7

ДДРОнег

преди 3 години

КАкво не се случи за пореден път ???Ами никоя партия не очерта истинските проблеми на България !!!Нито решения !!!

6

твВрачка-социолог

преди 3 години

Предишният парламент беше най-слабият, а следващият ще е най-краткия.

5

ББ

преди 3 години

и до кога първи...втори...и трети..едни алчни и безпринципни нечо.еци разпореждащи се с животите и парите ни ще са по-важни от бъдещето на България...на децата ни...кога ще започнете да работите за Проспорираща и Справедлива България..."авторитети",кога ще се осъзнаете,че и вашите деца...не са щастливи като чуждопоклонници...само защото си мислите,че да си в "чужбина",неприет,самотен,нещастен...е ценност...а.. облаче ли бяло,дома е висша ценност...попитай,децата си..

4

Радослав

преди 3 години

И герб няма никаква програма. Видяхме само бибитко да обикаля държавата за сметка на данъкоплатеца и да се опитва да ни убеди и да си избива комплекса за малоценност като си приписва чужди заслуги и се хвали с неща построени с нашите данъци.

3

Анонимен

преди 3 години

Какво да кажат? Какви дебати като нямат програма. Те нямат програми. Програма има само ГЕРБ. Слави няма програма. Какво ни го натрисаmе mози мутротурботруп? Той мълчи като риба щука. Не е казал нито дума за политика. Не казва какво ще прави с 12 те си депутата. Дори и 30 депутата да вкара. Какво ще прави там? Бенда ли ще вкара? Или с песни ще облъчва народа? Слави опросmачи 3 поколения деца с чалгарияmа си. Един от ерата на мутрите приятел и саратник на СИК и ВИС ли ще решава бъдещето на Б-я????

2

Радослав

преди 3 години

Нямаше дебати между кандидатите за гласът народен. Нямаше обяснение КАК ще се изпълнят обещанията. Казано накратко - нямаше предизборна кампания. Имаше само стари изтъркани номера от времето на Тошко. Ама толкова си могат всичките ни политици.

1

Анонимен

преди 3 години

o kakvo stastie, niama falshiv patos, partizanski lajlivi istorii, partizanski pesni, partizanski rechi, praski, slunki...prekrasen virus