291

Стар комсомолец

преди 3 години

Аз искам правитулство с Орешарски, Вигенин, Румен Петков, Румен Гечев, Овчаров, Даниел Вълчев, Масларова и Манолова.

290

Анонимен

преди 3 години

И тук в Днес имаше анкета за кого ще гласувате? Влезте в архив и вижте резултатите.Къде ли правят тези проучвания социологическите агенции?Доста широк кръг познати ,приятели и колеги имам и никой не гласува за първите две от анкетите.Замислете се и вие!

289

Анонимен

преди 3 години

Ще е голямо шоу

288

Сония Димитрова

преди 3 години

Много удобно пропускате ПП "Възраждане"!

287

Анонимен

преди 3 години

Само да Ви информирам че мафиотска групировка охраняваше машините за гласуване.Така че ползвайте хартия,но то имтам не е сигурно.

286

Анонимен

преди 3 години

С нетърпение очаквам изборите и истинския вот, ако може да се каже, че ще бъде истински след всичките тия догадки за манипулация. Тези статистически проучвания са миже да те лажем и имат за цел да манипулират съзнанието на гласоподавателя. Изкуствено се завишават гласовете за Слави. Ако това излезе истина значи в България има много пр ости хора. Факт е, че ГЕРБ и ВМРО изгуби доверието в много хора, които няма да ги подкрепят отново. Изненада ще бъдат ДБ и Воля с НСФБ. Много хора ще са за тях.

285

Anonimen

преди 3 години

Ще ви изтърпи манипулациите още два дни!!!!!!!

284

Анонимен

преди 3 години

До софиянецЕ, за какво правим избори тогава? Обявете Отровна социалистическа диктатура и да не хабим повече пари, дето могат да бъдат присвоени.

283

Анонимен

преди 3 години

До 555Никой не те кара да ги четеш. Екзитпола са забранени. Но виждаш на какви репортажи от"ралита"сме свидетели по време на избори. Има търсене. Преди предишните няколко избори даваха все по някой процент за БСП пред ГЕРБ в навечерито. Сега устойчиво над 5% в полза на ГЕРБ. Хм? На изборите ще преброим пилците. "Червен Колю"нещо се кротна? Да видим Мая каква конопена нива ще открие, или какви оранжеви маски ни е приготвила.

282

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 309Осмисли ли я думата остава"ОСТАВА"? Преди ГЕРБ да не е била по-добре? Хиперинфлацията и масови фалити на банки при ГЕРБ ли беше? При ГЕРБ ли фалира КТБ и бе изпразнен фонда за гарантиране на влоговете? От 31 години след 10 ноември ГЕРБ са били по-малко от 10 години на власт!!!! При ГЕРБ минахме рекорда от 39-та. Повтарям 1939-та за изнесена ПРОМИШЛЕНА продукция за Западна Европа! Къде се снима онзи ден Фигуранта? Същата производствена фирма при ГЕРБ пускат трета мощност!!!

281

Глупости

преди 3 години

СКЪПО ПЛАТЕНИ "СОЦИОЛОГИЧЕСКИ БЪЛВОЧИ"!ИСТИНАТА Е ---СЛЕД 3-ДНИ!!!!ДА НЯМА ПОСЛЕ РЕВОВЕ И ....КОМУНИСТИЧЕСКИ ИСТЕРИИ...ХА,ХА,ХААААААА??!

280

555

преди 3 години

Трябва да се забранят такива прогнози. Какъв е смисълът от тях?

279

georgi

преди 3 години

38 4algari ....smiah v zalata

278

sadas

преди 3 години

До Анонименsamo SDS!

277

Анонимен

преди 3 години

noviat parlament ste raboti samo 3 sedmici v zalata...ostanaloto vreme ste rabotiat ot domovete si distancionno i ot mestata na izbiratelite si.

276

Анонимен

преди 3 години

Световната банка: България остава най-бедната страна в ЕС Гарантирано от ГЕРБ!

275

Анонимен

преди 3 години

Електра гласува за *** такт,защото е най-близък до нейното душевно състояние.С малко акъл и много нахалство и интриги лесно се живее.По-лесно е да се качиш на пожарникарска стълба,отколкото да правиш смели лупинги с фърчило.Пълнят се ***,все пак.

274

до Електра

преди 3 години

За лечение на душевни терзания има лекарства, вземай ги редовно и не ни занимавай с тях

273

Анонимен

преди 3 години

При БСП само се краде, червените олигарси лапат предприятия за милиарди. При ГЕРБ се строоят магистрали, а червените олигарси са на топло.

272

Уф

преди 3 години

дано Мая да не влезе, че нестига, че адвокатства на мутрите пред съда сега ще им адвокатства и в парламента.