26

Анонимен

преди 3 години

според Крион вируса е изпуснат от лаборатория!но не нарочно а е станала вария.Замесени са няколко страни, не е дело само на китайците!

25

dakotabg

преди 3 години

Вируса тръгна от Ухан!Да,но след военната олимпиада!Ха,познайте...

24

НОШТ

преди 3 години

Китай, ама друг път!. Вижте къде де извършват промени заради Ковид , къде се промени начина на живот драстично и къде са "мерките". Там търсете "кучето"

23

ПроСоТо

преди 3 години

за стотен и ПОСЛЕДЕН път от мен:-Този вирус дойде на Земята през 2015-та година с микрометеорити!!!!!!Той е нещо ново за нас и за това все още телата ни реагират по най-различни начини,понякога логически противоречащи си.Лошотията идва от това,че НЕЗДРАВИ и ПРЕСТЪПНИ елементи ОТ ВСЯКАКВИ нива и рангове го "ЗАХАПАХА" за долните си цели.Така наречената "Пандемия" НЕ се предизвика от вируса,а от ЗАИНТЕРЕСОВАНИ лица!Ще има МУЛТИПЛИЦИРАНЕ С ГОДИНИ!ОГРАНИЧЕНИЯТА ще идват едно по едно...

22

Важно

преди 3 години

Срещу Международният анализатор Ивета Чернева ДАНС и МВР упражняват тотален натиск чрез Gang Stalking, ПСИХОТЕРОР и СРС заради критики към властта!

21

Анонимен

преди 3 години

Абе какео вички се ораввт на утрепсни като преди години още Бил Гейтс е патентовал коронавируса и съответно еоенните американски био лаборатории са го модифицирали като бактериологично оръжие и са атакували Китай

20

Анонимен

преди 3 години

Оригиналният щам е разпространен най-много в САЩ как ще си признаят какво са сготвили на света? ? ?

19

Анонимен

преди 3 години

Доц. Петрова разкри, че оригиналният щам А не е възникнал в Китай, а в Австралия и след мутация отишъл в китайския град Ухан. Щам В заразява цял Китай и цяла Азия. Оригиналният щам А е най-разпространен в Австралия и в САЩ, а от китайския щам В се е появил третият щам С, който заразява цяла Европа. Дали е възникнал в Австралия или в САЩ ? Оригиналния щам е разпространен най-много в САЩ. Дали е объркано нещо или е изпуснато? Ще мълчат като пукаали. Ще им спре САЩ финансирането завинаги.

18

Анонимен

преди 3 години

Трябва да се разследва СЗО и да се публикува доклада !

17

Анонимен

преди 3 години

Напишете у фейса, на стената си Евреи или Евреите и изчакайте 24 часа. Публикацията ви ще бъде премахната. И като известие, ще ви излезе че е премахната защото това било Език на омразата сред общественоста.

16

Конспиратор

преди 3 години

Тия от СЗО някакво световно правителство ли са ? Питам просто? Как някаква неправителствена организация налага такъв контрол? Защо правителствата прилагат Не законни мерки, продиктувани от Неправителствена организация, финансирана от филантроп който говори открито за намаляване на световното население.... Ето такива, случайни неща

15

Анонимен

преди 3 години

Хората са казали една хубава приказка: Гузен негонен бяга.

14

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Китай пет пари не дава за вас." Верно? А тия дето даваха -копейки обаче веч ги няма.Китай пет пари не дава за краварите ако интереса на краварите е в ущърб на техните.Просто се срещат две еквивалентни стратегии.Избере си седна и толкоз!

13

Анонимен

преди 3 години

СЗО се самоцензурира до откат и затова няма как да напише истината в докладите си....

12

Е ЛОГИЧНО!

преди 3 години

Как СЗО да напишат че Китай е виновен като разследванията сочат зад океана?

11

ко?

преди 3 години

Питайте батко ви Бил кой напрай вируса? Той ше ви разкаже кой налива *** в СЗО и кой плати на американските военни да закарат вируса в Китай.

10

Професор пръц

преди 3 години

Тая пандемия е като божие наказание,но измислено от китаец...

9

Анонимен

преди 3 години

Не е политическо угодно научния доклад, тези учени не разбраха ,че докладите им трябва да бъдат политически обосновани а не научно обосновани.Уж учени а не могат да хванат нещо толкова елементарно.

8

Хичо

преди 3 години

Факт е,че тази пандемия разби дребния бизнес,а богатите са още по богати...но нищо-мизерията и глада раждат революции, макар че ние българите там сме слаби...търпим ..търпим..революция знаят как се прави французите..

7

23685

преди 3 години

Явно още не сме *****сали напълно, щом продължаваме да мислим критично и неловки опити да се замитата и да се замазват нещата не успяват. До следващия рунд!