26

Атанас Велмазов

преди 3 години

Ужас, тотална гавра с ОВЦЕТЕ........ОВЦЕ не разбрахте ли, че ви бала.мосват, няма никаква пандемия КОФИ 19, какво още из.вращение искате да ви причинят за да повярвате, че се гаврят с вас по най-нехуманния начин ?????ОтвоРете си очите, без масово неподчинение и денонощни протести картината няма да се промени и накрая верно ще ви забранят да дишате, ОВЦЕ !!!!!! Сега или никога имате шанс да изберете- ХОРА или ОВЦЕ ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

25

Анонимен

преди 3 години

Според мен най-ефективната мярка ще е да спрем да дишаме за няколко месеца. Даже се чудя как още от СЗО не са я предложили. Вероятно повечето ваксъри ще я приветстват с аплодисменти. Даже ще се карат на антиваксърите, че си позволяват да дишат, защото така може да ги заразят. Нека спрем да дишаме ОЛЕ... Така Били Гейтс и компания сигурно ще са най-доволни. Все пак пЛандемията ще приключи бързо, а нали това е целта... :)

24

Анонимен

преди 3 години

Най-голямата глупост и престъпление против човечеството е да въведеш забрана за дишане. Защото налагане на от р епки по устата и носовете на хората и то на открито е точно това - зверско престъпление против човечеството! Да лишиш човека от най-естественото - да диша въздух и да му налагаш да вкарва в дробовете си собствените си изпарения и издишани микроби! Няма по-голяма наглост и извращение. Даже Хитлер се явява аматьор в тази връзка.

23

Анонимен

преди 3 години

Големи овце се оказаха испанците. Търпят безсмислени затвори вече година. Следващата ще ги научат и да пасат, после - да ги колят за месо.

22

Добре че

преди 3 години

Не се бяха сетили да ни налагат мерки като излезе СПИН а иначе и до сега щяхме да ходим с презерватив на обществени места...

21

Don Juanito

преди 3 години

На майорка всичко е спокойно. Купони до зори. Климата е мек, жените са красиви, текилата се лее, морето пее.

20

Анонимен

преди 3 години

Как е възможна такава ***? Управляващите им са *** на макс. Трябва да се направят тестове за лудост на всички управляващи и то спешно. Не може луди да са на власт и де вредят на хората.

19

Анонимен

преди 3 години

Хайде сега кажете ми отново, че аргументите на властите са медицински и не е целта гавра и мачкане на хората!

18

Анонимен

преди 3 години

На нудиските плажове не се оплакват. Там дишат и през други отвори, ако не са запълнени.

17

Анонимен

преди 3 години

Разбира се! Така трябва. Бог е дал свобода на човека на избор и свобода да диша дробовете са затова тяхната функция в организма е да се диша с тях - Свободно !Никой не може да отнема свободата дадена от Бога на човешкото същество.Освен сатанистко масонските общества които създадоха грлобалната психоза ковид на вирус който не е страшен.Вируси винаги е имало най големият е невежеството на хората.

16

Ямболски цървул

преди 3 години

Ами как няма да възнегодуват?Носенето на маски на открито е най-голямата глупост!

15

Анонимен

преди 3 години

А тапи в ушите и отзад ще слагат ли германците? Сиурно идеята е на здравния министър?

14

Анонимен

преди 3 години

pi-news.net/2021/04/nach-ostern-zum-masken-zwang-nun-auch-noch-der-schutzbrillen-zwang/В Германия от 12.4. предпазни очила стават задължителни. Априлска шега или не ?

13

Анонимен

преди 3 години

Испанците завладяха Америка, а какви са сега? Пропиляха всичко. Какафуего.

12

Анонимен

преди 3 години

250 000 българи живеят там щото сме същите като тях,за тия 10 години не видях нито един сърбин,хърватин че даже и македонец там...познай защо и в кои държави ходят те..

11

Анонимен

преди 3 години

Слаба им е ракията изглежда.

10

До 9

преди 3 години

10 години живях там драги ми професоре,те са най големите роби даже...пълни *** са!!

9

Анонимен

преди 3 години

Тия са с грешната генетична група R2b1, от там умират най- много.

8

До 7

преди 3 години

много си компетентен бре, виждал си ти испанец.

7

Анонимен

преди 3 години

Съмнявам се че са възроптяли,на тия ако им каже Педро Санчес да си и-насилят майките и това ще направят,пълни животинки са...рибките в акварюм имат повече достойнство от тях..