25

Анонимен

преди 3 години

До 16Ще ги помете финасовата безизходица, която сами си сготвиха, здравната криза, външнополитическият натиск - много са факторите. Само гледайте. Нямат ход този път.

24

Предсказател

преди 3 години

Който раздаде най много пачки из маалите той ще е!Ама Бойко има доста натрупани и май ще е той!После ще си върне раздаденото като вдигне още кожодерските данъци и сложи нови, както се очертава!Така че стягайте още каиша след 4 и дyne да ви е яко!

23

КЛ

преди 3 години

Аз съм за експертно правитлство поне 10 години. Да направи необходимите реформи, да разчисти връзкарите от администрация, прокуратура, съд и т.н.Да заработи пазарната икономика, да се усвояват парите от ЕС по предназначение.Да се направи земеделска борса и т.н. и т.н. още много задачи.След това не ми дреме коя партия ще е на власт. При уредена държава, от управляващите почти нищо не зависи.

22

Тонката

преди 3 години

Опозицията е пълен Ташкент:):):)Като минеш през Партизаните с Румен Гечев,Депесето с Феса,Шоуто на Слави,Бойкикев и Гнома,смешните мутри на Мая Галева и Бабикян:):):)Естествено,че Бойко пак ше ги мине с 200:):):)

21

Анонимен

преди 3 години

Девизът над Народното събрание не случайно е Съединението прави силата.ГЕРБ се разцепиха на ГЕРБ и Цветанов."Патриотите" се разцепиха на 3. СДС са разцепени на СДС, Да, България и КОД. И така оттук по процент оттам по процент и не може да се формира мнозинство. И ще има служебно правителство на най-слабият президент в историята на България.

20

Празников

преди 3 години

След 4-ти се очаква пак сутрин да изгрява слънцето!!! Хахахахаха А ако не ви харесват резултатите...избори до дупка, докато не изберат вашия човек!!!

19

Тонката

преди 3 години

ГЕРБ на 100% ще направи пак кабинет Борисов43:):):)После некви 1000 оръфляка мятащи яйца и домати нека свалят това правителство:):):)

18

Наблюдател

преди 3 години

35% ще е активността на фалшивите ви избори като от тях 10% ще са гласували по съвест а останалите са платени индийци,пришълци от Турция и онези задължените на държавна ясла!Тиквите пак ще са подкрепени от 10% а останалите 90 % ще са против тях!

17

ЕДИ КОЙСИ

преди 3 години

ВИЖДАМ НОВО НЕБЕ И НОВА ЗЕМЯ ЗАЩОТО ПЪРВОТО НЕБЕ И ПЪРВАТА ЗЕМЯ ПРЕМИНАХА И МОРЕ НЯМАШЕ ВЕЧЕ. ОТКРОВЕНИЕ НА СВ. ЙОАН 21:1

16

Анонимен

преди 3 години

като демонтираме модела на ГЕРП, след това трябва и да почистим мръсотията

15

Анонимен

преди 3 години

Няма партия в България на която липсата на достъп до медиите да и е проблемът. Проблемът е, че са все цър ву ли втора употреба които и за че п за зеле не стават. Ще отида да гласувам за ГЕРБ просто защото протестърите, Слави и Корнелия ме отвращават. За съжаление обаче най-вероятно резултатът ще е точно такъв. ГЕРБ печели, но няма с кого да се коалира и следва служебно правителство на фигуранта таварищ Радев. Най-добрият вариант е коалиция Герб, Христо Иванов, ВМРО, но едва ли ще стане.

14

До 14

преди 3 години

Кое ще ги помете, народа от 30 лентяи на кръстовището?

13

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 12няма кой да ги бие, защото българинът обича "сам да се бие". Няма друго такова саморазрушително племе. И все пак, вероятно ГЕРБ ще спечелят с 3-4%, но няма да могат да направят правителство. А и да направят, това, което се задава до месеци ще ги помете.

12

Анонимен

преди 3 години

Стига бе! Ама нали социологичните агенции показват, че ГЕРБ води с 10% пред БСП?!Май сметките не излизат!Гласувайте! Има модерни малки партии, с интересни програми,на които не се дава достъп до медиите!Гласувайте! Това е нашият шанс да изринем статуквото!

11

Анонимен

преди 3 години

Колкото и да се пънат разни мишоци, ГЕРБ нямат алтернатива и няма кой да ги бие на избори.

10

Анонимен

преди 3 години

Аааа гладните за власт, Мая Манолова, ***, Слави, ще намерят причина да се обединят, не ги подценявайте. Пък ДПС е винаги там да ги подпре.

9

1280

преди 3 години

На 5/4 Борисов 4 продължава започнатото от Борисов 3. Пълното мнозинство и над 120те депутатски места го осигуряват. Следващите избори ще са за президент, а след тях си отива и последната жалка фигура в новата ни история

8

Анонимен

преди 3 години

Само като гледам снимката с какъв скапан обектив е направена, представям си какъв парламент ще си изберете.

7

Анонимен

преди 3 години

Аз не мига са си представя как ше ни управлява някой без джипка и с преки включвания от новоасфалтираните участъци. За Бога - гласувайте пак за Тиквето!

6

Анонимен

преди 3 години

Възможно е. Сега доволни ли сте ?