376

Бсп е в будна кома..

преди 3 години

Нинова с корупцията няма да приключи, защото е част от нея (Техноимпекс, Булгартабак, уволнена е от Станишев за корупция), но с БСП ще приключи окончателно след тежката загуба на предстоящите избори.

375

бай Онзи

преди 3 години

Имате грешка! Бат Бойко каза,че сме добре ,и че Европата взема пример от нас и ,че ни завиждат всички.Това е лъжа

374

Анонимен

преди 3 години

До 394Българите са народ, не са маса, ***!

373

Некомунист

преди 3 години

До До Не комунист 392Слушай, пък сега аз да ти кажа! Не знам Бойко дали е имал партиен билет, което не го прави комунист. Повечето кадър ни бяха принудени да го правят, за да не пропилеят единствения си живор. Освен това комунист не е равно непременно на бол'шевик. Най-лошите комунисти са болше' виките. А, ти как разбра, че Бойко е бил мутра, като неговата фирма е охранявала банки? Кой, ако не беше Бойко щеше да разчисти околвръстното- днешната Южна дъга, от настанили те се там мутри? Отговори!

372

Оставка@йдуци

преди 3 години

Но за сметка натова,Тулупа е най-богатия в Европа.

371

Анонимен

преди 3 години

Така САЩ махнаха Виденов и го замеениха с послушни пионки, като Иван Костов, които разпродадоха България срещу жълти стотинки. Известна стабилизация и растеж имаше през 2001-2009 години, но после дойдоха мутрите и натрупваните в предишните осем години резерви бяха набързо откраднати, както и парите от еврофондовете отпуснати заради предишните управляващи. По груби сметки мутрите откраднаха около 700 милиарда от 2009 година досега.

370

Анонимен

преди 3 години

България фалира през 1989-1992 година, когато САЩ наредиха да ни спрат заемите, а когато ги пуснаха през 1992 вече беше късно. Банките бяга оглозгани и беше въпрос на време да обяват официален фалит, както и стана няколко години по-късно. Виденов се опита да измъкне България от батака, в който ни вкара СДС като намали външният ни дълг с 3 милиарда долара, но това не се хареса на САЩ и те отново ни спряха кредитите, което доведе и до инфлацията 1996-1997 години. Така САЩ махнаха Виденов и го заме

369

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 388Напротив,Бойко добре го е разбрал: Слез при масите и им реши проблемите.,И, той точно това прави. А, че е с джип не е проблем, ти да не искаш да тръгне с каруца? В кой век живееш?

368

До Некомунист

преди 3 години

Добре след всичкото това което си написал, сега нека да почнеш да мислиш! Знам, знам, че ще ти е трудно даже може и да ти е не възможно! Ама се напъни! Ако не можеш не можеш, то сега не всеки може да е умен колкото една ***-муна! Та я ми кажи Бойко борисов бил ли е комунист! БИЛ е! Бойко борисов бил ли е МУТРА! Бил е! Та като знаем тези два ФАКТА! Що си мислиш, извинявай ако те обиждам с тази дума, че бойко борисов е различен от мутро комунист!!??

367

Некомунист

преди 3 години

До Анонимен 383Преди да дойде Бойко на власт, мутро'комунистите бяха фалирала държавата, а Еврофондовете спряни. Румъния беше зле, защото нямаше дългове от Чаушеско. Тя изглежда по-добре днес, но благодарение на изтеглените огромни заеми. Нали не искаме "щастие" срещу огромен дълг. Изказвай се грамотно и не подвеждай наивните! Не Румъния, а ние сме в чакалнята на Еврозоната, а това си е международно признание. Така, че си свери часовника! Бойко днес се радва на признанието на обикновените хора!

366

Примери

преди 3 години

Винаги са ми харесвали примери за това кой какво си позволява.Това, че някой хора афишират какво са купили нито е пример нито е стандарт.Нека си отворим очите и да се огледаме ясно е ,че сме мрънкачи но като цяло има защо с този масов манталитет на прецакай другарче хората се дразнят.Няма принципи няма и бизнес.Да печелиш за сметка на труда а не с труда не е никаква бизнес политика, а това е основния бизнес модел тук.Дори и в ИТ сектора където масово се работи за 2-3к лева на позиции за 5-9к.

365

Анонимен

преди 3 години

То кабинетът на премиера не трябва да в в джипа. Тези обиколки с джипа само показват колко некадърен е Борисов

364

Емо

преди 3 години

ВСИЧКИ ГОЛЕМИ ГРАДОВЕ СА ПРЕОБРАЗЕНИ,НО И МАЛКИТЕ СЪЩО.... И ПОНЕЖЕ БОРИСОВ ОБИКАЛЯ ПОСТОЯННО НИКОЙ НЕ СИ ПОЗВОЛЯВА ДА СЕ ОТПУСНЕ... ПОЛУЧАВА СЕ ЕДИН ВИД ПОДРЪЖКА.

363

Некомунист

преди 3 години

До OMG_LuckerСнимките с шкафчето са от спалнята на вашите болше'вишки лидери, ремонтите ги правят мурга'вите ни съграждани, защото се възлагат при най-ниската цена, образованието никога не е било по-добре, било от кадри, било от база. Куца здравеопазванетоно не за пари, а заради отпор на корумпиралото се съсловие благодарение на Костов. Правосъдието също, но не заради Бойко. Виж днес как Го посрещат в Пазарджишките села и се замисли! София, която той преобрази до неузнаваемост не Го заслужава!

362

Емо

преди 3 години

ПРЕЗ 1997г БЕШЕ НАЙ-УМРЯЛАТА.... СЕГА ПОНЕ СМЕ ЖИВИ.

361

Анонимен

преди 3 години

Имаше едно изказване на американски президент как САЩ са ни накарали да си съсипем държавата. Чели ли сте го?

360

Анонимен

преди 3 години

Преди да дойдат мутродемократите на власт през 2009 година, поне Румъния беше по-бедна от нас в ЕС, а сега румънците са два пъти по-бигати, заради огромното изоставане от 2009 година досега.

359

Анонимен

преди 3 години

След 31 години демокраДски грабеж, от които 11 години мутридемокраДски грабеж, сме най-бедни не само в ЕС, а и в Европа. Няма как при около 700 милиарда ограбени от мутрите от 2009 година досега, да не сме най-бедни.

358

Аврам

преди 3 години

А защо световната банка не ни разкаже, защо България е най-бедната страна в ЕС и как от страна износител се превърнахме в страна, която внася почти всичко? Къде ни е производството, животновъдство, фабрики,.... Подарихме всичко на нашите "братя" и икономиката ни се ръководи от други държави, а в замяна получихме призвание на най-бедната страна в Европа. Но нека позная, това е демокрация или капитализъм беше думичката или пък всичко се прави за доброто на хората?

357

Анонимен

преди 3 години

Според Маврудиев от Българска банка за развитие не сме най-бедни.