18

Брио

преди 3 години

Дайте им ги за без пари, даже им плащайте да ги стопанисват ама ако не си вършат работата както трябва - яко глоби, щот ми писна да лежа измежду фасове и пластмасови чаши. Излагация направо

17

от Варна

преди 3 години

Айде, чиба инжекцията и всички към Гърция-там е истината! Тука няма място за всички, то само нашите гражданя като нападнат плажа няма място, сега остана да няма и чадъри по 20лв, съвсем ще се напълни. Ние къде да ходим? Трябва на 50км от града да обикаляме между камънаците за 2м пясък

16

Анонимен

преди 3 години

Тия печелбари се скъсаха да искат ,като знаем на кой са хотелите нищо чудно и 5 г.

15

туризъм -казарма

преди 3 години

До генерал ВрачевЦелия персонал на морето да работи безплатно във запас и военен съд при кражби

14

генерал Врачев

преди 3 години

Бившия председател на комитета по туризм преди предложи мобилизация на персонала.Също предложи на черноморието ресторантите да се снабдяват от кухни-майки.Въведе задължително купони за консумация на грозде. Децентрализира хотелите.

13

конкуренцията

преди 3 години

До УууууДойде време да молим клиентите...

12

Ууууу

преди 3 години

Аз предлагам на хотелиерите в Корумпестан да се осигури от държавата персонал, който да си плаща, че им работи. Дано тогава са доволни.

11

Тrigeminus

преди 3 години

Сутринта го гледах по БНТ в ''Денят започва'' един хотелиер от Варна.Гонеше Делян Пеевски по габарити.Дали е усетил криза?

10

Анонимен

преди 3 години

Каква криза, бе ей, на.гле.ци.. Вие толкова силна година като миналата, не сте имали от векове. Ейййй, всеки иска да *** бейй. Начин като се нервирам....

9

Кармен Златарева

преди 3 години

Тая свърши,ще има много да чакате - беше каквото беше!?...

8

.!.

преди 3 години

Значи и се чудя и се мая и не знам колко мое да си т.п и п.ост та да не го разбереш и видиш това! за пример вземете гърците! Там седаш на шезлонга поръчваш си едно кафе или каквото там си поръчаш и сичко е наред и никой не се оплаква! Това толкоз години така и не успехте да го проумеете!? Значи наистина и срещу гърците да бегаме пак нема да ги стигнем! Ама той баштицата, слънцето каза да внимаваме да не станем като гърците! Та вие го послушали и затва сме на тва дередже!!!!

7

Анонимен

преди 3 години

На мен никой не ми дава нещо за да ме компенсира в ковид стагнацията.Храните скочиха безбожно, на 1 юли тока пак ще се вдигне, водата гони 4лв и т.н. За да оцелеем ходя да бера коприва и Канада по поляните А заплатата същата.

6

Анонимен

преди 3 години

9% ДДС не са ли им достатъчни за подпомагане, от които служителите едва ли разбират нещо? Сякаш някой ходи на море заради чадърите...

5

Владо

преди 3 години

Аз пък съм против. И с платени чадъри миналата година плажовете се пръскаха по шевовете. Не можеш да си намериш място ако отидеш след 9 на плажа. Ако ги направят безплатни всичкото *** ще налази и направо няма смисъл да се ходи. Стига сме ги подпомагали вече. Абсолютна лъжа е, че миналия сезон е загубен, да не говорим за този, в който хората ще са зажаднели да излязат от тях.

4

ХАХА

преди 3 години

Безплатни за хотелиерите хахахаххахаА за клиентите ДВОЙНОЗа да може шеф хотел с мазератито да си плаща бензинеца.....

3

Анонимен

преди 3 години

А ние искаме безплатно кафе под всеки безплатен чадър за 3 години. Да подпогнем търговците на кафе. Също по по един безплатен дюнер към безплатното кафе под безплатния чадър. Също искаме безплатно..Я! Че ние сме построили комунизма бре:)

2

Анонимен

преди 3 години

A aз като турист искам чадърите и шезлонгите на плажа да са винаги безплатни, както в Гърция.

1

58411

преди 3 години

Защо хотелиерите не поемат направо поддръжката на плажовете? Така ще могат сами да си регулират цените за чадъри, шезлонги, напитки, закуски и атракции в хотела и на плажа. Така и персоналът ще може да работи по-ефективно, докато се завърти цялата машина.