17

полковник Петров

преди 3 години

Когато водача "падне" глутницата се опитва всячески да го изпохапе.

16

ББ

преди 3 години

евтин търговец,би продал и майка си за пари...елементарна прости.,***,насаждащ "нови ценности" като продай Америка...убий американец...приятели...мафията...не е тайна,просто хората ги е страх а го споделят,освен това държат сайтове и лъжат хората,тръмп насърчи националисти,расисти и мафиоти да атакуват Конгреса на САЩ подкрепен от путин...невиждано престъпление...убиха невинни американски граждани...ако не им се даде отпор ...човечеството е обречено хора...той насърчи убийствата в Конгреса

15

Анонимен

преди 3 години

Дори и тези, които ненавиждат Тръмп знаят, че това беше най-добрият президент на САЩ.

14

Анонимен

преди 3 години

Отличителна черта на всяко дълго парче е че е много тъпо.

13

Анонимен

преди 3 години

Абе Джо е 35г сенатор, 8г вице на Обонго, те там е краденето, ама те им е зор Тръмп, мъчат се нещо да измислят, че много им обърка далаверите, а да разследват хънтър, ами известните байдън 5- братята и сестите му, които уреди да крадат и с г'зовете си. Не е добре, щото е показател че ламята е алчна, гладна и никой не може да я спре.

12

Анонимен

преди 3 години

ба си либерастката статия,кой ще ви чете тъпотиите, яко ви тресе страх и се чудете какво да измислите да го махнете от пътя си. Сега вече и света видя какви *** сте. Бай Дончо до 70г е бил само бизнесмен и нищо не ви притесняваше, 4г нито той, ни Иванка са взимали заплати, ама сега търсите под вола теле, няма кой да вярва че има хора да гласуват за вас.

11

Нормален човек

преди 3 години

CвиNN най-долнопробната fake news. ДемокраЛска клоака.*** Христова поне малко да поправи Google транслацията. Смешно и непрофесионално е! Даже бот би го направил по-добре.

10

Анонимен

преди 3 години

Не го мислете бая ви Донча, неговото не се губи. Той е от стара коза яре.

9

Анонимен

преди 3 години

Голям страх ги тресе либерастите. Тръмп им бръкма дулбоко изодзадзе. Иначе за синчето на сенилноя дядка ното дума, въпреки че са разполагали с данните още преди година и половина. Лицемери!

8

Анонимен

преди 3 години

Журналистите не могат да му хванат счетоводството, Прокурорите пък разпитват но нищо особено не намират защото се интересуват само дали има закононарушения.А пък хората на Тръмп не искат да обясняват нищо на журналистите .А на журналистите им е платено да очернят Тръмл, обаче всички им пречат да си свършат работата.Ами заплетена работа стана.

7

Анонимен

преди 3 години

Оранжевият да ви прилича на Един с нарцистично Его у нас?

6

бай Тъпчо

преди 3 години

Еееее много хубава булка бе, от нея нищо зян не става-всичко и са яде... Пък сега оня лимонадения Джо какъв съсел докара, кучето му по го бива от нея... Ама тя и мойта същата бе, един път с нея окъсняхме, та такси фащаме и питам шофьора: Колко ша ни вземеш то еди къде си бе? Той смята, смята пък вика-айде 10лв и си там.Пък аз викам: Ами и жената е с мен бе, за нея колко? Пък той: Е за нея нищо де! Ееее после викам на жената-Видя ли ***, ти нещо не струваш...

5

Николай

преди 3 години

На кого му пука!?

4

Факт

преди 3 години

До АнонименБайдън е държавен мултимилионер-обогатил се изключително чрез използването на постовете си.А колко пари е получил от Китай във вид на подкупи-не е за вярване.

3

Анонимен

преди 3 години

Изборите минаха ама сороските медии не спират с нападките за най добрия президент в Америка от бая време , Имотите им когато е имал Хотели и бизнес Тръмп тез същите журналисти са мазали филии с лютеница в Софииски град или подобните им

2

Ха-ха

преди 3 години

Дедо Сорос в атака!CNN-негово оръдие за лъжи.

1

Анонимен

преди 3 години

Тръмп е честен бизнесмен милярдер. По интересно ще е за никаквица Байдън