24

До 31

преди 3 години

В управлението всеки идва като пълен аматьор и след първия мандат почва да се изживява на незаменим. А това е най-лошото мисълта за незаменимост. Започваш да мразиш всички, които ти отправят каквато и да е критика и да се обграждаш само с такива които те ласкаят. Мислиш се за безпогрешен. Когато ББ влезе в управлението беше същият аматьор, като тези, за които говориш. Но сега вече се мисли за непогрешим и несменяем.

23

Анонимен

преди 3 години

Минахме пика на заболяването. Вече ще има намаление на случаите. До месец ще са по 400-500 болни. Починалите обаче ще продължат да се увеличават до две седмици ,след това и те ще намалеят и до два месеца ще са по 1-2 случая.

22

Факт

преди 3 години

Броя на починалите продължава да расте. Дали ще минем рекорда от седмицата 30 ноември - 6 декември 2020, когато в България починаха по всякакви причини 4753 човека, което е по 679 средно на ден, при 290 човека средно на ден, ако го нямаше Ковид-19?

21

до 12

преди 3 години

Над 110 учители починаха. Точно толкова - колкото и лекари. Сега в Пловдив в някои от градините познати казват, че имало болни от персонала. За ДГ "Червената шапчица" конкретно били над 10. Хората се питат как ще отворят в понеделник като няма персонал. Майка ми работи в 1 д. градина. Родители цяла седмица и пишат,че се безпокоят да пуснат децата си. Обаждат се и я питат какво да правят.Искат да им каже, че е безопасно.Тя споделя с нас, че не може да ги насърчи.Казвала им сами да вземат решение.

20

Анонимен

преди 3 години

350340 заразили се и 266091 излекувани, което е 75,95% от заразилите се.

19

Анонимен

преди 3 години

Важното е утре да мине после ще се оправим !

18

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 11Аз също съм с маска само в магазина и в метрото, когато го ползвам. Но имам колеги, които си носят маските почти навсякъде. Не бих казал, че са втора категория хора, дори напротив. Понеже повечето хора (включително и аз) не носят маска навсякъде, именно те са част от стадото (според вашата класификация). А сред хората с маски има такива със собствено мнение, които не се притесняват, как ще изглеждат в очите на примитивните индивиди и правят това, което смятат за правилно.

17

Анонимен

преди 3 години

Баба Ванга е казала, че Пандемията в България ще приключи след като населението се ваксинира с ваксината на Астрс Зенека! Бъдете мъдри, вземете правилнито решение и се ваксинирайте с доказано най- добрата, ефективна, сертифицирано безопасна и затвърдена на пазара ваксина на Астра Зенека!

16

папуняка

преди 3 години

до 17: Защо?!

15

Анонимен

преди 3 години

Британски учени успешно доказаха, че противниците на ваксинирането са хора с крайно ниска интелигентност, вярващи в световна конспирация, ***, ходещи по врачки, убедени в съществуването на духове и паранормални явления. Антиваксър значи ***! Ако всички бяха антиваксъри, щяхме да живеем в пещерите като скотове. Антиваксърът е враг на човечеството с крайно ограничени умствени способности.

14

Анонимен

преди 3 години

Бройката на заразени и фатално покосени ще расте с любезното съдействие на алчните ресторантьорчета, предлагащи долнопробна храна с изтекъл срок на годност,приготвена некадърно, но за сметка на това на цени, надвишаващи западноевропейските аналози, укриващи данъци и налози, осигуряващи на минимална ставка служителите си - лакейска безполезна клика от келнери, бармани, наргилисти, хостеси/***/, сервитьорки/*урви/ крайно бездарни музиканти, да не забравяме и че там се разпрострянява дрога.

13

папуняка

преди 3 години

Цъкай минусчета Кикооооо.......

12

Анонимен

преди 3 години

До КикоТочно тъй са нещата, както си ги написал и то е навсякъде така. А говедата като не знаят как да отговорят, понеже нямат аргументи, цъкат минуси.До там им стига багажът.

11

Анонимен

преди 3 години

До КикоАми сами са си виновни родителите, ядоха им краката на учителите, заради онлайн обучението, а всъщност не им се занимава с техните келемета.Така им се пада, лошото е, че и доста учители се разболяха и починаха.

10

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 9Не ми пречат, просто е странно как се "предпазва" такъв индивид от нещо, което го няма, понеже е сам, а тръгва да пресича оживен път, без да се огледа.Хубавото е, че вече си личат шестаците, видя ли някой с маска самичък, или на колело, или сам в колата - ясна е работата - 6 волтов индивид.Бърза и надеждна психиатрична диагноза на ***.

9

Кико

преди 3 години

Миналата седмица 3 съседи и един приятел починаха от Ковид. Повечето, заразени от децата си от училище. Последният почина 4 дни, след като го приеха в болница, лекуван по телефона 2 седмици и с постоянна температура, без личната да го изпрати на снимка на белите дробове. Е, в болницата влезе вече като не можеше да диша. Направили му снимка и дробовете били напълно бели. Трагедия. Колко деца оставиха сирачета.

8

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 6И с какво ви пречат хората с маски? Вие нали не носите маска на открито. Следователно не се страхувате и имате един - макар и съмнителен, повод за гордост. Ако никой не носи маски и това малко удоволствие няма да ви остане.

7

Анонимен

преди 3 години

Как няма да има пик на заразени, някои друсат крушата без маска.

6

Анонимен

преди 3 години

Просто съм сигурен, че там някъде, някое Ковид-Зомби се къпе с маска, или *** с маска.

5

Анонимен

преди 3 години

До тъй деНай ме абстахират Ковид-Зомбита с маски на открито, едно такова вчера се хвърли пред колата без да се огледа.От Ковид го е страх, но от премазване с камион - не.