23

Анонимен

преди 3 години

Много повече са!

22

Шопо

преди 3 години

Мани, мани, и зъбите ми изпадаха, оти не смеем да одим на зъболекар от тоа вирос.

21

Б.а.й Г.а.н.ь.о

преди 3 години

ни мъ бърка,ни мЪ че хора умират, да се оправятняма вирус, няма коронааз осигуровки не плащам,лекари не ми трябат, после рИвъ, че ни мъ лИкуват, ама карайнай-важни ми са бензин да има за тройката, гуми да въртя, чалгичка, туй онуй, клубче, фитнесче и купона е на МАКСССС...

20

Анонимен

преди 3 години

Аз , не плащам на НЗОК за да лекува с моите пари лентяите и пияниците!ЩЕ ПЛАЩАМ ЗДРАВНИ ОСИГУРОВКИ---ЗА ДА СЕ ЛЕКУВАТ ХОРА ЛОЯЛНИ КЪМ ДЪРЖАВАТА И МЕН САМИЯ---ИЛИ ХОРА , КОИТО СЪЩО СИ ПЛАЩАТ ЗА ЗДРАВНО ОСИГУРЯВАНЕ!АЙДЕ СТИГА , С ЧУЖДА ПИТА ......"ПАРТИЙНИ ПОМЕНИ И ПАНАХИДИ" !КОМУНИЗМА УМРЕ ...ХА,ХА,ХААААААААААА

19

Анонимен

преди 3 години

Много хора осъзнаха още преди 1 година,че не вируса убива,а здравната система. Не можем да си позволим повече тази здравна система,която предизвиква такава висока,невиждана дори за война смъртност. Трябват промени и съд за Иван Костов,който създаде тази система.

18

АМИ , ПРАВИЛНО!

преди 3 години

КОЙ ШЕ ТЕ ЛЕКУВА ЗА БЕЗ ПАРИ ,БЕ...?!Я, ПОЧНЕТЕ ДА СИ ПЛАЩАТЕ ЗДРАВНИТЕ ОСИГУРОВКИ ....ПА ТОГАВА ШЕ ГОВОРИМЕ ЗА ЛЕЧЕНИЕ!А, ...ДОТОГАВА ДА ВИ ЛЕКУВАТ ДЖУНА И КАШПИРОВСКИ ......ИЛИ БАБА ВИ ВАНГА!

17

Анонимен

преди 3 години

А после що имало толкова много умрели!Еми те - заради това!!!

16

питам

преди 3 години

Кой и как изчисли че 12 % не са получили лечение. Щом червените намесиха болните в предизборната си борба, явно БСП е много болна, и я чака голяма загуба на изборите.Ниновъ, Свеленчуски, Заркух, Гечуф и другите некадърни ци да си стягат багажа, и при черепу.

15

Анонимен

преди 3 години

Без връзка с Ковид-19:Ние сме с малко дете.Поне 5-6 пъти бяхме при личния лекар да него. Ходихме 2 пъти и при специалисти с направления от личния лекар.Аз чрез него си правих всякакви изследвания - с посещения при 3 специалисти с направления и от личния.Бях и в 2 болници.Мъжът ми в момента е в болница с друг проблем. След 3 специалисти в тази област, четвъртият го насочи към специализирана болница в София. Ходи 3 пъти, от последния път и лежи. Лекуват го след операция.Медиците работят!

14

Шокираща смъртност !

преди 3 години

Кои ще останат да пълнят гушите на алчните търгаши ?!

13

със или без ваксина

преди 3 години

Бързо или бавно щама,е моделиран тъй добре,попадне ли веднъж в кръвта ни,отвътре ще ни изяде !!

12

толерантен

преди 3 години

Е, то нали това е една от целите на "мерките". Истинки болните да нямат достъп, да умират и да ги пишат "умрял С ковид". Да налагат по-строги "мерки", да *** още повече, да ги записват "умрял С ковид"...

11

Нато на тор!

преди 3 години

'Пандемията" е само прикритие за масовия геноцид ,който се провежда в момента ,заболяхаме пръсти да ги пиша това и да обяснявам на всички,до 2030 годи трябва световното население да бъде драстистично редуцирано!Големият рестарт!300 милиона са застрашени от глад само заради прекъсването на логистиката и покупателната способност на страните от "първият" свят!Това е глобален план на сатанисти педофили малтуисти!Аджента 2030 !

10

Германска пивоварна

преди 3 години

Ами като се има в пред вид, че преди пандемията лечение получаваха 15% от населението, сега като приспаднем 12% и тази статистика май рална почна да ми изглежда...

9

Гошо от Почивка

преди 3 години

След обилно гледане на телевизия в последните месеци, аз реших - ще ставам лекар. То вече остана само една болест, колко му е да се изучиш. Освен това тази болест е толкова опасна, че ако почине някой, не могат да ти търсят отговорност, защото няма лечение за нея и пациентът така или иначе би починал. Чак сега осъзнах каква ми е била детската мечта.

8

Анонимен

преди 3 години

Много повече са от 12%. Човек вече не може да отиде на лекар. Личните доктори са се барикадирали в кабинетите и сакън някой пациент да не се сети, че е болен. Някои дори искат отрицателен тест за да допуснат пациенти в кабинетите.

7

Анонимен

преди 3 години

Познавам много хора които имат хронични заболявания но никой не ги лекува. Личните доктори не ги приемат за преглед а им казват обадете се по телефона. Много от тях починаха защото никой не ги лекуваше. В смъртните актове им писаха че са починали от ковид. Какъв ковид като те не са били заразени с вируса. Но пишат ковид за да вземат мнгизи и да точат здравната каса. Много народ има за тепане и това време идва.

6

23489

преди 3 години

Но ако всеки направи справка чраз Здравната каса /преодолявайки бюрократичните спънки/, може да научи, че през този период е бил обгрижван по някоя и друга скъпа пътека от някоя услужлива болница. Когато боледувах от Ковид, дори РЗИ не ми донеса предписание. Ще си направя труда и ще поискам данните за себе си. Ако излезе някоя измама, ще разтръбя по медиите и ще призова всеки да го направи.

5

Анонимен

преди 3 години

А защо е така, - ГЕРБ ще ми каже /или намаже/

4

Нане

преди 3 години

Това е пулжението, докторята ликуват само ковиденс, другите забулявания чезнаха...))