72

Анонимен

преди 3 години

Тоя урунгел да не му е заседнал тромб в пилешкия мозък след като го ваксинираха. Изключително пративен чавек, сламена картура.

71

Левтер

преди 3 години

Плямпай си за дъждовният остров, за европа не бери грижа.Гребените да не са дефицит на острово?

70

Анонимен

преди 3 години

Това чучоло няма акъл да се подстриже, ще ми говори за вакс паспорти... На всеки 6 месеца ще трябва ваксина съответно и паспорт... То бива бива, ама от такова слабоумие чак и баща му е против него...

69

Анонимен

преди 3 години

Да попитам друго. Починалите след ваксината (не поради нея, а след нея), които са положителни за Ковид, но имат примерно онкологично заболяване и умират от него, ще бъдат ли вписани в статистиката, като починали от Ковид или това важи само за неваксинираните? Колко са смъртните случаи в България през последната година, които се водят "починал от рак с Ковид"? Не починал от Ковид, а с Ковид! Има ли такива в статистиката, или щом имаш Ковид и не си ваксиниран, си починал задължително от вируса?

68

Анонимен

преди 3 години

"Ваксинираните дори и да се заразят, вирусният товар при тях е многократно по-малък. Има изследвания по въпроса." - Този аргумент ми звучи като "Ваксината ви дава 95% сигурност, че ще прекарате вируса по-леко." Как точно се преценя, че ако не си бил ваксиниран, ще е по-зле не е ясно. Да попитам нещо друго. 90-95% от хората го карат безсимптомно, а ваксините дават 90-95% сигурност, че ще е по-леко боледуването. Каква е разликата тогава, дали си ваксиниран? Кое е по-лекото от безсимптомното?

67

Анонимен

преди 3 години

И тоз байдъняса!

66

Някой

преди 3 години

Дори за момент не си помислих, че живота ще продължи нормално без ваксинационни паспорти.Това, което ни предстои ще е много различно от живота, който познаваме. Дори ваксините да ни помогнат да се спасим от този ужасен вирус, всеки от нас ще е доста променен, след този стрес, който преживяваме. Сега не го разбираме, но след време ще е така. Аз лично си искам живота преди пандемията, но никой не ме пита.

65

до 59

преди 3 години

Окей, параноични конспиратори сме ние, но естественият отбор си знае работата. Като нямаш инстинкт за самосъхранение сам си си виновен. Можеш да отидеш и на Марс да им пробваш радиацията. Прав ти път, г-н Безстрашен

64

Анонимен

преди 3 години

Айде стига сте блеели тука,беееее...Отивайте и се ваксинирайте!

63

Анонимен

преди 3 години

До АнонименВаксинираните дори и да се заразят, вирусният товар при тях е многократно по-малък. Има изследвания по въпроса. И така - заразяват се с много по-ниска вероятност и ако се заразят - разпространяват вируса много по-слабо. Следователно са два пъти по много по-безопасни за обществото. Какво неясно има?

62

Преболедувал Ковид

преди 3 години

Сега пак не разбрах. Имам антитела след прекарана инфекция от Ковид. Ще пътувам ли или не?

61

Анонимен

преди 3 години

До До Анонимен 60Аз съм аматьор. Мисля, че не Байдън управлява САЩ и също, че това е повече от ясно. Една конспирация няма как да бъде разкрита от аматьор само ако самата конспирация не е направена аматьорски. Някой тук вярва ли, че Байдън е способен да управлява САЩ (моите уважения към него, но най-малкото е на преклонна възраст и това си оказва влияние)? Някой вярва ли, че имунизационните паспорти са направени, за да преборим вируса, при положение че ваксинираните могат да заразяват другите?

60

Анонимен

преди 3 години

До До 45И последно... Критично мислене означава да задаваш въпроси, а не да се доверяваш на този и онзи т.е. без значение какви сайтове четеш, да си задаваш въпроси. Много от конспирациите са пълни глу_пости според мен, но не малко са самата истина. Хора, които се ваксинират, защото така им е казал някой, няма как да се похвалят с критично мислене, нито пък тези, които безрезервно вярват на всички конспирации. Защо само ваксинирани, които също могат да заразяват, ще имат правото да пътуват???

59

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 60Точно там е работата - няма тайни заговори, които да се разкриват от аматьори. Затова всичките конспирации без изключение, в които вярвате, нямат нищо общо с истината.

58

Анонимен

преди 3 години

До До 45И още нещо... Знаеш ли изобщо какво означава конспирация? Ще те светна, защото се съмнявам, че не си информиран - таен заговор. Ако не вярваш в конспирации, означава, че вярваш, че Байдън управлява САЩ и той държи "куфарчето с червеното копче". Ти сериозно ли мислиш, че някой ще даде толкова власт на човек, който не разпознава роднините си? Ако не Байдън е на върха на пирамидата, значи имаме таен заговор от хора, които му дърпат конците т.е. имаме конспирация. Елементарно е... :)

57

Анонимен

преди 3 години

До до 54Той и без това ми е до главата рутера. Защо иначе ще се разправям с параноични конспиратори, според теб?

56

Анонимен

преди 3 години

До До 45В Русия няма какво да търся, не съм русофил или русофоб, българофил съм. Не е нужно да приемаме Истанбулската конвенция, за да не си биеш жената. Въпрос на ценности и възпитание е. Еднополовите двойки осиновяващи деца е пример, че "нормалните" държави на Запад, всъщност не могат да бъдат давани за пример, защото ваксърите го правят често. Няма да гласувам за ГЕРБ, така че да, Шишо и т.н. също ги приемам за голям проблем. Сайтовете който чета не са сред споменате от теб... Доволен?

55

Виж се бе Джони !

преди 3 години

Щях да се ваксинирам ,ама това препиране ми светна лампата ..,.,ако не ни чипирате ще ни паспортизирате и после ще се мъчите да чипирате ..., Като чуя ,че нещо го правите за ..НАШАТА.. сигурност и знам ,че пак ще ни прецаквате ! Винаги съм смятал,че ваксините са спасили човечеството от много лоши болести , не съм вярвал,че ще стана антиваксър !

54

до 54

преди 3 години

Сложи си рутера до главата като спиш като толкова ти харесва. ***.

53

до 53

преди 3 години

То и концлагерите са добре забравено старо. Може ли толкова с изкривено мислене, че да твърдиш, че ако е имало в миналото ограничения това оправдава тяхното въвеждане сега? Айде направо да станем всички крепостни селяни и да нямаме право да напускаме града си, защото в миналото така е било. Да цензурираме и всичко, защото в миналото така е било. Можем и да кастрираме хората, защото в миналото са кастрирали робите. Браво бе!