59

Бойко Тупалката

преди 3 години

Случи се ! що за просто заглавие !

58

Анонимен

преди 3 години

Срам и позор.Това е национален отбор. Аби вие наясно ли сте ккаво е да си в национален отбор. Да играеш и да вкарваш голове да играеш със сърце и душа.Бездарници.Всики ден трябва да им пускат световното 94Трифон ИвановЛечковСираковКостадиновСтоичковБалъковКиряков ..

57

Див Петел

преди 3 години

Поздравявам Ясен Петров, който е сглобил отбор с каквото е имало и ги е комплектовал да достигнат до равенство на чужд терен. Играчите макар и тактически незрели, макар и технически недостатъчно умели, макар и физически неподготвени, искаха да играят футбол и опитваха да се противопоставят. Поздравявам ги за желанието. Не сравнявайте с миналите успехи на националния отбор, а сравнявайте отбора с предните му няколко мача. Този отбор се променя към добро и се развива.

56

6

преди 3 години

Като чета изявленията на треньора и футболитите ни си мисля , че говорим за различни мачове!Игра се само на една врата ,футболистите са от детския ни отбор ...абе, нищо , нищо и пак нищо!Тия хора какво играят,кой ги е събрал,защо са отишли?Да се обяви доброволен отказ от участие!Късмет , че не ни вкараха поне 4 чисти гола!Господ ни пожали!Това беше последната ни точка!Махайте се!

55

Рикиджия Северозапад

преди 3 години

Мексикото мексикото мексикото ....

54

Анонимен

преди 3 години

Българи Юнаци! Българи Юнаци!Данчо Лечков - олееТрифон Иванов - велик вече в духовния свят - олееКраси Балъков- олеееНаско Сираков - олееХристо Стоичков - олее и всички други !!!94-а САЩ Българи юнации!! Благодарим ви за великолепното футболно лято което никога повече няма да изживеем в този живот!Българи юнаци!!

53

lewskar

преди 3 години

По-слаба България никога не съм гледал!Срам за поколенията на Гунди ,Бонев ,Жеков,Желязков,Стоичков ,Бербатов и Петровите. Статиска 28% владеене на топката .60%неточни подавания,спечелени единоборства 3 ,удари към и във вртата 1 корнери 14-0 жълти картони 2-3 .Смях по едновреме Галъбинов спасяваше защитата пресече поне 3-4 асистенции!Смях централният защитник извършва фал във фаза защита на центъра на тъча-какво въобше прави там?Дебютът на Вратаря ми хареса , далеч от физиката за врата но вижда!

52

Анонимен

преди 3 години

Такова опълчение не бях виждал до сега, а уж за победа бяха трътнали. Цял мач едно разиграване не направиха като хората. Никаква борба за първа топка. Губеха топката за секунди, както и всяко единоборство. Те топка не пипнаха изобщо... Причината да не загубим този мач беше липсата на класа в съперника и добрите прояви на Наумов. Браво на БНТ, че паралелно излъчваха Англия Полша!

51

Селяндур с джип

преди 3 години

до макето по-долуАбе, те и немскоезичните държави имали богата култура, но турците и арабите вкарват по 5 гола минимум, а западняците максимум 2. Къде ще му излезе края, знаеш ли?Анне -> АйнурХанс -> ХасанГьоте -> Гьотверен

50

Позор

преди 3 години

Жалки нещастници са нашите национали! Спечелили били 1 точка срещу най-големите слабаци! В същото време нашите "братя и сестри" от Северна Македония биха Германия (!!!) с 2:1!

49

Анонимен

преди 3 години

И сега коментара ми за футболистите. Има добри футболисти и може България да има конкурентен отбор. Основната причина да не е така е БФС. Те освен че унищожават този отбор,унищожават и целия футбол в България. Другите виновнинса собствениците на отборите и детските школи. Като начало от БФС да спрат със смяната на треньорите.Да оставят треньора да работи поне 2 години и да направи един отбор.Македонския отбор е изграждан повече от 5 години.Футболистите им играят заедно повече от 5 години.

48

дано не чакаме още

преди 3 години

година за нещо повече

47

Анонимен

преди 3 години

Другото нещо няма северно ирландеца.Има Ирландия от Северна Ирландия.Това и по телевизията го казват.Много г.лупави хора има.

46

Анонимен

преди 3 години

Много расисти в България.В повечето страни хората разглеждат гражданството и правата и задълженията на хората по начина който трябва. Това ,че 21 -ви номер не изглежда по начина който ти искаш,си е твой личен проблем. Трябва да забранят съществуването на партии като ВМРО и хора с расистко и фашистко изказване вече трябва да влизат в затвора.Няма нищо по лошо от това. Вчера Каракачанов като фашист се изказа по телевизията.Тук в коментарите цвета на кожата им пречи.Каде са законодателните власти.

45

Анонимен

преди 3 години

след още 10 години (ако все още имаме национален отбор) ще се радваме на следната новина : Случи се! България игра на квалификациите!

44

Абе

преди 3 години

Няма ли кой ,да научи тези момчета да си подават топката по тревата,да тичат и да се откриват!Иначе,ще сме "опълченци" и ще сме на опашката!

43

Анонимен

преди 3 години

Българския Национален Отбор по Дърводелство. Важното е че грозникааа лечи не иска да пусне кокала. И цялата държава им трае наглоте изказвания. Защоти Били независими. Авееей паткани това се финансира от Държавата и всипки сте зависими от нас. Оставка на всички или продължавам с 20г си игнор на този спорт.

42

Радослав

преди 3 години

Скоро за отбора ни по футбол ще е постижение ако вземат предпоследно място на параолимпийските игри. Някои да подаде оплакване в Хага и Съдът на Европа. Как може да се гаврят така с нашите инвалиди! Не ги ли виждат, че са хора със специални нужди? Нормални хора да играят толкова сериозно срещу инвалиди е гавра! Трябваше да ги хващат за ръчичка и да ги водят до вражеската врата и да ги оставят да побутват топката по терена. И без това са инвалиди, поне да им бяха пуснали малко аванта.

41

Анонимен

преди 3 години

Коментатора сякаш Петела му е учител

40

Счупена топка

преди 3 години

Спортният министър да ги награди.