27

Анонимен

преди 3 години

Дори 30 от хиляда да умират заради ваксиниране, ще е по добре, сравнено със заразата от КОВИД.

26

До 8 До До 1

преди 3 години

Такова нещо като напълно безопасна ваксина, или лекарство, няма! Аман от разбирачи. Отвори листовката на аспирин например и чети - възможни редки или много редки реакции са кървене, стомашни кръвоизливи и т.н. Ама си се продава аспирина и си се пие. Описаното важи и за почти всяко друго лекарство на пазара, включително и ваксините. От някои листовки на най-тривиалните лекарства може лошо да ви стане. Единствения проблем сега е, че всичко се гледа под лупа и всички станаха разбирачи. Толкова.

25

2134

преди 3 години

До Анонимен 19Ехеее, 30 случая от 30 милиона ваксинирани... Нищо не е! Така е ,но само при положение ,че ти е гарантирано ,че няма да си от тия 30 .Но ако си от тях ?

24

Анонимен

преди 3 години

Всуе-всичко. А сега давай "московеца"!

23

Шмайзер

преди 3 години

Кучета /разбирай троловете/ си лаят, керванът /ваксинирането/ си върви!Всуе се морите!/ако някой *** знае значението на "всуе" му обещавам стария си Москвич/

22

софиянец

преди 3 години

До АнонименТова е руска рулетка , която никой не иска да е играе,като гледам ти не си притеснен напрово отивай да те боцнат във всички центрове има Астра.Това с гръмотевиците не е най-удачният пример , като има буря никой не ходи с метален прът да тества да ли ще го удари гръм ,а хората обикновенно се крият. Е да те боцнат доброволно с нещо за което е съобщено , че има риск е това е металният прът.

21

АнонимеН

преди 3 години

ВАКСИНИТЕ НА АСТРА ЗЕНЕКА БЯХА ПРЕДНАЗНАЧЕНИ ЗА ИНДИЯ И АФРИКА НО ДОСТА УПРАВНИЦИ ЗА ДА СПЕСТЯТ МАЛКО ПАРИ ГИ ИЗКУПИХА ЩОТО БИЛИ В ПЪТИ ПО ЕВТИНИ!

20

Анонимен

преди 3 години

До 8НЯМА абсолютно безопасна ваксина. Няма дори така, дето да се доближава до безопасното. Така че, не раздавай акъл, ако не си си написал домашното. Ваксините, включително тия, които използваме от десетилетия масово, са на принципа "ползите са повече от вредите". Ако си мислиш, че никой не е умрял досега от поставяне на БЦЖ, си в тотална грешка.

19

figil

преди 3 години

" ...ползата от превенцията срещу коронавируса превъзхожда многократно риска от тромбоза. " , а защо да не се ваксинираме с друга ваксина и изобщо да няма риск, ведомствата задават ли си този въпрос ?

18

Анонимен

преди 3 години

Миналата година 7 човека са ударени от светкавица, което прави 1 на ~1300 милиона Шанса да три нотираш от Зенеката го оценяват на около 1 на 0,5 милиона. Тоест около 2500 пъти по-вероятно е да тромботираш, отколкото да да удари гръм. И около 6700 пъти е по-вероятно да пукнеш от ваксина, отколкото да спечелиш от тото 6/49...*********Средно на година, около 49 човека само в САЩ умират от светкавици.За България не зная.Общо за целия свят не зная.

17

Анонимен

преди 3 години

Ехеее, 30 случая от 30 милиона ваксинирани... Нищо не е! Какво толкова вдигате шум не мога да разбера, всички ваксини са такива. Дори тези, които слагаме от десетилетия на децата си. Даже има смъртни случаи заради тях. Странно как никой не говори за такива случаи. Сега какво сте се разлаяли толкова... Разбра се, че има опасност от тромбоза - най-вероятно при хора, които имат генетична склонност към нея и без ваксината. Да се следи внимателно и няма да има летален изход. Чудо голямо.

16

Анонимен

преди 3 години

Кунчо казаПонеже няма Спутникпо една Астра с водка и доматен сокможе и веднага 2-рата доза няма защот да се чакаиу накрая бутилкатаи пуската жената до мазето за кисело зелеи сте здравиказа Кунчо

15

Анонимен

преди 3 години

Бандата герб пак се ИЗДЪНИ

14

Анонимен

преди 3 години

До КаръкНе може да съдиш тези, които ти поставят ваксината, защото те нито са я измислили, нито са я произвели, нито са ти я поставили насила.

13

Проблема

преди 3 години

е че хората не пият доматен сок, ако не е смесен с водка. Така се компроментира Астра Зенека.

12

АнонимеН

преди 3 години

ПРЕСТАНЕТЕ ДА ПИШЕТЕ ЛОШО ЗА АСТРА ЗЕНЕКАТА!!!ТЯ Е СПАСИТЕЛ ЗА ЗЕМЯТА КОЙТО ЩЕ НИ ОТЪРВЕ ОТ ГОЛЕМИЯ БРОЙ НАСЕЛЕНИЕ!

11

Poм с мaнгo

преди 3 години

30 тромбози са докладвани. А колко още не са е въпросът.

10

Чиновник

преди 3 години

Очевидно ваксината на Астра Зенека е безопасна за повечето хора, НО за хора с определени здравословни проблеми е смъртоносна. За съжаление не се казва при КАКВИ ТОЧНО здравословни проблеми тази ваксина убива и затова вече почти никой не иска да се ваксинира с нея.

9

Анонимен

преди 3 години

50 милиона дози, 30 случая на тромбоза. Сигурно шанса да те удари светкавица е по-голям.Миналата година 7 човека са ударени от светкавица, което прави 1 на ~1300 милиона Шанса да три нотираш от Зенеката го оценяват на около 1 на 0,5 милиона. Тоест около 2500 пъти по-вероятно е да тромботираш, отколкото да да удари гръм. И около 6700 пъти е по-вероятно да пукнеш от ваксина, отколкото да спечелиш от тото 6/49...

8

До 1

преди 3 години

Да ,сигурно и шанса да спечелиш от лотарията е по-голям, но ако си един от тия с тромбозите,няма да те интересува ,дали шанса е малък или голям.Една ваксина трябва да е абсолютно , а не относително-безопасна.