178

.d.d.d

преди 3 години

А за Бопалската катастрофа защо никой не говори? В сравенение с нея Чернобил направо си е лек инцидент.

177

Анонимен

преди 3 години

Това е било толкова секретно място, че са работили само "инжинери", а не прости инженери.

176

Анонимен

преди 3 години

Нелче, не знам във факултета по журналистика дали Ви учат на български език, очевидно не, но "инжИнер", който сте натворила из статията се пише с "Е". Това е признак на елементарна липса на грамотност, което е притеснително, предвид служебната Ви позиция!

175

ПунтаМара

преди 3 години

Всички лъжат. В щатите навремето се направиха сума ти експерименти с ядрено оръжие(Невада). После бум на рак там. Но за това никой не говори.Добре че ги спряха тези простотии.

174

Анонимен

преди 3 години

За сметка на това - обедненият уран исипан от - сащ вьв сьрбия по времето на - милошевич е полезен за здраветоДа благодарим на - клинтън и баиден за тази манна небесна и на -др костов разбира се

173

Анонимен

преди 3 години

Пак е по добре от Сащ.В Сащ те лъжат в очите и ти се хилят.

172

ББ

преди 3 години

тъжното е,че в 21 век русия е новият Озерск...умират невини,лишени от информацията на която имат право...разпореждат се с животи...за власт и пари,правещи си селфита диктатори с държавни якета,лодки,въдици...превърнали ги в лична собственост...от кога живота на Многострадалният Народ на Русия е собственост на путин и олигарсите му...на милицията и службите му???

171

Джейкъб Джоунс

преди 3 години

До АнонименЕдва ли по-скоро некадърността им ги е спасила ти да видиш

170

Анонимен

преди 3 години

боже, я вземете да притоплите някой още по стар инцидент

169

Анонимен

преди 3 години

Потресаващо е, как правителстовто има тайни от СОБСТВЕНИТЕ СИ ГРАЖДАНИ!!!!Това само покзва, колко скапана е чаовешката раса и как има нужда от тотално прекрояване!!!!

168

Анонимен

преди 3 години

Ко? Не ... не ни пука.

167

Анонимен

преди 3 години

Добруджа, 1916 г.Руските разбитите казаци: Ние мислехме, че българите няма да стрелят по нас. Между това, обаче, те се хвърлят като кучета и десет човека атакуват четиридесет.

166

Анонимен

преди 3 години

151, Хххх"По-полека с пропагандата....още малко американските и британските ядрени програми са общодостъпни...разбира се че и те са държавна тайна...а и изглежда и градът не е бил голяма тайна със тия сателити щом и американците са знаели за него...Също така и американците имат ядрени инциденти (да не говорим за опитите с американски войници които участвали в ядрени опити)...просто и те са били прикривани...*****The Three Mile Island accident е известен. Информация много.Препоръки, изводи

165

Анонимен

преди 3 години

"...лошото е че и ние ще го отнесем както при пъва и втора световна"Е, и руските войски също са го отнесли в Добруджа през 1916г.От българи: Първа конна дивизия с ген. Колев (русофил):КАВАЛЕРИСТИ, БОГ МИ Е СВИДЕТЕЛ, ЧЕ СЪМ ПРИЗНАТЕЛЕН НА РУСИЯ ЗАДЕТО НИ ОСВОБОДИ. НО КАКВО ТЪРСЯТ СЕГА КАЗАЦИТЕ В НАШАТА ДОБРУДЖА? ЩЕ ГИ БИЕМ И ПРОГОНИМ КАКТО ВСЕКИ ВРАГ, КОЙТО ПРЕЧИ ЗА ОБЕДИНЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ!Отнесли са руснаците отвъд цяла Добруджа, до делтата на Дунав.

164

Анонимен

преди 3 години

Джейкъб Джоунс: "Я кажете за инцидента при който американски Б-52 погрешка пуска атомна бомба над американски град добре че не е имало взривател и не е гръмнала.Та западните некадърници да не дават акъл"Дали пък американците не са се сетили, че стават издънки, та затова, като още един fail safe да са махали тези взриватели при транспорт?

163

Анонимен

преди 3 години

3653 km е разстоянието между Колцово, русия и Ухан, Китай.Вероятно, по въздух.

162

Анонимен

преди 3 години

абе стига с тая Русия - нали е в ембарго, защо все тя е трън в очите на джурн *** ята______Тя не е "в ембарго".Бъдете точен.Конкретни индивиди и фирми са със санкции.Путин наложи ембарго на западни стоки и храни - забрана за внос в русия, по-точно!

161

Анонимен

преди 3 години

Американофилчетата - барем плащат ли ви за излагането?______Чета ви този пост и се чудя...Статията е за ядрен инцидент в русия преди 40ина години, крит дълго от комунистическият им режим.Повечето коментиращи обсъждат и осъждат това!Други българи, като вас, се опитват да вкарват манипулационно пропаганда...за русия и против САЩ. Странно! Защо?Не виждате ли какъв е проблемът, потресъл хората?!Режимът да крие от народа си и да го облъчва десетки години?!Замислете се!Ужасно е!

160

Анонимен

преди 3 години

"Мързелив народ + некадърни политици""А! То и тука е така! Да не сме станали руснаци?"_________Не сме. Българи сме, но, уви, още ни държи след толкова дълго мачкане и облъчване с пропаганда!Колко много сте!!!

159

Анонимен

преди 3 години

Да допълня..."...Империя на злото.Дзерджински го е казал."*****По-добре да не бяхте допълвали!Въпиюща неграмотност, нахално изнесена пред всички тук."Империя на злото" е израз, културна препратка в английски език!Произнесена е от Р. Рейгън.Подробностите можете да потърсите и сам.