27

Анонимен

преди 3 години

ОТ държави извън Европейския Саюз не се интересувам

26

Анонимен

преди 3 години

Имат собствени къщи земя, поля, домашни, животни, наденици, сиренинека да е лошо на бат ти Гошио

25

Анонимен

преди 3 години

Само клошари от англия идват тука !

24

Анонимен

преди 3 години

''Спокойният и скромен живот носи повече радост , отколкото търсенето на успеха , което е свързано с постоянно безпокойство '' - А. Айнщайн

23

Недоразбрал

преди 3 години

Не щяхте да ядете асфалт,щот кому нягите начело с нинова ви набиваха мантрите в *** червени манерки и изостанахте от югозапада,който се осмели да пожелае да пробва как са нещата с асфалта!!Е сега са по добре и от някои европейски държави!!не може да настъпваш червени мотики 70 години,да гласуваш за едни и същи червени крадци и изедници и да очакваш,че някой ще го е еня за простотиите ти,които сам си надробил!Живота е отговорност на всеки един!За добро или зло е само един и връщане назад няма

22

Трол

преди 3 години

31 години БКП какво да очакваш!

21

Анонимен

преди 3 години

Само дето БСП три пъти фалира България през този период.

20

Бойчо

преди 3 години

Най много ГЕРБ да им направи стадион или балетна зала, да се хвали с това и да си пълнят джобовете.

19

до 21

преди 3 години

Не БСП, а ГЕРБ управлява. ГЕРБ са отговорни за състоянието на хората, не БСП. В предишни времена хората тук бяха много повече и живееха много по-добре от сега под властта на ГЕРБ.

18

Анонимен

преди 3 години

Години наред жителите на тази община гласуват за бсп. Естествено че ще бъде най-бедната община. Какво друго очакват жителите там?

17

Анонимен

преди 3 години

Ангичанката си го каза. Богати в Англия няма да станете. Не че в другите държави от европа ще станете. Пълна илюзия е че на запад по добре се живее. Може да се каже че е по уредено хората не си хвърят от.падъците където им падне. И при тях политиците крадат но държавите са богати и народа не го усеща. А при вас тиквата си пълни шкафчето а вие гладувате и неможе да си платите надутите сметки за ток вода и парно. А пък картофова ви направи билетчета 1.60 лв да одите пеша за здраве.

16

Анонимен

преди 3 години

Ела да живееш в Северозапада и бъъързо ще разбереш.....

15

михаал

преди 3 години

Наложи ми се да пътувам през последните година- две до северозапада, ( аз съм от югозапада) но не приемам тези райони земя да пустеят (около Врацаааааа) и да казваме че няма работа. И се питам защо в СОФИЙСКОТО поле и Тракия нивите зеленеят и хубавеят а в северозапада освен бурени и жалби друго няма.

14

Бойко Харам

преди 3 години

Ми кметицата е от наще, кат не ви аресва си одете пеш я съм ви асфалтирал 3 км кво сакате повечи

13

емиграция

преди 3 години

До Виго 10. Да, батковото. В Испания сме от 22годинки.А информирай се малко повече ти за тази иначе готина страна. За такива селца има и програми за завръщане на млдади хора. Имаа желаещи и някои са се установили вече .....Чети, гладай испанска телевизия, а не чалгите на Слави и сълзливите турски сериалчета...

12

Бойник

преди 3 години

Това е световен процес. След края на селскостопанския строй, всеки млад търси перспектива в по-голямо населено място. Дядото за какъв завод мечтае? Кой ще работи в него? Как ще се стига дотам? За жалост, има много хора, които са с носталгия по едно безвъзвратно отминало време.

11

гошо

преди 3 години

Тая двойка алкохолици как се издържа ,да не са някой английски пенсионери с по 800 лири пенсия

10

До 7

преди 3 години

Сериозно ли сравняваш Испания с България или нещо аз не разбрах?

9

Виго

преди 3 години

До 7 виждал си ти Испания през крив макарон. Ама от нещастници и комплексари

8

До8

преди 3 години

Зависи от гледната точка. Аз работя в чужбина заради достойнството на труда ми, което получавам там.