21

Анонимен

преди 3 години

Путин трябва да каже: Мистър Байдън, разрушете тази стена!

20

Анонимен

преди 3 години

Защо не ги пускат през Берлинската мексиканска стена?Ужасени сме от спирането на хората към свободата и парите.

19

Анонимен

преди 3 години

Демокрация, пък стена.Що така, бе Миме?

18

Анонимен

преди 3 години

То на ден колко такива като тях пускат, никой даже не знае, ама иначе тук цяла статия нацвъкали.И по-лошо ще става, тези нямат спиране. Докато не се премести цяла Южна Америка там, няма да кандисат.

17

Anonymous

преди 3 години

Така ще бъде, на тези, които сте крали ресурсите - сега ще ви дойдат на гости и ще са мнозинство след години-така ще стане и в Европейските колонизаторски държави. След време трудно ще видиш бял в западна Европа!Но не е виновен този, който яде баницата! Пускайте ги ей така да си влизат като у тях си и рано или късно ще Ви завладеят-справка селджукските турци!

16

Анонимен

преди 3 години

Всички се натискат да отидат в "прогнилите джендаристки САЩ".Никой (освен някой заблуден етнически руснак от бившите републики) не се натиска да ходи в "православния" рай на Путин.Защо така?:))))

15

Анонимен

преди 3 години

Поне вече са СВОБОДНИ!

14

Анонимен

преди 3 години

Жалко,ако бяха направили оградата 14 метра и оня ги беше хвърлил от там щеше да ги убие и да лежи две доживотни. Това което виждаме е манипулаторски акт използван от най-обикновени измамници но коравосърдечни и жестоки (та те нямат проблеми да им разпорят коремите и да им сложат пакет наркотик вътре и да го зашият обратно) та това е с цел раззни добродушни наивници да се възмутят и шокират :"Олеле горките деца!! Как ги хвърлят като отпадъци ,махнете стената" Ето това е целта-манипулация и измам

13

Анонимен

преди 3 години

Нещо като нашите римляни, които оставят децата сив болниците. Никоя система не може да се справи с хуните.

12

666

преди 3 години

Значи викаш,три и пет годишните преследват американската си мечта.....ти да видиш!!!

11

Анонимен

преди 3 години

Естествено , че в Щатите ще ги пусне, а не в Куба, например. После какво, ще се чуди как да ги прати от там в Маями ли? Всеки преследва американската мечта, а не да бяга в Русия . Колко наши видни управляващи купиха къщи или пратиха децата си да учат в Щатите , и колко ще искат да се върнат? Така че, какво се учудват някои?

10

.!.

преди 3 години

Значи мога да кажа, че някои държави от ужна и централна америк са мнооооооого богати! Петрол диаманти злато територии като в рая! Но поради не знам каква причина, те не са! Дали поради това, че САЩ са наблизо и некак си пречат! Или може би поради това, че САЩ са наблизо и пречат! Не знам не знам не мога да преценя защо е така раздвоен съм!

9

свирепия заек

преди 3 години

До Гошо...ТъпотоПравителството плаща на хората да стоят там!

8

пецата

преди 3 години

На американците им трябва робска сила и си правят оглушки за такива незаконни миграции даже сами ги движат каналите от юж америка , това си е евтина робска ръка , трафик на деца и органи , любимото на демократите

7

Solar Power

преди 3 години

До Анонимен: Европа е комунизъм какво очакваш :)

6

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Наплива ще се увеличава по суша и...море,отиде им...имането на Хамериканците.Аз се чудя тази Аляска,кой я охранява,що не се засилят на там мигрантите и там е САЩ,след това ще се...прехвърлят по на...топло.

5

Solar Power

преди 3 години

Ами имат си държави. Нека вземем Венецуела например. С тези запаси на петрол могат спокойно да бъдат Дубай, но уви лош управник поддържан от Съвецкия съюз това е причинаата за нещастията им. Куба друга подобна държава а могат да бъдат туристически рай...... Та тези държави да се обърнат за помощ към другаря Путин ! Той ги е довел на това дередже защото те са просто пионка в неговата игра.

4

Хаха

преди 3 години

Пускат ги, щото много добре знаят за модерната техника. Айде сега, на цапнати се правим за пред хората.

3

Хмм

преди 3 години

Пускат ги ит другата страна не щото им е кеф, вярвайте ми. Какво недоумяват пък тези?

2

Анонимен

преди 3 години

Ей това е стена, а не като нашата на винкела, дето вятър и дъжд я отнесоха.И като добавка, между двете стени мини, така никой няма да си помисли да минава.