9

дедо Ташунко

преди 3 години

А защо проституцията намаля с 10%? Има ли това връзка с пиците?

8

Анонимен

преди 3 години

"От Англия внасяме телешко месо, пеперони, моцарела." Само по това изречение личи какви "пицари" сте. Как ще внасяш пеперони и моцарела от Англия, бе? Значи веднъж плащаш от Италия до Англия и после до България?!? Минете през Китай, че да е по-прясно. Моцарела от Англия вика.... От доста време псувам по българските пицарии, ама вече съм тотално убеден, че тия са тотални некадърници. Пица с прясна краставица веднъж видях.

7

Щерю

преди 3 години

- Дали има някой да не обича пица?

6

Анонимен

преди 3 години

Да. И килограмите.

5

Вейхайвей

преди 3 години

До УСъседката ми, като се върнеше мъжът и от работа и пита какво ще ядем, отговорът е - Кафе.

4

Анонимен

преди 3 години

Готовата храна е желан гост във всеки дом и еде чо-често ще ми гостува. Има какво да се желае за разнообразяване на менюто: ястия по домашни опростени, здравословни и вкусни изпитани цецепти, пилешка, сгнешка и други супи със застройка, пилешко с картофи, пълнени чушки със запържен боб, д ноб и зеле, пилешко с грах и т. н.

3

Удобно не ни казват,

преди 3 години

тайна мъничка една -най-вкусни пици стават,със Испанската муха.

2

У

преди 3 години

Няма нищо общо с пандемия и прочее! Най-големият фактор за нарастване, ако е така, е пословичният човешки мързел. Всеки с 5 излишни лв сега е склонен да яде наготово, вместо да чака пред печката. Даже скръндзите купуват готови кюфтета и други неща от топлите щандове в магазина, че е по-лесно. Има такива мързели, че даже на 40-50год не могат да сготвят манджа от картофи и наденица. Имахме едни гости от София и децата им се скъсаха да ядат боб, леща, явно ги тъпчат с пици в къщи-пълен срам!

1

Анонимен

преди 3 години

Много интернационални тези пици....