87

Анонимен

преди 3 години

Справедливата картелна цена на бензина е 2,79лева.Ограбват картела всеки ден, с всеки литър бензин. Ужасно е. 70 стотинки загуба отт всяка продажба на литър бензин.

86

Анонимен

преди 3 години

650 лв. ама чисто получаваш 480 лв. Аре с 480 лв. ми напълни 6 резервоара с гориво. Тъй че не ми говорете че с МРЗ ще напълня 6 резервоара с гориво. Това е лъжа. Най-зле сме в целия ЕС - никакви заплати и техните цени.

85

Анонимен

преди 3 години

В Германия цената е 2.54 лв, ама там влиза и цената на винетката. А тук (преди малко заредих на Петрол - 2.05 лв. и всяка година - 100 лв. винетка. Минималната заплата в Германия е 1650 евро. В България е 320 евро. Разлика в цените - няма. Разлика в заплатите - 5 пъти. Някой от управляващите може ли да коментира това или ся са предизборни измамници?

84

650 въздух

преди 3 години

Пълни, но ги няма тия заплатиа. Това че е минаимална не значи че я има. И фирмаджжите плащат за половин работен ден или надницяа далече по-малко от 600 лева.

83

История

преди 3 години

Каква е тази поредна безполезна статия? Всеки, и да не е излизал извън БГ, може да сравни тези неща. Какво искате да покажете, че сме подобрили начина на живот ли? Едно време Хрушчов , така даваше сравнение с цената на каскет в Русия и Щатите , и ето вижте, как може да си купим едва ли не всичко, защото са купували повече каскети на заплата от американците . Да, но децата на управниците учат в Щатите , а не тук!

82

Баро Кошмара

преди 3 години

Лъжата лъсна...минималната в бг е 650лева нето значи чисто,а германската минимална я давате бруто -защо?за манипулация ли?какъв е извода?всички да се юрнем към Германия и да си оставим родината,макар и превзета от мафията?

81

Койчо

преди 3 години

И след като ги напълним какво ще ядем

80

Един от Германия

преди 3 години

Да, ама маслините Каламата натура в Германия са 20 Евро, а в България 10 лв. килограма.Един хляб в пекарна, не в Алди или Лидл, струва средно 3.60 Евро и е необходим всеки ден,с едно пълнене на резервоара минавам 600 км, колкото изминавам средно на месец (без пътуването до България през лятото). А застраховката и гражданската отговорност са доста по-високи от българските.

79

Бай Тошко

преди 3 години

Тези наши сънародници които се кълнат колко добре са живели през комунизма, не ги разбирам.

78

Анонимен

преди 3 години

От съседните страни на България само в Сърбия купуват по-малко гориво с минималната си заплата. 366-те евро им стигат на западните съседи за 285 л А-95 по 2,50 лв./л или 274 л дизел, който там се продава средно по 2,74 лв./л.________________Минималната работна заплата в Сърбия не е 366 евро, а 228 евро, поне малко си проверявайте информацията

77

Анонимен

преди 3 години

Тия ви бъзикат първоаприлски или не знаят че нетно заплатата е по малка. След отдръжките ви остават 500 лв. Те ви говорят за брутна заплата 650 лв. На тея заплатите сигурно са без отдръжки за пенсии осигуровки и тем подобни. В сивият сектор са. А защо не кажат с една минимална германска пенсия колко резервоара пълнят.

76

Анонимен

преди 3 години

ами с 300лв пенсия ко пълним ? това е геноцид !Всичко което ползвате днес е построено от пенсионерите .От 30г насам само Кражби - Милиарди окрадоха и продължават изедниците !

75

Реалист

преди 3 години

До Анонимен До Реалист:Мислех да го предложа, ама в Бг времето повечето е лошо и не става за колело.

74

Шоп

преди 3 години

Бай Тошо помня като ocpa, каза: "както работиме, така и живееме". Та така, на опашката в ЕС, даже и след Румъния. Ама който не учил истинска наука - ще духа в супа.

73

Анонимен

преди 3 години

До Реалист... а пътува с велосипед. По-евтино е, по-здравословно е, и в крайна сметка може да се окаже и по-ефективно (бързо).

72

Реалист

преди 3 години

Който е на минимална заплата и има останал някакъв акъл не пълни никакви резервоари, а пътува с градския транспорт.

71

az

преди 3 години

смятайте направо по 40л резервоари да излезнат повече. Първо цената в момента е 2.10 ( 2.07 в статията) , второ стандартен резервоар е 62л , като изключения са лимузините с 80л и малолитражките с 40л

70

az

преди 3 години

малко сте се изхвърлили с тия 6 резервоара - да не забравяме ,че тия 650 са бруто , а чистите са 500лв , което стига за 4 резервоара

69

Електра

преди 3 години

Честит празник на лъжата, лъжливи БСПдирасти, пожелавам на Черепа, СС Момата, Импекса, Мая Костинбродска, Ян Бибиткян, Кауна, Гнома, Рада и Ристю, да лъжате още повече тоя все още глупав, но и умен народ...

68

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 72Абсолютно вярно! Представители на ДС не са сдавали властта. Другото е заблуда.