9

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 8На една бременна не й е мястото да кисне пред компютър, таблет или телефон. Да се грижи за здравето си и да се пази, а не после да четем как се раждали мъртви или хронично болни деца или как бременни се разболявали от ковиди, стафилококи и дифтерия!

8

.!.

преди 3 години

Значи като цяло смъртността от вируса в БГ е голяма 2-ри сме по смъртност в европа! Но това се дължи не на друго ами на "добрата" и "успешна" медицинска реформа която провеждаме от 1998г насам! Поради тази "хубава" реформа нямаме здравеопазване! Постоянно се наливат милиарди в една здравна каза и ни лекари ни медицински сестри ни болници са доволни от плащания и заплати! А народа е БОЛЕН! Ето това е причината да сме 2-ри по смъртност в европа!

7

Анонимен

преди 3 години

Стига сте тези новини..Помислете, че има и бременни жени, които ги облъчвате по цял.ден с такива новина. В какъв ли стрес живеят като на всеки два дни има новини все за това.

6

Анонимен

преди 3 години

Гарантирано от ГЕРБ.

5

50109

преди 3 години

А в България как стоят нещата? Расте ли броят на малолетните майки? Расте ли броят на двойките с проблеми със зачеването? Това е важното, а не в неизвестни 17 страни какво било или не било. Проимволно се свързват описаните случаи с пандемията. Но пък я повече от логична връзката между замърсяването, нахлумането на пластаса във вода, въдух и храна и пробемите със спермата на младите мъже. това е повсеместно.

4

Анонимен

преди 3 години

Това е от спокоен живот, здравословна храна, пиене и пушене. Така се раждат гласоподаватели на ГЕРБ!

3

Анонимен

преди 3 години

Починала от Ковид.Придружаващо заболяване - бременна?

2

Анонимен

преди 3 години

При ваксинирани ли? Защото се очаква такъв ефект.

1

Анонимен

преди 3 години

В България е така.