7

възмутена

преди 3 години

Обаче в този сайт явно журналистите сте ***- каква междусрочна почивка???? Това е пролетна ваканция!!! Визирам подзаглавието.По какъв график ще учат децата до пролетната ваканция?Междусрочната им почивка ще продължи до 12 април

6

Анонимен

преди 3 години

да знаете: Това онлайн обучение не е никакво обучение!Много от децата правят всичко друго, но не и да учат.*****Добре, че някои учители си стягат децата, та учат дори повече.

5

Анонимен

преди 3 години

По време на стария тип войни децата изобщо не са учили. Сега поне учат. Някога войните са вкарвали децата в заводите. Сега са пред компютъра. Колкото и да не ни харесва, тази война е много по-добра от предишните! Пак ще умрат няколко милиона, отново държавите ще обеднеят и ще се групират на някакъв принцип, но поне не падат бомби, не рушат домовете ни и не ни правят бежанци насила. А и децата не са изцяло изхвърлени от обучението както е в една типична война!

4

До 3

преди 3 години

Те по принцип много от децата правят всичко друго, но не и да учат ... разликата е, че сега родителите им го виждат

3

Анонимен

преди 3 години

почивката не е междусрочна ... язък ви за присъственото обучение

2

да знаете

преди 3 години

Това онлайн обучение не е никакво обучение!Много от децата правят всичко друго, но не и да учат.

1

Анонимен

преди 3 години

Образованието през последните години и без друго беше в кома, но сега окончателно го уморихте. Въобще няма смисъл от обучение. Никой няма да усети разликата дали се обучават присъствено или неприсъствено.