665

Анонимен

преди 3 години

7 партии ... какъв закон ще сътворят 7 партии всяка с различна програма? Защо са ни нужни толкова много партии? Толкова много партии, а хора в тях няма...

664

Реалист

преди 3 години

До Анонимен Утре ако има начин ,ще обяват ..с 12 % ...Познах че ще лъжат и стигнат 10% та после с голямата маламашка да мажат ,клепат и скалъпят фалша .

663

Анонимен

преди 3 години

До *** ликвидир Кротко дуругарю розов кюлот ! Булгартабак ,ЧервенГерб подари на Пеевски през 2012 година ,заедно с ПК Д Благоев , ИКРодина,24 часа ,Труд и други благини . По кратко с лъжите !

662

Анонимен

преди 3 години

Платена статия. Поръчана от Банкя.

661

Анонимен

преди 3 години

До гражданин на София Слава Богу ,ще има гей парад в София ,нали ?

660

гражданин на София

преди 3 години

До АматьориТо така и беше на първи тур!На втория обаче ДПС, ДСБ и компания тръгнаха подстрой, да гласуват за червената фуражка!Същото направиха и на втория тур на кметскитеизбори в София, слава богу не успяха!

659

Митю Ампера

преди 3 години

*** народ, роби за цял живот!

658

Турист

преди 3 години

Трагедия!

657

Морски

преди 3 години

Не вярвам на социологически проучвания, по причина че на всички някой им плаща. Но сега си направих една сметка, че на територията на Бургаска и Варненска област живеят общо 890 000 души, 7 милиона население за България. Искам да кажа, че по моите сметки НФСБ и ВОЛЯ ще вземат над 4 %. Разбира се и заради тяхната програма.

656

Анонимен

преди 3 години

До ПроСоТоПРЕДПОЧЕТОХА радев пред цачева ,АМА СЕГА СИ СКУБЕМ КОСИТЕ,ЗАЩОТО НИЩОПРАВЕЦА ЗА 4г.БУКВАЛНО НИЩО НЕ Е НАПРАВИЛ ЗА БЪЛГАРИЯ,САМО ЗНАЕ ДА ПЛЮЕ!!!ПРОТИВЕН човечец!!!!!!

655

Анонимен

преди 3 години

В НЕДЕЛЯ ДА ИЗМЕТЕМ ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ- МИЛИОНЕРИТЕ СОЦИАЛИСТИ НЕ ВЛИЗАТ В НС ЗАЩОТО НЕ ГО ХАРЕСВАЛИ- АМА МОЛЯ ВИ СЕ ДРУГАРИ-ТЕ НЕ ИСКАТ ДА ХОДЯТ НА РАБОТА, ВИЕ НАСИЛА ГИ КАРАТЕ- УДАРЕТЕ ИМ ЧЕРТАТА- ВЪН ЧЕРВЕНИТЕ ФАШИСТИ.

654

ПроСоТо

преди 3 години

До Мдданещо не разбрах:-Викаш "Хората пак ги изби на комунизъм"???Ама верно ли?За това ли предпочетоха Радев ПРЕД "КОМУНИСТИЧЕСКАТА" ПАРТИЙНА СЕКРЕТАРКА Цачевица?..гледай ти !..Ходиш ли редовно на психиатър?

653

Аматьори

преди 3 години

Да припомня, че Алфа рисърч даваха 10% преднина на Цачева пред Радев.Тези първо трябва да се извинят на избирателя и после да се пробват с нови прогнози.

652

Курнелия – ликвидира

преди 3 години

*** е майстор единствено само по "ликвидацията "!Квото е пипнала до днес-все е било ликвидирано!- Техноимпекс- Булгартабак- НЕК......и т. н.!Следва БСП и България!!!!Ще допуснем ли отново това?

651

Хмм

преди 3 години

Ако герб спечелят - значи че изборите са тотална манипулация ИЛИ голяма част от народа е много глупав. Като цяло и двете неща са верни.

650

bojee

преди 3 години

BOJEE kakvi sa tiq falshivi prouchvaniq. Az ne znam 1 chovek koito shte glasuva za gerb ili bSp.

649

Анонимен

преди 3 години

Води дръжки. Освен ако не си напазаруват достатъчно гласове няма как да има разлика от 10% между двете. Единственото вярно е, че и двете ще са под 30%

648

Червените крадци

преди 3 години

Партия, в която все още актуални са имената на *** Нинова(техноимпекс),Кирчо Добрев(куфар с марки през Калотина):):):):)Румен Овч.(заробващите газови договори с Русия)и за капак адаша му Румен Гечев(фалит на България и 1$-3000лв)избори вече никога няма да спечели:):):):):)Един път излъгаха хората с "независимия" избран от руския агент Решетников пилот Румен Радеф и това беше:):):):)

647

ПроСоТо

преди 3 години

До Бсп е в будна кома..виж какво,мой човек:-АКО аз бях поставен да избирам м/у бсп и гроб,то "със 200" щях да предпочета бсп!За късмет,на хоризонта се появиха и други формации....това-между другото.Основно:..-Ако бсп е в "будна кома",то "герп" са в хладилника на моргата!!!!Те се САМОУБИХА не само с тартора си-полуеднокнижната ПРИСЛУГА на мутрите,но и с претъпата си същност,която освен от крадене,от друго НЕ РАЗБИРАТ!Управлението на една държава НЕ Е "лъжица за тяхната уста"!!!

646

Бсп е в будна кома..

преди 3 години

Нинова с корупцията няма да приключи, защото е част от нея (Техноимпекс, Булгартабак, уволнена е от Станишев за корупция), но с БСП ще приключи окончателно след тежката загуба на предстоящите избори.