79

боби

преди 3 години

Професора каза да пием доматен сок с малко водка...получава се коктел, познат като БЛЪДИ МЕРИ, сиреч кървавата Мери. Тази напитка разрежда кръвта и пречи на тромбозата.

78

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 91:"Гаранцията и била 65-70%Доколкото виждам се движи м/у 40-55%Този бъркоч е надиплен набързо ."При това е диплен в Индия със свещена вода от река Ганг, обилно осветена с кравешки питки от свещени крави.Но пък комисионните си вървят, чекмеджетата се пълнят...

77

Анонимен

преди 3 години

Гаранцията и била 65-70%Доколкото виждам се движи м/у 40-55%Този бъркоч е надиплен набързо .

76

Анонимен

преди 3 години

Астра баластра, Астра зенека означава убиец на звезди, всеки човек е една звезда

75

Анонимен

преди 3 години

Тия съсиреци може да ги причини почти всяко лекарство, ако ви е заложено. Ако се разболеете от ковид също ще се ги получите с или без ваксина. Ако не си спомняте, той най-вече така убива... това поне го разправят отдавна не може да се правите на ударени тука.

74

Анонимен

преди 3 години

стига коментирахме мързели, хващайте букварите

73

Случаен минувач

преди 3 години

Цялата работа с ваксините ми напомня филма "Хлапето" отпреди 100 години. Хлапето троши с камъни прозорците на хората, след което бяга бързо. След 15 минути се появява Чарли Чаплин със стъкла на гърба - добрият стъклар. И почва да поправя прозорците. Да, ама един пострадал от хлапето са сети за какво става дума и подгони него - стъкларя. Така че и хората трябва да осъзнаят кои играят ролята на "стъкларите" в днешно време и да им потърсят сметка!

72

Анонимен

преди 3 години

Аз пък го виждам мнаго просто. Астра Зенека разболява хората от Ковид и трамбозите са следствие на тава, като да се заразиш с вируса, това е и една от причините за смърт от Ковид а именно тромбоемболията. Ама тия учени явно са бавноразвиващи.

71

Анонимен

преди 3 години

е всеки ден ли ще го пишете, сякаш е сензация от писледния час. Или вие сте на хранилката Анти Зенека.

70

Анонимен

преди 3 години

дъщеря ми се ваксинира с Астра в DE , получи главоболие.повръщане.загуба на равновесие.вдигна кръвно налягане.температура 37.5.реактивния и протеин в кръвта е увеличен.а си бе била инжекция хепарин предварително.какво са сложили в тази ваксина?човек на 35г.напълно здрава.

69

Некомерсиален

преди 3 години

Бизнес - 3 евро дозата. АстраЗенека обявиха че няма да печелят от тази ваксина.Там е заровено кучето. PS На мен лично ми я боднаха преди 20 дни - никакъв проблем.

68

Анонимен

преди 3 години

Никой не ходе да се боде и правителството "спира" боцкането, защото е "загрижено" за хората.

67

ГОГО

преди 3 години

Да си спомним какво е казал гн. Гьобелс ,,Ако една лъжа се повтори 1000 пъти тя се прима за истина!! Може би бизнес и нищо лично?!!

66

Пловдив

преди 3 години

До 70:Споко бе човек,ще получиш инфаркт,на разбра ли,че това е сезонен грип,след месец няма да го има,освен по тИлИвизорът.

65

Анонимен

преди 3 години

Търговска война? Тоест тромбозите са измислица или какво? Включително тези в България? Нещата отиват натам, че принудените без право на избор да се ваксинират с първата доза Астра може изобщо да не получат втора, без да си рискуват живота, и не се знае изобщо дали и кога могат да получат друга ваксина. За трайността на действието и за комбинирането на различни ваксини данни няма.

64

Обективен__

преди 3 години

С тази пандемия и този вирус вече нито телевизия може да се гледа, нито нещо в интернет да се прочете - едно и също: вирус, пандемия, ваксина...Разбрахме вече от милионния път, стига вече!

63

Анонимен

преди 3 години

По добре тромбоза от алкохол,отколкототромб от програмирана молекула.Значи ,може ваксината да се пие.Ниезащо не пием наш сок,вместо да никръщават вътрешно,нелегално,за да невиди Създателят.Защо вървим посбъркана траектория.Може да дадем кръв,да и капнат малко вирус и съссто грама водка да решим завинагипроблема.Така един път в месеца.Мангъроов, въведи в протоколааа...

62

Анонимен

преди 3 години

"Европейската агенция по лекарствата (EMA), която преглежда данните за безопасност, казва, че те "не са доказани, но са възможни".Тогава за к'ъф чeп ми е да се ваксинирам с нек'ви миязми които може да не ми причинят съсиреци (ама може и да ми причинят)?

61

Анонимен

преди 3 години

Яжте домати професора каза.

60

Вирус

преди 3 години

Я да видим как действа американската ваксина на Файзър, за която почти нищо не се споменава!---The coverage reported, "Seven out of 31 people living in the nursing home died after getting injected with their first dose of Pfizer's COVID-19 vaccine. The whistleblower added that after the second dose was administered, one died and eleven more got seriously sick."