39

Анонимен

преди 3 години

В Северна Корея използват автомат Калашников за лечение на ковид пациенти.

38

Анонимен

преди 3 години

Каква е разликата между глада в Африка и глада в Северна Корея?Че никой не се интересува от глада в Африка, бедността в Индия и Латинска Америка. Нормално е при капитализма да има бедни и гладни.

37

С. Корея-статистика

преди 3 години

10ч. 21мин. 2 човека заразени с корона вирус10ч. 24мин. 0 човека заразени с корона вирус

36

Анонимен

преди 3 години

В Африка нямат и толкова. Капитализмът е мизерия по цял свят.В Индия, Латинска Америка капитализмът е мизерия.В САЩ и Западна Европа храната на работническата класа е субсидирана и затова е евтина. В САЩ и Западна Европа има комунизъм, високи данъци и преразпределение на храната и благата.

35

Анонимен

преди 3 години

Куба,Венецуела,Северна Корея все държави в които Русия казва какво да се случва.Направете разлика с Южна Корея където влияе САЩ.

34

Сашо

преди 3 години

Всеки комунистически режим започва със за благото на народа и свършва с купони за храна...

33

Анонимен

преди 3 години

САЩ искат Китай да бъде като Северна Корея.Северна Корея трябва да отвори за китайски инвестиции и ще стане много по-опасна за САЩ.

32

Анонимен

преди 3 години

Ядат корени и трева,оризът е лукс.Соца е мизерия.Всички държави където Москва влияе са в нищета мизерстват,гладуват.

31

Анонимен

преди 3 години

Запада налага санкции и обвинява Пхенян, че имало дефицит и бедност.

30

Анонимен

преди 3 години

Чакат ги да омекнат, да им набухат Макдоналдс.

29

До 24

преди 3 години

Ами наистина не се знае точно колко са умрели от глад, но има предположения за ройката им! Няколко а предположенията! Едното е, че от 1995г насам са умрели около 5 милиона от глад! Някои казват, че от 2017 до сега са умрели около 1 милион от глад! Като цяло бройката няма как да е ясна ясно е, че те със сигурност са над милион души и че със сигурност в северна корея се умира от глад!

28

Анонимен

преди 3 години

Корейския народ е луд да продължава да трае тоя град и безумия. Половината народ е въоръжен и може по всяко време да разстреля цялата дърта хунта. Това е пълен цирк милиони въоръжени войници да ги е страх от шепа дъртаци с пагони.

27

абе, царски

преди 3 години

Уилям и катището съвсем не сте ок, що не се разкарате. Такива прости олИго'френи като тея двамата, нужно ли е наистина 2 години ваканция да правим, щото на чарлз senturies of genetic selection накрая се пре*е-ли с онази словенка. И тая Камила, и тя е много нагла, и тя се мандахерца в Кеймбридж. А Уилям селянина си вкарал кретеноидите да правят "наука", може ли да не се забимаваме с такива

26

???

преди 3 години

Абре де са сега тия дето искаха да се местят в северна корея и ми казваха, че там бил рая и че северна корея едва ли не била 1-ва по износ на някакви харанителни стоки в световен мащаб!? Да сте бре?! Дайте да ви пратим в северна корея и там да ги говорите тия неща. Или по-добре ги говорете на тия 12 посолства дето са затворени поради липса на храна! Разправете им как там е рая! Как от пиле мляко има! Те може и да ви повярват! Та де сте бре??? Айде да ходите при уна да ви нахрани и напои!!!

25

Анонимен

преди 3 години

До Д-р Исня"Там значи е по-зле от тук ... "Тоа па, все едно не знаеше, че и в Русия е по-зле оттук.Аре бегай ...

24

Д-р Исня

преди 3 години

Руснак да бега... Там значи е по-зле от тук, но съм сигурен, че нямат дупки по улиците, кал и прах навсякъде!

23

Анонимен

преди 3 години

Кой знае колко народ е измрял,ама естествено крият щото нали през комунизъма и социализъма е най-добре...най-добре ама за комунистическата върхушка.

22

АнонимеН

преди 3 години

МАРИЯ АНТОАНЕТА ИЗОБЩО НЕ Е БИЛА ГЛУПАВА!!!НАРОЧНО СА НАПИСАЛИ, ЧЕ БИЛА КАЗАЛА : КАТО НЯМА ХЛЯБ , ЯЖТЕ ПАСТИ!!!ИСТИНАТА Е , ЧЕ КАТО И КАЗАЛИ, ЧЕ НЯМА ХЛЯБ ЗА НАРОДА, ТЯ СИ ПОВДИГНАЛА РОКЛЯТА И СИ ПОКАЗАЛА ПАСТАТА И КАЗА: ДА МИ ЯДАТ ПАСТАТА !СЛЕД КОЕТО СЕ ИЗХОДИЛА НАСРЕД ТРОННАТА ЗАЛА И КАЗАЛА: ЕЙ ВИ НА ОЩЕ ЕДНА ПАСТА!

21

Анонимен

преди 3 години

Глад, Вожд, КуманизъмСтар и болен организъм

20

До 12

преди 3 години

Хахаха руския бот както е програмиран:Велика държава, "Юдеи-Семитите вият на Умряло, че не е под Контрола им!"Другарю гладък мозък, руски дипломати вият от глад и болести в този соц рай, затварят посолството и на дрезината към дома.