27

Румънец

преди 3 години

Тази година ще ни броите по пътя за Гърция,Турция и обратно

26

Коча

преди 3 години

Пуснах сълза, преди години капарирам стая в Несебър. Пристигам, собственика ми казва: Брато, сори обаче дойдоха едни македонци които ще платят повече от теб Връщам ти капарото и чао.

25

Анонимен

преди 3 години

Не мислех, че ще доживея ден, в който бакшишите, кръчмарите, и мутро-хотелиерите ще вият от глад :)

24

Юнаци

преди 3 години

Следващата стъпка на мутрите е да заградят и водата и да чакат нещо да падне. Жалко за съсипаната страна от муто-строители, мутро-хотелиери, ресторантьори и концесионери.

23

до блян 18

преди 3 години

а концлагери за купувачите на виртуални изтребители за 4 милиарди?комунистите му били виновни!къде са те? има един при който държавните заеми за 37 милиарда евроза който заблудените хорица за 4ти път ще гласуват и казва че бил преследван от ***. А беше пазач на бай Тошо който сега ни командориникога не е имало истински комунистиа хора лапачи независимо от кои партии сада се облажват на гърба и да манипулират с наивноста на болшинствототака е живота по света

22

Анонимен

преди 3 години

Умен човек с държавни куфари е малко оксиморон, но ако бяха умни щяха да заделят по нещо от къртещата печалба в продължение на десетеилетия, вместо да си сменят кайените като тениски. Ама нъц, сега да си хапват бетон и пият пясък. С подарените пари винаги е така.

21

joe

преди 3 години

Наел съм си цяла къщичка с басейн на морето, само за семейството ми, без други екземпляри наоколо и хич няма да им стъпя в кирливите хотели.

20

До 18

преди 3 години

Браво, това е велика и справедлива идея. Те изкрадоха парите, те ги раздадоха на деца и внуци да построят тези палати, сега.....да си чукат с тях главите,тъпите комунисти.

19

Анонимен

преди 3 години

Ами гледали са дългосрочната прогноза за времето. В accuweаther Варна месец май 19-22градуса , минимални 12-16. За моржове си е.

18

що е конкуренция?

преди 3 години

Разбрахте ли го вече *** хотелиери и ресторантьори?

17

Блян

преди 3 години

До МенХотелите да се преустроят в концлагери за комунистите!

16

сезона е открит

преди 3 години

когато дойде първият турист на морето и сезона с откриваше преди.

15

Годжи Бери

преди 3 години

Да не отварят!

14

Анонимен

преди 3 години

Никога да не отворят

13

Мен

преди 3 години

Супер, дано фалират.

12

Анонимен

преди 3 години

аз лятото ще отворя апартаментче на моретопритрябвали са ми подпорнирте стени на мутрите!

11

Анонимен

преди 3 години

Тез печалбари пак кроят някакви планове да те пррееват докато хвърчиш!Не ми се вярва да те оставят ей така без да са ти обрали парите!

10

3792

преди 3 години

Хотелте са прекомерно много. Сега е моментът да се преборазуват в сгради с друго презназначение или да бъдат разрушени. така морските ни курорти ще станат по-привлекателни. Най-лесно е да се изчисли плажната площ и колко души побира. Такъв трябва да е и капацитетът на хотелите. И стига вече с тези хотели, чиито собственици са лишени от въображение и съобразителност. От всяка война има тежки последици. Умните се оправят, тъпите потъват. Това е правило в капитализма. Стига хленчове!

9

селянин

преди 3 години

биричката коко ке е 10 или 20 лв шот у оремако е стинки

8

Последните Сезони

преди 3 години

с туристи малко,тях са повече,хората на НАП-а.