29

до 19

преди 3 години

Разбира се ! Независимо от кой край на света си , как се наричаш , как се превъплащаваш нощем , как се припознаваш и в какво ; независимо от кой нюанс на зеленото си ... Заповядай ! Има игли за всички вкусове , лекуват всичко най-вече разсъдъка !

28

Анонимен

преди 3 години

До Бай БаяниАз също се ваксинирах с Астра-Зенека и ми няма нищо.

27

Анонимен

преди 3 години

До Бай БаяниАко Астра-Зенека не беше подбила цените на Американските ваксини едва ли щеше да има проблеми.

26

Анонимен

преди 3 години

До Сетиха се!Това, че в Германия са *** не означава, че навсякъде са ***.

25

Сетиха се!

преди 3 години

Когато точните специалисти като Чорбанов и Мангъров предупреждаваха, че по време на пандемия не се прави имунизация, а когато се прави, не се подписват декларации, че сами си носите отговорност при нежелани последствия включително и смърт, когато истинските вирусолози предупреждаваха, вие ги обвинявахте...Бойко се обгради от псевдо-лекари-калинки и ви проми мозъците да се редите на опашки и да залагате здравето си...Сега търсете отговорност от Бойко-***!Мислете за Неделя!

24

Бай Баяни

преди 3 години

До всичко позитански "анонимни" *** искам само да кажа, че "Астра-Зенека" е може би най-стабилната ваксина в Европа. Търговската война е жестока. А на тези руски *** и слуги им казвам едно, екскурзия до Русия и да се ваксинират със "Спутник-V". На животни, ветеринарна ваксина.

23

Анонимен

преди 3 години

Аз се ваксинирах с АЗ по препоръка на личния лекар и не получих абсолютно никакви странични ефекти. На ръката се получи лека подутина, която даже не беше зачервена. Вече месец и ми няма нищо.Когато внукът ми беше болен аз не се заразих!Почти при всички ваксини има някакви странични ефекти! Зависи от организма!

22

Анонимен

преди 3 години

Путин да спре хибиридките с неговото недоносче Спутник V защото в Германия ще отрекат и нея и само ще стане за резил, не че ще му е за първи път, но поне може да си спести един резил по-малко.

21

Анонимен

преди 3 години

От вируса се хваща стаден имунитет ,Стадния имунитет ще пресече вируса отведнъж ако всички придобият имунитета едновременно. При ваксините няма как да стане тая работа.

20

Бай Баяни

преди 3 години

Ваксината е "серд" както болестта.

19

До 13

преди 3 години

А иамш ли ваксини за антиваксъри :))

18

12МСП

преди 3 години

Неизползуваните ваксини ,да ги пратят в България.Вългария под вещото ръководството на Борисов и сервилници ,приема всякакви бАклуци. Един повече,никой няма да му обърне внимание.Бяха вкарани в България десетки хиляди тонове токсичен и биологичен и опасен бАклук и нещо да се случи ,някой да е виновен

17

Анонимен

преди 3 години

Ваксинирайте Тиквата с Астра Зенека!

16

Бай Баяни

преди 3 години

Аз се ваксинирах с "Астра-Зенека". Първият ден след 12 час ми беше много лошо, гадеше ми се, вдигнах слабее температура 37,3*.Всички мускули и стави равномерно ме боляха, нямах сили, вечерта на втория ден взех "Аналгин", температурата спадна, спах добре и на вторите 24 часа вече се оправих, излязох и се поразходих. Подишах свеж въздух и се възстанових на 100%.Това е, няма конспирация,ваксината е сред колкото и болестта.

15

Изглежда

преди 3 години

Астра Зенека е направена специално да действа положително и без странични ефекти САМО НА АНГЛИЧАНИ.

14

MaйMyнaтa

преди 3 години

Човешките мъки край нямат

13

Анонимен

преди 3 години

Не бойте се ! Кварталния дилър Киро има игли за всички ! Заповядайте при него , щом целта ви е да се върнете към "нормалното " на всяка цена . Има всякакви ваксини .. от македонски мак , авганистански мак , турско-сирииски мак има дори и синтетичен . Има и антиваксини за всекиго по нещо , а за по нахалните има кожени.

12

Горд гласоподавател

преди 3 години

Германия и Кох ряпа да ядат! Професор Ангелов, ген. Мутафчийски и лично Бойко Борисов казаха, че препаратът на Астра Зенека е абсолютно безвреден, напълно безплатен и 100% ефективен! Другарката Паунова също го потвърди!

11

преди 3 години

Това е доста разумно решение, щото така се избягва загубата на ефективност на втората доза заради придобития към вектора имунитет след първата.Точно този проблем решават и руснаците с използването на различен вектор във втората доза на тяхната ваксина.

10

Угур

преди 3 години

Ваксинационен тюрлюгювеч!