29

Коприва

преди 3 години

Не е проблема само в килограмите като такива - натрупаните тлъстинки складират отпадни вещества, които изобилстват в преработените храни. Кръвта и особено лимфата се нуждаят от движение на тялото за да ги почистят. И принципа да не се купува това, което прабаба ни не би разпознала като храна би помогнал, но проблемът като цяло е по-сложен. Ако всеки инвестира малко време и внимание и с по-малко средства може да се почувства много, много по-добре.

28

Ха-ха-ха...

преди 3 години

Няма го вече соцкомунистическото производство на екологично- и био- съобразени храни в някогашните добре управлявани ТКЗС-та и в соцкомунистическата хранителна промишленост - това е основната причина за затлъстяване. Българите стават шишкави като американците - и те се хранят със същите фалшиви храни.

27

Съобразяващ

преди 3 години

Преди едно, а да не говорим преди две поколения в БГ хората бяха с 25 кг по-слаби.Сега като ходя по улиците на София хората установявам, че хората са много девели, особено ученичките. Същото като в Америка.

26

Анонимен

преди 3 години

Влизам в магазина и семейна двойка легнали над хладилника с червените меса и се питат - какво да вземем , какво да вземем ...Мъжът близо 100 килограма , жената и тя дебелана Обаче продължават да се тъпчат с месо ...

25

Анонимен

преди 3 години

Учените открили че интелигентните хора са предимно високи и / или слаби ...

24

Анонимен

преди 3 години

Нищо не пишете за качеството на храната по магазините. Продават масово ***. И на децата по училища и детски градини пробутват сущото боклукчавао "качество". Като българинът има достъп предимно до лошо качествена храна с вредни мазнини, количества Е-та и искуствен пълнеж, какво да е положението?!

23

Анонимен

преди 3 години

Не слизат от колите, затова е така.

22

Голям прос

преди 3 години

Питайте производителите на хранителни продукти какво слагат в тях. Тогава търсете причина за наднорменото тегло. Ако погледнете някои слаби индивиди, надали ще покрият елементарен тест за физическа активност, което за мен не се различава от наднормено тегло. И това е защото не ядат *** за които споменах по горе.

21

Е па малко е

преди 3 години

Както се казва да видиш мъж или жена над 40 години, със стегнати слаби тела и да не е плешив мъжът, е все едно да удариш шестица от тотото.

20

Анонимен

преди 3 години

Я,па като не ям пици ,а набивам предимно свинско и винско оти съм към 140кила?

19

Инспектор

преди 3 години

Яжте спиролина!

18

Анонимен

преди 3 години

Квито са ни вождовете - такива и децатаБойко БорисовКрасимир КаракачановКрасен КралевДелян Пеевски

17

Анонимен

преди 3 години

До ... 15Частично не си прав.Аз познавам доста 130 килограмови 40 годишни, които никога не са влизали в макдоналдс и ядат само домашна храна.Но и не слизат от колата и никога не са спортували след 20-тата си година.

16

Анонимен

преди 3 години

Нали ,уж сме демокрация и всеки има право да живее както му е угодно!Кеф ти ,лесбиец,гейка,*** ,трансджендър ,третополов ,безполов и т.н..Но не,не може да си хапваш каквото ти иска душата и шкембето,а трябва да се съобразяваш със социома!

15

Анонимен

преди 3 години

Рефренът "Бъди себе си!" в България може да се чете и като "Бъди прасе!". Във всяко едно отношение. Един недостатък никога не идва сам.

14

Анонимен

преди 3 години

Този на снимката е чист българин ...

13

Яжте Само като ви

преди 3 години

Застърже стомаха и няма да имате проблеми

12

Анонимен

преди 3 години

Народа в България ,трупа килограми от охолният ,спокоен и богат живот ,осигурен от Бойко Борисов и затова в неделя ще изберем отново ГЕРБ.

11

...

преди 3 години

Значи там където се готви домашна храха и тя е от качествени продукти затлъстяване и при децата и при възрастните няма! Другото е, че то няма как да стоиш само на едно място да цъкаш на телефона и да ядеш я дюнер я пица я хамбургер от McDonalds и да очакваш да си слаб! Движение трябва, спорт трябва! Ама такива неща липсват в наше време!

10

Ей, маймун!

преди 3 години

Заради такива като теб тази страна е клоака!