80

Анонимен

преди 3 години

Руски шут, не е виждал български затвор

79

Касабие

преди 3 години

На това не му ли викаха диета, а? Разпространено сред мъжете с женско самоопределяне, какъвто е този.

78

Анонимен

преди 3 години

88 Какво стана с другата "гладуваща", украинската ти "пилотка ". Големият "убиец" я пусна, в Украйна я арестуваха. Нищо не се чу от тогава от лекеета като теб. Жалко че не можеш да си я вземеш у вас, да се видиш в чудо.

77

Анонимен

преди 3 години

Нама закони в Империята на злото. И гладна стачка да обявиш приятелю, те това чакат и искат - да те уморят. Грешката да се върнеш там ще ти струва живота за съжаление.

76

Василка

преди 3 години

С тоя -***бършем прахта от забравените новинарски рубрики.

75

Анонимен

преди 3 години

Няма да чета коментарите, защото знам какво пише: другарете пак са на амбразурата да защитават Убиеца диктатор.Другаре, а съвест, кагда?

74

дедо Ташунко

преди 3 години

Сигурно тайно пак му мажат гащите с новичок, затова му изтръпват краката. Дайте му да *** по две вагонетки камъни на ден и ще се оправи. А по 8 пъти на нощ го проверяват дали не е вече посегнал на живота си. Останаха само 2 години и 5 месеца, до края на лишаването от свобода, освен ако не му турят още някоя вътрешна присъда.

73

А в краварника?

преди 3 години

Абе какво стана със влезлите в капитола?Техните права и болежки не съм чел по тия медии да се обсъждат?!

72

Борис

преди 3 години

- Боже, каква гламава опозиция на Кремъл! Навални сигурно е на заплата от службите за да играе тази си роля на псевдо-опозиция!

71

Анонимен

преди 3 години

"администрацията убеждава осъдените активисти, да сплашват обикновените осъдени, за да не чистят около леглото ми."====================Този си въобразява, че в затвора някой е длъжен да чисти около леглото му?Наглостта му е по-голяма от на наглобританец.

70

Мишо

преди 3 години

да си реже вените и да приключва в ада!

69

Хахални

преди 3 години

Обичам да се забавлявам с плиткоумните финдерасти.Разкажете как мислите, че трябва да се постъпва с крадливи бооооклуци, които искат да се измъкнат като политициКато нашите суджукадиии..Чакам мнението ви, умници.Ако сте тролчета (хиииибани) веднага се разпознавате.Има вече и база данни с IP-тата ви. И ще ви ваксинират с Астра Зенека ...после :)))))))))))))))))))))))))))))))))))Покажете се де, финдерастчета миризлив :))))))))))))))))))

68

Анонимен

преди 3 години

Горкия, а пък иначе има достъп до Инстаграм. Егати затвора!Стига ни е занимавал със себе си. Да не е единствения затворник в света?

67

Анонимен

преди 3 години

:) като гледам - "берлинския пациент" направи и путинчо и русофилите на май-мун-и :)

66

ЛЕКАР

преди 3 години

Абе вземете му смартфоан и гърба му ще му се оправи и очите ще му ще отпочинат!

65

берлинския пациент

преди 3 години

Берлинския пациент си мисли че е на хотел - оплаква се че "не чистят около леглото ми"и гърба му се е схванал от кофти поза при ровичкане в интернет...

64

Патриот

преди 3 години

Вземете му смартфончето на този огорчен "концлагерист" вече де отдавна стана досаден !Сталин вече се е извъртял поне едно 5 милиарда пъти в гроба ,че на концлагеристите в Русия им е позволено да се изживяват ,като примадони в инстаграма!Стига сеир!Като малко детенце не станало неговото и нямало д апапа ами добре да устиска до самият край само :)!

63

Тангра

преди 3 години

Щом имаш интернет да пишеш, толкова ти вярваме

62

Анонимен

преди 3 години

Миличкия отровеняк - боли го краче!или по -точно не го боли краче!

61

Анонимен

преди 3 години

Всеки лъжец е по-интересен на митингите. В затвора може да си почива, измисля и предлага лъжите си.Помним Едвин със Сухарите как замина амбасадор фъ Монголия. и при то Едвин беше слаб поет и некадърен лъжец.На тия лъжата им се познава по килограмите. затова се казва:На лъжците килограмите им са къси