396

Анонимен

преди 3 години

Не само най-бедни, но и все по-бедни ставаме. Гарантирано от ГЕРБ.

395

Анонимен

преди 3 години

Тази собственост наследство от соца, мутрите малко по малко я прилапват.

394

До Некомунист 415

преди 3 години

Но знаеш ли кое в поста ти те прави най-малко умен То е, че ти казваш, че бойко борисов е работил за службите! Ти знаеш ли какво точно е правил там А ако знаеш, то няма смисъл да споря с тебе ясен си ми! Но много хора знаят какво правеха службите за комунизма по времето на комунизма! Така, че да ми твърдиш, че човек работел за службите ОХРАНЯВАЛИ ПАЗЕЛИ и УТВЪРЖДАВАЛИ комунизма не е бил комунист! Епа това те прави един от мнооооог не умните хора!!! Така, че внимава какво ти се диктува да пишеш!!

393

протестъри

преди 3 години

най-бедната държава с най-много частна собственост - жилища?? в европа 90 процента от хората са наематели.. никакво собственост. В Бг 90 процента са собственици..

392

До Некомунист 415

преди 3 години

Значи както казай пак половинчати НЕ ИСТИННИ НЕЩА! Защото когато вашето слънце е пазел тодор живков тодор вижков не е бил подсъдим! Мдам! НО ЛЪЖИ ЛЪЖИ или в НАЙ-ДОБРИЯ СЛУЧЯИ ПОЛОВИНЧАТИ ИСТИНИ КАЗВАШ! Явно не аз имам бяло а ти си ЛЪЖЕЦА! И сега като казваш, че всички сме плащали на СИК и ВИЦ какво точно имаш предвид!? Щото аз познавам мнооого хора които не са им плащали! Колкото до това дали са в миналото или не? Ами просто виж бойко борисов той в миналото ли е според тебе?

391

Анонимен

преди 3 години

Тия от Световната банка какви глупости пишат, че инфлацията ще стане 3.2%. Защо не погледнат с колко вече са се увеличили жилищата, т.е. инфлацията вече е станала поне 10 пъти по-голяма

390

Некомунист

преди 3 години

До Червените крадциАферим, по-добре не би могло да се каже! Дай пет!

389

Некомунист

преди 3 години

До До Некомунист 409Личи си, че имаш бяло, иначе щеше да знаеш, че при соца, ако нямаш партиен билет си никой. На умните не им оставаше друго освен да лъжат системата, за да се развиват. Защото умните са и прагматични.Колкото до Бойко, той не пазеше Тошо, а охраняваше един подсъдим. Колкото до СИК и ВИС всички им плащахме, "за да ни пазят". Бойко е човек на службите и не знаеш неговата роля там. Факт е, че тези са отдавна в миналото и малцина знаят как се случи това. Ясно ли ти е?! Дано!

388

Анонимен

преди 3 години

Едно е ясно - мутри вън!Който и да управлява след мутрите, ще му е много трудно - България е разсипана от мутрите, но вие утре ще вините следващите за разсипията, а не истинския виновник Борисов. Този филм вече сме го гледали - банките фалираха още през 1992 година и остана да се обяви официалния им фалит, а вие кого вините?

387

Анонимен

преди 3 години

Нинова никога няма да може да открадне и една милионна част, от това, което Борисов открадна.

386

Анонимен

преди 3 години

То мутрите ликвидираха България, а вие все към Нинова гледате!!!

385

Курнелия – ликвидира

преди 3 години

*** е майстор единствено само по "ликвидацията "!Квото е пипнала до днес-все е било ликвидирано!- Техноимпекс- Булгартабак- НЕК......и т. н.!Следва БСП и България!!!!Ще допуснем ли отново това?

384

Анонимен

преди 3 години

До Събуди се народеСъбудете се наивници, бол'шевишкия юмрук ви зове! Той, юмрукът де има нужда от вас, за да се намърда в парламента. Повярвайте на вълците в *** кожи! Те знаят че към България ще тръгнат 50 млр и това ги подлудява. След 10-ти демократката, пардон новокомунистката Корнела и'сие приавантизираха де що можаха, а сега иде ред на Еврофондовете. Гласувайте наивници и вярвайте, че светлото бъдеще ще дойде! Ако не сте си научили урока гласувайте за юмрука, сиреч за тяхното бъдеще! Оле!

383

До Некомунист 399

преди 3 години

Пак половинчати неща! Аз имам партиина книжка ама не съм комунист! Аз съм охрана на тодор живков ама това не значи че паза комунизма! Дам "повярвах" ви! Ама да речем, че той някъде вътре в неговия мозък не е бил комунист! "Айде от мен да мине"! Но нищо не казваш за връзките на бойко борисов с ВИС и СИК! и с МУТРИТЕ въобще! Та нещо да кажеш по таз линия? Щото по първата се провали както винаги досега!

382

Въпрос към Курнелия?

преди 3 години

Как една млада ***(*** Нинова) на 28 години, от село Крушовица, може през 1999г. да си купи за стотици хиляди долари едно от най-големите външнотърговски предприятия по време на соца "Техноимпекс" ? Нямам повече въпроси...

381

Анонимен

преди 3 години

До Оставка***йдуциБраво бе, да не си го чул от ИНФОМБЮРО? Така си ги плящите, пет за четири!

380

Събуди се народе

преди 3 години

Ей българи не забравяйте ЗАВЕТА НА ХАН КУБРАТ за снопа с пръчките.... Както лятото на протеста бяхте единни без разлики в цвят, идеал и партия, бяхте на площада с едничката цел ОСТАВКА И СЪД на бай Т0ЛУП и каскет КАРЕНИН така и сега за да се постигне тази цел трябва да се подкрепи и да се гласува за най голямата опозиционна партия способна да гътне ШАЙКАТА в случая БСП(добра или лоша), която да победи на изборите ГЕРП и да състави коалиционно правителство с ясна и кратка цел..... СВАЛЯНЕ И РЕВИЗИЯ НА МУТРЕНСКОТО УПРАВЛЕНИЕ на ТОЛУПА и КАСКЕТА....пък после кой от къде е...Нужен е ОБЩ ФРОНТ

379

Тояга си трябва

преди 3 години

Оня ден един академик го каза в прав текст....ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО И МУТРАТА НЕ МОЖЕ ДА СЕ СВАЛИ СЪС ЗАКОННИ СРЕДСТВА!!!! Ще си требват каманье и дръвье, тоя *** от добро не разбира!!!!!

378

до 402

преди 3 години

Нинова е достатъчно да гътне ТУЛУПА и ще бъде записана със златни букви в историята на РБ!!!!

377

Червените крадци

преди 3 години

Партия, в която все още актуални са имената на *** Нинова(техноимпекс),Кирчо Добрев(куфар с марки през Калотина):):):):)Румен Овч.(заробващите газови договори с Русия)и за капак адаша му Румен Гечев(фалит на България и 1$-3000лв)избори вече никога няма да спечели:):):):):)Един път излъгаха хората с "независимия" избран от руския агент Решетников пилот Румен Радеф и това беше:):):):)