11

Анонимен

преди 3 години

Пак ли...

10

Анонимен

преди 3 години

НОВИЯТ ПО ПО НАЙ СТРАШЕН ВИРУС СЕ КАЗВА Г_ - 15

9

Да

преди 3 години

И аз засякох нов ВАРИЯНТ на вироса много много страшен чудовищен с големи нокти драконовски от ноздрите огън и жупел бълва с криле на бойнг има и ракети с топлинно прихващане и шипчета на гърба в който се корени най опасната част внимавайте да не го хванете че отлитат с него в неизвестна посока много много страшен и опасен. Хванеш ли този вирус Пирогов го подминаваш като малка гара. Слагайте бекини слипове кюспети който каквото има на устата че е страшно ама много страшно. Казва се *** ВИРУС 15.

8

Анонимен

преди 3 години

Божкеее досега никога не беше имало грип, и никога не беше мутирал. И винаги се отървавахме завинаги от него с грипни ваксини.

7

Gargamel

преди 3 години

До АнонименСъветвам Ви да се разходите до Ковид спешното отделение на Токуда в София например - аз бях там в събота - и награда ще вземете и вирус може и да си хванете. Аман от 'интелигентни ' скептици дето като минат през интензивното и сменят плочата........

6

Анонимен

преди 3 години

И тук ще стане така, не ги свърта овцете и искат на ресторант и на мол.Ама пустий естествен отбор!

5

Анонимен

преди 3 години

Ами време беше, хората трябва да се държат постоянно под напрежение!

4

Анонимен

преди 3 години

Сега ваксинираните *** изпадат в ступор. Какво следва? Нови ваксини, локдауни, 50 чифта маски и нови уши, за да има на какво да се закачат

3

да,да ама не

преди 3 години

НАЙ-СИГУРНИЯ НАЧИН ЗА СПРАВЯНЕ С КОРОНАВИРУСА:НE КOМEНТИРAЙТE CТAТИИ НA ТEМA КOРOНAВИРУC!Пo-мaлкo кoмeнтaри : пo-мaлкo прихoди oт НEТ-трaфик и реклами! Като останат само с троловете - сайтовете ще мирясат с психотерора сами!Като видите на който и да е ТВ канал предаване, новина изобщо каквото и да е с "Корона" - сменяйте : гледаемостта и съответно рейтинга им пада! Така ще ги шкартират и от телевизиите пак заради рекламите! Много артисти на държавна хранилка/знайни и незнайни/ се появиха и замениха тези от театрите!

2

Анонимен

преди 3 години

Дават 1 млн долара награда на който докаже, че вируса съществува. Стана 2 месеца никой не е взел наградата.

1

Анонимен

преди 3 години

Аааайде пак нови страшилки!