88

Анонимен

преди 3 години

притеснявам се за здравето на Асандж

87

Анонимен

преди 3 години

до кът Баце неземе крайното си решение и не нареди да ни е тъжно за нафалний, ич нема да ми пука сайдеро за тоъ некакъф. и обратното: за тоъ некаков сайдеро ич нема да ми пука

86

Рано или късно

преди 3 години

Всеки тиранин ще отговаря за делата си !

85

шмatka

преди 3 години

Пак ли с тоя мързел и крадец ще ни занимавате! Той е на място където ще се научи на ред и дисциплина!

84

Анонимен

преди 3 години

Мен това избощо не ме тревожи.Тревожа се за здравето на близките си и на българите, който *** като мухи в период на пандемия и неадекватни мерки на правителството.

83

Анонимен

преди 3 години

просто иска да фаства човека, иде лято трябва да се махне шкембето...

82

Анонимен

преди 3 години

никой освен вас, не се тревожи за здравето на този.той е криминално проявен тип, с девиантни прояви и мястото му е там, където е отредила вътрешната руска съдебна система.всеки да си гледа неговата *** и ние също.въобще не ни пука за Навални и не ни занимавайте с тези глупости.

81

Анонимен

преди 3 години

Тая новина е първоаприлски майтап!Безгръбначно няма как да го боли гърба!

80

Мишо

преди 3 години

Да си реже вените и право в Ада!

79

Анонимен

преди 3 години

До Рашо"В интелектуално отношение руснаците не са помръднали дори и милиметър от времето на царска русия. След като стават свидетели на путиновите идиотщини и продължават да си го избират, неам думи. А като гледам и доста русофили в Бг са на същото плебейско ниво."Ако си бил в Русия и си виждал в каква МИЗЕРИЯ живеят мнозинството от руснаците, ще разбереш, че те са креппостни заседнали в родово-общинния строй. В България също - мнозинството русофили са ултра-бедни. Има причини.

78

Рашо

преди 3 години

В интелектуално отношение руснаците не са помръднали дори и милиметър от времето на царска русия. След като стават свидетели на путиновите идиотщини и продължават да си го избират, неам думи. А като гледам и доста русофили в Бг са на същото плебейско ниво.

77

Рашо

преди 3 години

Путиня

76

ще се прочисти

преди 3 години

Нищо няма да му стане ,ако погладува малко.Тъкмо тялото му ще се изчисти от токсините и ще оздравее. Аз лично гледувах 10 дни само на вода и още 5 след това -сокове .Хората лекуват рак и диабет с глад по 30 -40 дни . Виж ,ако наистина е решил да протестира ,да изкара 2 месеца -тогава ще е по-тревожно,въпреки че едва ли ще бие рекорда на Ганди.Глад и медитация и може да получи озарение

75

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 86И опитите ви за философстване са ви като останалите неща - нищо не става от тях.

74

Анонимен

преди 3 години

Интересно, че медицината още ме е изучила последствията от от предполагаемо отравяне. Сега има тази възможност.А, ако говорим сериозно, значи отравянето все още е предполагаемо?!Но най-интересното е, че отравянето е предполагаемо, но извършителят е точно известен.

73

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 80"Комунистическият гьонсуратлък е бездънен."Това не е просто гьонсуратлък. Това е някаква съвременна форма на изяждане на сърцето на врага - посредством унижаването му с престъпленията, на които се противопоставя. Туземно отмъщение.Затова в средата на варварската столица лежи мумия на сифилистик: щото тия са неандерталци по някаква случайност озовали се в съвременността.

72

Руски Фашизоид

преди 3 години

Подкрепен от САЩ и ЕС - просто защото е единствения разпознаваем опозиционер.Добре е да си намерят някое пиянде - да им разпродаде Русия за копейки!

71

Анонимен

преди 3 години

До РУССКИЙ ОККУПАНТШофьорите най-разбират от пандела и кирки.ВЯРНО Е!

70

престанете

преди 3 години

по добре вижте един българин как живее, без да е осъден криминал!

69

Анонимен

преди 3 години

Третия свят не ни интересува, бе. Всяка втора статия Русия това, Путинь онова, Навални, маяци, атомни катастрофи. Спрете се бе. Или пък като ще отразявате Третия свят пускайте новини и за другите държави като Бенин и Замбия, що само Русия.