10

Анонимен

преди 3 години

Такива и ще съсипят света. И алчност, разбира се

9

Анонимен

преди 3 години

Бичият пазар не ме интерегува, вие кажете нещо за пи4ия....

8

Бачо Мечев

преди 3 години

Богатите ще ставаме по богати. Това е. Поздрави

7

Дядо Ви

преди 3 години

Бичият пазар е това що се бичи. Т.е пазара за бичкии тесли и други дърводелски инструменти. Мечия пазар е пазар за мед, където баба Меца идва да похапне.

6

House M.D.

преди 3 години

Последното изречение е нагла лъжа!!! Най-силното възможно земетресение е с магнитуд 8,9 по Рихтер, а не 9. Геолозите и геофизиците отдавна са изчислили, че по-силни земетресения са физически невъзможни.

5

Анонимен

преди 3 години

Хаха тази статия верно остави с леко отворена уста троловете тук. Не могат да измислят каква глупост да кажат и се хващат за бичи и мечи пазар.За мен, най-добрата тактика, когато не разбираш от нещо, е да си мълчиш, вместо да се включваш неуместно.На мен статията ми хареса. Задълбочена и аналитична по приятен начин.

4

От бай Тошо

преди 3 години

Интересно!!!... хайде утре за кучия пазар....... и да не забравим пазара в одрин. По - нататък Калкута Момбай!

3

Анонимен

преди 3 години

На "бичия" пазар, най-много го отнасят кокошките. Идеята на такива виртуални места е по-бързите и опитните/късметлиите да го набутат на по-задремалите. Там изкуствено се надуват някакви цени на база слухове и спекулации и много често нямат нищо общо с реалността. Ако се направи статистика на честотата на манстурбация на брокерите, може да се намери по-логична връзка с пазара.

2

Анонимен

преди 3 години

Ха-ха-ха *** дават мнение за борсова търговия.:))))))))))))). Смях, смях. От четене на опорки се затъпява. Не че са професори всичките, даже вероятно и средно нямат:)))))

1

Анонимен

преди 3 години

Ако няма здрави хора, или хора въобще и измрат от болести тогава за какво ти е бизнес и икономика.