7

Анонимен

преди 3 години

За каква солидарност се пише и говорим? Такава НЯМА нито в ЕС, нито в България. В целия свят започнаха с ваксинация на възрастни и хронично болни! Тук ваксинират с РНК ваксини млади 25-45 годишни, работещи в банки, телекоми, големите фирми и т.н. Защо? За да могат да си отидат на почивки и екскурзии в чужбина.

6

С.В.

преди 3 години

Нали при нас е лошо,неорганизирано,изобщо всичко е само плюене. Е идете на запад и се молете за ваксина нещастници. Ще има да я сънувате. Тъпо и неграмотно българсконплеме.

5

Анонимен

преди 3 години

Зависи за коя чужбина става дума. Ама като цяло във великия ЕС ваксинацията изостава, сравнено с Англия, Израел, Сърбия, все страни извън Ес

4

Бай Тошо

преди 3 години

Швеция е производител на ваксина!!!

3

Анонимен

преди 3 години

Подкрепям изцяло номер 3. Всички познати, живеещи в чужбина, ваксината само я миришат. И в Европа и в САЩ.. Записали са се в България някои, ще си идват да ги боцкат...

2

Анонимен

преди 3 години

Е, прочетохте ли го? Откога ви пиша, че в много западни държави още не могат и да мечтаят за ваксинация по желание като в България и в момента се ваксинират само най-приоритетните групи, а вие пак си знаете своето, че ви дискриминирали с броя и вида на наличните ваксини.

1

Анонимен

преди 3 години

Този универсален принцип трябваше да бъде залегнал и с карантината и всички т.нар. мерки. Уви, целта е друга.