13

2021

преди 3 години

И днес голяма част от гласоподавателите са неграмотни. Едни живеят в етнически гета тук, а други са в близка Турция и никога не са знаели български език. Затова гласуват с бира и кюфте, а ако е листче-на него трябва да пише 100!

12

Вуйчо Ваньо

преди 3 години

Много е лесно...Който няма средно образование, не гласува.Който не плаща данъци, не гласува.Който има повече от 6месеца годишно извън България, не гласува.Който не работи, не гласува.Който е съден, не гласува.

11

Анонимен

преди 3 години

Браво на Бойко Борисов направи много за Българиявъпреки чужденците които живеят при нас''храни куче да те лае''

10

Анонимен

преди 3 години

Най вероятно си мислиш за малцинствата в Българияи ти не занеш къв си

9

Анонимен

преди 3 години

И тогава както и сега българите са еднакво *** парчета.Дори тогава в един момент осъзнават че са прошляци които не могат да се управляват сами и тръгват по Европата да си търсят Цар докато сега 12 години гласуват за една Тиква и сега пак напъват да я изберат като изпуснато от *** прасе.Просто племе което не заслужава собствена държава.

8

House M.D.

преди 3 години

Краси, не знаех, че 2021 - 1879 = 150. Благодаря ти, че ме осветли.

7

Анонимен

преди 3 години

Герб отново ще има най-много събран "боб" в урните...

6

Анонимен

преди 3 години

1938 година няма буржоазна партийна система, има монархо-фашизъм и избират личности. Примерът на тогавашните политици са били Мусолини, от 1922 година, и Хитлер, от 1933 година.Тогавашните власти са копирали фашистките режими по света и правят преврати след година гледане и възхищение на Мусолини и Хитлер през 1923 година и 1934 година.

5

Анонимен

преди 3 години

Робите на евросаксонската изм-т от Брюксел и Вашингтон трябва да се убиват,а не да се гласува за тях..

4

Анонимен

преди 3 години

1938 година гласуват само омъжените жени над 30 години.Истинската демокрация и равенство при гласуването идва чак 1944 година, след падането на фашистката власт.

3

Анонимен

преди 3 години

Преди век и половина министрите са били 5.Е това най-много ми харесва.Щото днешните като са 25 да не би повече работа да вършат.

2

Ф.С.В.

преди 3 години

А сега се гласува с три банкноти по 50лв -толкова ни струва "Демокрацията" в БГ!!

1

Анонимен

преди 3 години

Щом за век и половина не сте успяли да направите демокрация, най-добре закривайте тази държава и започнете отначало с нова държава. Нали не ви се живее вечно под мафиотска диктатура?