи фракции и разрушават нациите. Вижте за пример САЩ. Там е всеки срещу всеки и са пред разпад. Просто са гоеляма империя и разпада им може да се превърне в дълго мъчителнмо разлагане като на римската империя.

34

Анонимен

преди 3 години

В Байдънова америак всеки бял човек е терорист а всеки цветнокож убиец е англече.

33

Анонимен

преди 3 години

До някой 20В нацизма и фашизма няма нищо човеконенавистно. Те са необходимо лекарстов срещу чумата на света: юдаизма и либерализма.

32

Анонимен

преди 3 години

Не бъркай Нацията на Исляма със Ислямаската Държава. Ислямската държава е международна терористична организация спонсорирана от Саудитска Арабия и ръководена от Израел а Нацията на Исляма е НЕГ-ГЪРСКА организация в САЩ.

31

Анонимен

преди 3 години

До 999Не бъркай Нацията на Исляма със Ислямаската Държава. Ислямската държава е международна терористична организация спонсорирана от Саудитска Арабия и ръководена от Израел а Нацията на Исляма е *** организация в САЩ.

30

ББ

преди 3 години

До наблюдаващна кирилица с руски акцент лъжеш мой,копираш македонците...и те така на кирилица,на български...вкарвайки някакви мяукания...гьобелс ли ви е учителя???объркали сте играта!!!

29

Реалист

преди 3 години

Какво толкова се пените - инжинерна е намерил духовно просветление в религията на мира. Няма как да бъде терористичен акт! Само знаете да тролвате!

28

наблюдаващ

преди 3 години

Хиляди мигранти на границата с Мексико.Хиляди амер.граждани от Ню Йорк бягат към Флорида.Хиляди също бягат от Калифорния... Църковно общество от Сакраменто начело с проповедника са мигрирали.Тексас стана прибежищен щат за бялите!Републиканските щати в скоро време ще се отделят от фед.правителство. Работещите и честни жителите на димократичните щати се оказаха незащитени и изоставени.

27

ПЕНКО

преди 3 години

" УВАЖАЕМА " АКЛЕ В. ---НЕ СА "ЧЕТИРИМА ДРУГИ" ....ЗАГИНА ЧУДЕСНА ЖЕНА -СРАЖАВАЛ СЕ БОЕН ПИЛОТ НА САЩ !!!!!!!!!!!!!!!!

26

Анонимен

преди 3 години

Има ли изненадани?

25

Анонимен

преди 3 години

Държава,в която погребват престъпниците в златни ковчези,а убитите полицаи тихомълком..е обречена!

24

Анонимен

преди 3 години

Барак Хюсеин Обама какво измуча по въпроса?

23

Идилия

преди 3 години

Джо се търкаля по стълбите,Хънтър смърка бело в спалнята на Линкълн,а Кабала се кикоти истерично.САЩ от два месеца няма граница,през ден атентати срещу белите,бензинът нагоре с 40 процента!Америка загива ,а в Масква и Пекин има дефицит на шампанско!

22

Тръмп беше прав

преди 3 години

Те не идват за мен-те идват за Вас!Аз съм само на техния път!

21

Анонимен

преди 3 години

ПОРЕДНИЯ БАЙДЪНЯСЪЛ РАСИСТ, КАТО ТОЗИ В КОЛОРАДО ОТНЕМА ЖИВОТИ!

20

Т.Шак

преди 3 години

Лицемери!

19

Анонимен

преди 3 години

Бас държа, че е подбран специално- хем ислямист (за да освободят света от тях), хем безработен (че да измислят някоя специална причина за печатане на пари за справяне с безработицата), хем основание да докарат още 100 000 военни да охраняват Капитолия ( май им е ясно какво значи да не те иска 1/2 от народа).Сценария е добър, но много бързо шит и с твърде бели конци!

18

Анонимен

преди 3 години

"Животът на нетерористите, които нападат полицаи matters!"

17

някой

преди 3 години

До: 1 (номер 21)Така е. В това число можем да включим и комунизма и нацизма и фашизма като човеконенавистни идеологии.Сталин е държал умишлено цяла Източна Европа в бедност и мизерия, за да може да ги управлява.Генерал Франко е обещавал на испанците труд и семейни ценности.Сега с коронавируса май пак нещо подобно опитват, ама не знам.С тези ваксини - не виждам особена полза от тях... засега.

16

някой

преди 3 години

Това е пълна кpeтения - понеже е недоволен от живота се пише ислямист и почва да трепе хора! Така можеш да си вървиш по улицата и да утрепеш когото си искаш без особена причина.Ама и той намерил как да се "бори" - с нож в ръката срещу въоръжени с автоматични огнестрелни оръжия полицаи. Сигурно са били и с бронежилетки - не че е имало нужда в дадения случай.Просто абсолютно безсмислен и нечовешки акт.Не че избиването на хиляди хора е по-различно.