18

Анонимен

преди 3 години

1,5 млн лв за промиване на мозъци от още по-ранна 4-годишна възраст!

17

МИС БИКИНИ

преди 3 години

Нашто дитенце учи в частно тука в Барселона.

16

отровна гад

преди 3 години

Бойко Борисов ще спечели изборите, а Корнелия Нинова ще се хвърли под бързия влак София-Видин!

15

Анонимен

преди 3 години

ДО Койчостой си в Койнаре и не пиши излишно, ако ти плащат само в копейки

14

Койчо

преди 3 години

Пари чекмеджан отпуска всеки ден ама къде отиват само той си знае

13

БАБИКЯН

преди 3 години

до 13 под-лого Радевти си малко неграмотен и не знам кой ти пише постовете, защото МЕРКАНТИЛЕН Е ЧОВЕК КОЙТО ВЗИМА ПАРИТЕ, а не който ги дава, а вие от ОФ-то щом сте против подпомагането с кинти вземете да излезете официално, НИЕ ОТ ОФ-то НА фигуранта сме против, да видим колко сте, щом сте били СТОТИЦИ ХИЛЯДИ...ХАХХААХАХААХ

12

До 9

преди 3 години

Под-лого герберунгелска.Радев е с най-високия процент доверие в държавата.Всичките ви опити да го окаляте удрят на камък.Факта,че след нахлуването в президентството стотици хиляди излязоха в негова защита,говори красноречиво за това.А сега,айде у лево.

11

Анонимен

преди 3 години

Радев е Разединител и рушащ нормалността в държавата.Борисов ще ги бие на 4 април както никога до сега. Доброто и Злото във вечната си борба. Няма как злото да надделее. Борисов 4 е факт. Вие си дрънкайте по клавиатурите колкото искате. Часът на истината идва скоро... на 4 април

10

Анонимен

преди 3 години

На тоя в главата са му сами милиони и милиарди.Раздава предизборно за каквото се сетите.По-меркантилна личност едва ли има.Въпросът е кой накрая ще плати сметката.Няма да е той.

9

НИНОВ

преди 3 години

ДО 3 Бай ти мангауимаш пред вид, че фигурантът ще си понесе последствията за опита за организиране на метеж и ще бъде вкаран в кауша, заедно с пинокио и отровното трио, които си мислят, че като са депутати не ги лови закона

8

Анонимен

преди 3 години

В София организираха акция с искане оставката на Румен Радев. Елате да видите в София казаните са облечени изцяло с лика на Р.Радев :D Борисов ще векува с тази смешна опоцизия. Няма как да го съборят смешниците.

7

ИТН

преди 3 години

след 04.04 ще стане ясно, че ще има БОРИСОВ 4 С ПОДКРЕПАТА НА СЛАВИ ТРИФОНОВ

6

Анонимен

преди 3 години

8 самолета на САЩ струват много повече от българските деца. Докато не даде сега 30 млрд за децата да не ни занимава.

5

04.04.2021

преди 3 години

Отпускай Борко, че още ТРИ дни ти останаха до УВО'21..........

4

Математик от ЩАБА

преди 3 години

Предучилищната струва около 300лв на държавата. И около 3000 на родителя.. че и повече :)

3

Баймангау

преди 3 години

Спрете да "отпускате" предизборно най-после, защото накрая ще ви поставят под карантина от 5 до 10 години, при първоначален строг режим.

2

Анонимен

преди 3 години

Хубаво, но защо да е задължително и за децата от неуязвимите групи? Как ли пък няма да помъкна 4-годишно сутрин в студа и калта на задължителна детска градина! Фашисти такива!

1

Анонимен

преди 3 години

Свободата на изразяване е в състояние на свободно падане. Безброй много случаи на контролиран вот са били регистрирани в България. Въпреки че законът предвижда наказателни преследвания срещу официални лица по обвинения в корупция, правителството не прилага законът ефективно - държавни служители по всички етажи са замесени в корупция, подкупи, конфликт на интереси.Това са само част от болезнените констатации, направени в официален доклад за правата на човека от Държавния департамент на САЩ.