56

1

преди 3 години

До българинВие отваряте "дума за Винету", защото това ви помага да се справяте със собствените си комплекси за малоценност, свързани с липсата на успехи ... и други неща.Вече ти казах: за да си Главсек на МВР трябва да си изчел един куп неща и ДА ЗНАЕШ как функционира всичко. Нямате си идея такива "индианци" като теб за колко четене и разбиране става дума. Борисов е РАБОТОХОЛИК, ако не си го разбрал. Докато в неделя ти спиш в 10, той е бил на крак и на път в 6 сутринта.

55

1

преди 3 години

До българин"Ако случайно не знаеш, НАТО е военна организация а не кръжок по шиене на гоблени. И там няма не искам, няма недей!"Това е една от разликите между Борисов и такива като теб, които го наричат глупав: ти си говориш празни приказки, а той знае какво може и какво не може.Борисов е политик, той знае как да използва "оправдания".

54

българин

преди 3 години

До: номер 72Прочие, като отворихме дума за "Винету", мога да те светна че и Адолф Хитлер е чел "Винету". Даже му е била любимата книга. И като дете е играл на индианци и каубои.Той винаги е бил вожда разбира се.Не е завършил военна академия, но е превзел повече от половин Европа като главнокомандващ Вермахта, станал е канцлер на Германия и прочие.Това че е бил *** ефрейтор не му е пречило никак!

53

българин

преди 3 години

До: номер 64Не си много убедителен. Ама никак не си убедителен.Ако случайно не знаеш, НАТО е военна организация а не кръжок по шиене на гоблени.И там няма не искам, няма недей!Официалното оправдание на Бойко беше заради пандемията.Е да, ама то затова е пандемия, а не епидемия, защото е по целия свят.И в САЩ има пандемия, както и в България.Впрочем и в Румъния, която за разлика от нас не отказа участие.В Черно море постоянно дебнат американски ядрени подводници, ако не го знаеш.

52

Анонимен

преди 3 години

До българинМогат да те накарат да сдадеш белезите на една принадлежност, но не могат да те НАКАРАТ да МИСЛИШ по определен начин, а без промяна в мисленето другото е ПРАЗНА работа. Виждаме го Фигуранта колко е "деполитизиран". Виждаме ги и сега тия дето ги хванаха и те колко са "деполитизирани".Приказките за "Винету" знаеш какво да направиш с тях. Нямаш си идея, колко материал трябва да си прочел и да разбираш, за да си Главсек на МВР например, да не говорим за Кмет на София и т.н.

51

българин

преди 3 години

До: номер 66Абе ти си бил точно копие на Бойко Борисов/Тодор Живков!Ти да видиш! Да наричаш антикомунистите "комунисти" не е най-добрата защита.Пак питам - кой си пие питието с руския посланик докато "гони" дипломати?Аз ако бях щях и посланика да изгоня, най-малкото ще го привикам в Министерския Съвет да искам обяснения, а не да му ходя на крака, както прави приятелчето ти, товарищ Бойко Борисович!!!Не забравяй, че беше подарил на Путин кученце!!!

50

Анонимен

преди 3 години

До 66Баш апа сериозно ....

49

Анонимен

преди 3 години

"Ако Борисов беше наистина "вътрешен" на ДС нямаше да пази паркингите, а щеше да е с куфарчетата са парите."Rolf

48

Анонимен

преди 3 години

"Ами навремето всички, които искаха да пробият и да се издигнат поне малко над сивата маса, членуваха в БКП. Само така можеше да се направи кариера. Но това не означава нищо..Напротив! Означава всичкооооо!

47

българин

преди 3 години

До: 1 (номер 57)Да ме прощаваш, но ти говориш глyпocти.Може и то още как да те НАКАРАТ да се откажеш от БКП в процеса на деполитизация на МВР, БНА и други държавни структури.Аналогично, политическата полиция на Третия Райх, ГЕСТАПО е разформирована, също и SS е била забранена като престъпна, а офицерите от Вермахта задължително се отказват от всякакви политически партии, не само NSDAP.А не е бил офицер на ДС (не агент) само защото да прочетеш само "Винету" не е достатъчно да те приемат.

46

Анонимен

преди 3 години

До българин"С тези театрални шпионски афери нищо няма да се получи, защото се вижда че сценаристът им не е добър"Издаваш се, че си русофилче, моето момче.Само русофилите наричат сериозно застрашаване на националната ни сигурност "театрална афера" и се опитват да внушават, че е "сценарий".

45

Анонимен

преди 3 години

До българин"А тогава защо Бойко Борисов отказа участие на България на маневрите на НАТО в Черно море съвсем наскоро? А?"Защото ситуацията в Черно море с Русия постоянно се изостря, а противно на *** приказки, че Бойко е "***", той даже е много умен политик и знае, кога може да си позволи да не прави проблем от нищо. Както стана ясно преди два дни, когато се разбра, че български изтребители са участвали в прихващането на руски, България си изпълнява задълженията в НАТО.

44

Анонимен

преди 3 години

До българин"И след промените се е отказал от членството си, бил е във военна академия в САЩ"Бил е във военната академия на САЩ не защото е "деполитизиран", а защото като част от НАТО сме длъжни да се интегрираме. Конкретно Фигуранта с удоволствие е отишъл за да събере още малко информация, която след това да може да изпрати на господарите си в Москва.Кога ли Путин ще му закачи и на него медал за заслуги?

43

До 56

преди 3 години

Явно не си в час! Ама съвсем!

42

Анонимен

преди 3 години

1 комунист <

41

българин

преди 3 години

До: номер 54А тогава защо Бойко Борисов отказа участие на България на маневрите на НАТО в Черно море съвсем наскоро? А?Хайде, убеди ме, че Бойко Борисов не е "Троянския кон" на Путин в НАТО и ЕС?Не виждам как обаче!С тези театрални шпионски афери нищо няма да се получи, защото се вижда че сценаристът им не е добър.Значи, Бойко Борисов "гони" дипломати, после се среща с руския посланик/посланичка и си пият водката заедно?А защо не дава никой да пипне паметника на Червената Армия в София?

40

До 43

преди 3 години

Явно си невръстен! Борисов не беше бодигард на Т.Живков ,а охраняваше арестуваният Т.Живков !!! Има разлика нали ,дечко с жълто около устата!?!...Питай преди да пишеш!

39

1

преди 3 години

До българинНикой не може да бъде НАКАРАН да се откаже, тъй че говориш пълни глупости, а формалното отказване, не означава, че наистина се отказваш, както доказаха всички "бивши" агенти на ДС след това.Ако Борисов беше наистина "вътрешен" на ДС нямаше да пази паркингите, а щеше да е с куфарчетата са парите.Между другото, човек, който няма от какво да се срамува, не се "отказва" от миналото си, само защото времето се е променило ако нищо не е направил.

38

българин

преди 3 години

До: номер 48 (пияница мистик)Наред с факта, че Бойко Борисов отказа да се деполитизира (де факто е още член на БКП, не на сегашната БСП), Румен Радев също е бил член на БКП.Само че разликата е, че като военен пилот автоматично са го приели за член, даже не съм сигурен дали изобщо са го питали иска или не иска.И след промените се е отказал от членството си, бил е във военна академия в САЩ и т.н.Бойко Борисов обаче е напирал да влезе в Държавна Сигурност.Не са го приели само щото няма акъл.

37

Анонимен

преди 3 години

До пияница мистикНе им писва, щото иначе няма как да слагат БСП и ГЕРБ в един и същи кюп.Не, че Борисов не прави услуги на руснаците, прави, но има разлика в това да си опича работата и да ни продава на Кремъл, както БСП винаги са правели.Борисов е лоша алтернатива. БСП - три пъти по-лоша.