82

Анонимен

преди 3 години

Такива родолюбци са че даже не знаят и дума български.

81

ББ

преди 3 години

тук пишат двама трола на герб и дпс и един агент на кгб с по няколко ника...гордеем се с вас деца на България,където и да сте по-Света,простете ни,че позволихме да ви прогонят от домовете ви,Обичаме Ви,Обичайте България...единственият ни Дом...винаги се връщаме у дома...Бог да пази България!

80

Анонимен

преди 3 години

Тука IQ- то на повечето писачи е под 50, за това и ще гласуват пак за ГЕРБ

79

Анонимен

преди 3 години

До Тъпота във форума "Само злоба и глупости. Живеещия в България, който не дава да гласуваме - пич, Българите от чужбина са най-големия инвеститор в България след ЕС. Имигранта му е мило. Който не е бил, няма да го разбере. Много ограниченост и много злоба. Това е"Това е че Ти гледаш хората само като ПАРИ и това е живота. Да ама НЕЕЕЕ

78

Тъпота във форума

преди 3 години

Само злоба и глупости. Живеещия в България, който не дава да гласуваме - пич, Българите от чужбина са най-големия инвеститор в България след ЕС. Имигранта му е мило. Който не е бил, няма да го разбере. Много ограниченост и много злоба. Това е

77

До живеещ в България

преди 3 години

Че какво точно е това право, да живееш в беззаконие ли или в мизерия и мръсотия или тотална липса на справедливост. Просто идеоти като тебе с гласът си изгониха доста българи навън. Защото мнозинството дава властта, а мнозинството в България е некачествен материал и това се вижда от успехите последните 30 години.

76

Анонимен

преди 3 години

Щом ви интересува гласувайте, нас тука не ни интересува и ще гласуваме само срещи бира и кюфте.

75

Анонимен

преди 3 години

Ние пък, останалите в България, не искаме Вие да гласувате на нашите избори.

74

Анонимен

преди 3 години

Гласувате заради роднините, дето сте ги зарязали тука? Що? Те не са ли достатъчно големи, че сами да гласуват, а??

73

До Анонимен 64

преди 3 години

"Някой имаме по 10-20 имота, даваме дом на десетки семейства и плащаме много повече,отколкот ти и цялата ти рода."Първо, казва се "някоИ", а не "някоЙ", когато се отнася за множествено число. Елементарна особеност на българския език. И второ - нищо не давате на никого. Парите, които вземате от тия 10-20 имота минус данъците ги изнасяте в розовата си чужбина и си ги харчите там, вместо да останат тук. Ние не сме неграмотни будали, така че не ни ги пробутвайте на нас тия. Аман.

72

До Анонимен 70

преди 3 години

5-6 пъти в годината се връща - друг път. Полет между БГ и САЩ - 2 дена, 1000 долара. За парче. Т.е. всяко пътуване е хилядарка + 4 дни само пътуване, демек една седмица. Това са 3 месеца на година и 5000 бона (за един човек). Добре платената работа, която да позволява такъв годишен разход за пътувания НЕ позволява вземане на толкова и така дълги отпуски. Нееееещо леко издиша тази теорийка. Сори. Не хващам вяра. По-скоро 4-6 пъти за 30-тина години е по-вероятно....

71

Гьжб

преди 3 години

Пичове, демокрацията в световен мащаб е бита карта. Навсякъде се чупят рекорди по избирателна неактивност. България не е единствената държава управлявана от корумпирани долни простаци.

70

живеещ в България

преди 3 години

Защо някой, който се е отказал от правото си да живее в България, трябва да определя как ще живея аз. Ако толкова много иска да гласува и да определя как ще се използват парите от моите данъци и осигуравки-моля, да заповяда да живее в България и тогава вече има това право.

69

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 64Твоите роднини са се наредили до моите родители да си делят парите за пенсии. Нищо, че вие не внасяте и лев, а само ние пълним пенсионните фондове. Издържаме дефакто и вашите роднини. Звучи ми справедливо и морално. Нали? Издържаме пенсионирани вечни ергени и моми, пенсионирани родители на гастърбайтери, професионално социално слаби, работещи в чужбина сезонно и точещи осталите месеци фондовете за безработица, тези от сивия сектор и т.н. До кога? Та те се увеличават!

68

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 64Знаеш ли кой плаща пенсиите, социалните, медицинското обслужване на роднините ти? А? Аз и детето ми от нашите доходи. Та хайде по-леко! Когато плащаш данъци и осигуровки върху ДОХОДИТЕ си тук, тогава ще определяш правилата. Това трябва да важи и за тези дето живеят тук. Щом е на помощи и, или без доходи, той е зависим. Какъв вот очакваме от такива. Освен права гражданите имат и задължения. Те и една камара руснаци и британци имат имоти тук. Е?

67

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 70Сериозно ли? Средно 5 пъти на година, това са 5х900 щатски долата (приблизително, мисля, че са повече) само за един човек. На година значи по 4500-5000 долара само за пътувки насам-натам. За един човек. Ако работи - значи 5-6 пъти в година поне по една седмица отпуска. Яко, да имахме и ние толко много отпуски да ни се полагат годишно... И разходите като сложиш за престоите тука... Абе с една думя - вярвам. Лееееко невъзможно, освен ако не е червива с пари.

66

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 64Имаш на геврека дупката!Гледай си панелката в младост шеесе до Пазарджик,и сънувай като спиш,а не пред компа!

65

анонимен

преди 3 години

До Анонимен 61Че ти голям гражданин си бил бе.Що не си стоя там?

64

анонимен

преди 3 години

Какво правите в САЩ като милеете за Родината? Айде глупости.Отишли на другия край на света, живеят си живота, ама кифлите милеят...Гласуване само в страната.На такива не трябва да им позволяват да гласуват!Като им е зор да си дойдат в България!

63

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Кой я знае колко пъти се е връщала да види тия роднини, за които толкова милее, сигурно се броят на пръсти идванията й..."Да, около 4-6 пъти на година ...