44

Демократ

преди 3 години

Е някои учуден има ли като се знае колко независима е сьдебната система

43

;)

преди 3 години

Ще има видеонаблюдение. Ама незаконно. Камерките са монтирани и ,проверени . Една две нямат звук. Не е болка за умиране.Пригответе се за шоооу.

42

Анонимен

преди 3 години

vsichki ste snimat s telefonite si...kakto i bankite praviat...ima snimka, ima dokument...niama snimka, niama dokument...a kasova belejka s garancia ste ima li za glasuvaneto?

41

Анонимен

преди 3 години

Преди ГРОБ трябва да бъде пометено в съдебната система

40

Стадото блее...

преди 3 години

Съдиите се изхлузиха като Пилат Понтийски,мутрите си наредиха картите,а от понеделник ни чакат нови шествия и блокади на Орлов мост...

39

Анонимен

преди 3 години

Абе пичове, Вие за OCR софтуер чували ли сте? Ако всяка бюлетина е снимана с камера или фотоапарат или смартфон, преброяването може да се направи от компютър много по-бързо и по-евтино, околкото от човек. И възможностите за грешка при такъв софтуер са много по- малки, отколкото при ръчно преброяване. Ето за това не искат да пуснат камери.

38

Анонимен

преди 3 години

"Друго е всяка бюлетина да бъде показвана на камерата и отчитана."Като има камери, ще може да се направи повторно преброяване, от който се съмнява. Колкото отнема на баба Гинка Манипулаторката да види бюлетината и да я сортира, толкова ще отнеме и на чичо Генчо от опозицията да я види на записа и отбележи след изборите, за да сме сигурни че баба Гинка не е манипулирала изборите.

37

Морския

преди 3 години

Мен най ме кефи как има отпечатани 7 милиона бюлетини при 2.5 милиона избиратели и около 180 000 зад граница.Костинброд пасти да яде.И машинно гласуване и мъртви души...всичко е ОК.

36

Анонимен

преди 3 години

Едно е да има камери. Навсякъде има.Друго е всяка бюлетина да бъде показвана на камерата и отчитана. Колко хиляди трябва да се занимават с това и колко ще струва на държавата?Като толкова се натискат Радев и Нинова да се курдисат и да проверят всякя бюлетина.Това е някаква лудост. Ще влезем в книгата на Гинес с тая идиотщина.При избора на Нинова не само нямаше машини и камери ами на някои места едни червени бабички разнасяха некви картонени кутии от обувки.

35

Анонимен

преди 3 години

Никоя партия не желае електронно, защо то там трудно се маниполира ,май слави искаше електронно гласуване 120 депутати ,но няма думата

34

Анонимен

преди 3 години

До кога ще се разнасяте с ,тези Халваджийски тефтери ,хвърчащи листове и папки ,бе. Алооо??? А вън е 21 век !!Иначе ,карате модерни коли и се дзверите в умните си телефони ,но ,каро стане дума ,да Ви контролират,как си вършите работата -Не може !!Гузен -не гонен бяга !Позор !

33

Анонимен

преди 3 години

Днес бяхме предадени и от българския съд! След предателството на министерството, парламента, полицията ,прокуратурата..... ,то днес контитуционния съд доунищожи българакия народ с решението си да не разреши видеонаблюдението по време на изборите. Това е тотална подигравка с българите

32

Анонимен

преди 3 години

"В КОМИСИЯТА НЯМА ЛИ ХОРА ОТ ДРУГИТЕ ПАРТИИ? Няма ли бе, ***?"Тогава от какво се страхуват бе ***? В банката има камери, в магазините има камери, дори и в тоалетните вече наслагаха камери, само там, където всичко трябва да е прозрачно не искат да се вижда какво правят.

31

до реалист

преди 3 години

Ще се фалшифицират точно така както са се фалшифицирали последните години. Ако мислиш, че тези протоколчета съответстват на действителността си абсолютен наивник.

30

байфидан

преди 3 години

До 27. И на теб да го напиша, ***. В КОМИСИЯТА НЯМА ЛИ ХОРА ОТ ДРУГИТЕ ПАРТИИ? Няма ли бе, ***?

29

Анонимен

преди 3 години

Малеее представям си какво ще настане в София и страната другата седмица.

28

Анонимен

преди 3 години

Само скрита камера ще ги оправи тия. Иначе баламосването ще продължи до безкрай.

27

Анонимен

преди 3 години

Ще се снима ще видите!

26

реалист

преди 3 години

До 23. Айде сега ти "Разбирачев" обясни, ама хубаво и подробно, как точно ще се фалшифицират изборите?

25

Анонимен

преди 3 години

В началото(преди векове) изборите са били явни. Никой не се е срамувал да заяви гордо кой подкрепя и кой не. Сега манипулациите са като детска игра с тези анонимни избори.