15

Анонимен

преди 3 години

Голям наплив за пари без работа мхлендки клюкарки но на село не им плащат

14

Анонимен

преди 3 години

Работата работата ,е ясна големите градове са на герб те са достатъчни да спечели отново колкото и да не желая това , цялата администрация ,лекари ,учители ,съд ,полиция ще гласуват за герб така че кандидати са ясни)

13

71649

преди 3 години

Според Димитров най-големият проблем е назначаването на комисии в COVID секциите. А как намерихте партийци за секциите в чужбина, организирани от доброволци с дългогодишен опит в провеждането на избори, на които местинте власти им имат доверие? Нали целта е една - колкото повече спънки, толква по-малко пуснати гласове. Колкото по-малко гласове, толкова повече порценти за ГЕРБ и ДПС!

12

Доктор Ох боли

преди 3 години

6985 лентяи,които не са успели в настоящето си начинание и просто искат да изкарат едни прекрасни 4 години на гърба на народа.

11

Радослав

преди 3 години

Вместо избори да имаме гладиаторски битки. Които 60 оцелеят да отидат в народното събрание. Така хем хората ще са щастливи, че дадени индивиди са загинали в борба за кокала пък и ще имаме и бонуса с кеф да изкажем гласът си с ясното съзнание, че той ще окаже влияние за изтриването на даден индивид от родината ни. Това е перфектното решение! Всички с радост ще се съгласят да се харчат народни пари за подобно мероприятие.

10

Анонимен

преди 3 години

До Номер 14мн криндж брат

9

трънчо

преди 3 години

Повечето от тия *** са потънали в кредити и с две ръце драпат да се намърдат в парламента за да си оправят положението.А,НИЕ ще чакаме да ни оправят държавата.

8

Анонимен

преди 3 години

29 чиляка са борят за идно мясту.Борбътъ е безмилостно жистокъ.

7

Анонимен

преди 3 години

Г-н Димитров, ако четете сега може ли един въпрос?Днес Румен Радев каза в неделя да теглим чертата. Така ли ще се гласува в бюлетините с хартия? С черта?Благодаря.

6

Киро Главата

преди 3 години

По жертви от вируса и кандидат дупетати на #1 място в Европа, по заплати и ваксини последни. Забравих да добавя - по количеството книги прочетени от премиера, пак последни, може би има някаква връзка - знам ли и аз

5

Анонимен

преди 3 години

Според мен при толкова хора и толкова ентусиазирани гласоподаватели е по-лесно и ефективно да се организира един турнир, където всички се състезават в ред дисциплини - бокс, математика, шиене, бягане 100 метра, овчарски скок, скоростно учене на стихотворения, готварство и т.н. 240те първи в турнира стават депутати, останалите се пращат да работят в урановите мини. Така депутатите ще имат голяма мотивация да са все борбени хора.

4

8409

преди 3 години

И нито дума за безобразията в секциите извън страната. В последния момент парламентарните партии изпащат свои хора да изтикат доброволците, които с години организират и провеждат избори по места. След като са събрани заявленията а гласуване, осигурено помещението, защото местните власти познават опита на българите там и им имат доверие, хайдеее, на готово идват комавндировани. С чии пари? А в България не достигат хора за секциите, ти да видишш. За да ни откажат от гласуването.

3

Анонимен

преди 3 години

Лелеее, що народ иска да ме оправи

2

Анонимен

преди 3 години

Голям наплив, всички искат да са дупетати. Аз викам да вземем да ги подредим всичките и да направят един парад. Отпреде Азис ще го води, отзаде Карамазов ще варди строя, хахах.

1

Анонимен

преди 3 години

Ши съ избият!