97

Наблюдател

преди 3 години

На 5 април ще има мнооого голям рев от опозицията ...ще покажат няколко нагласени клипове и ще си покажат магариите на Орлов мост ! 100%

96

Анонимен

преди 3 години

ЕДИН МИЛИЯРД НА ФИРМИТЕправилно бизнеса движи държавата напред

95

Некъф

преди 3 години

Вече съм на 100% убеден, че Бочко е на наркотици от сутрин до вечер!Фалират бизнеси, хората изнемогват от нищета, доклади на международни организации, ЕС и САЩ описват ситуацията в България като много тежка и пагубна, а баце си пее неговата песен колко добре сме били!

94

помнещ

преди 3 години

До 113 Защо говориш за БКП и БСП а не спомена нищо за др Борисов?-:(( Той за "демократ" ли го имаш? Бивша комунистическа мутра като пожарникар,па после като пазач на Тато и Мадритският крадеец Симеончо.Па после скачайки от пост на пост в държавата,защото страда от мания за величие?Др Борисов за тия които го помним.Си беше борче и мутра след прехода след 1989 г и нищо друго! Какъв "демократ" е днес че нщо не ми е ясно?

93

до 100

преди 3 години

След изборите-трябва лустрация и първи си заминават приватизаторите, които фалираха 3 пъти България след 1989г. Заминават си всички участвали във фалитите на над 30 банки, в изкуствената хиперинфлация (където за една нощ спестените пари на българите се превърнаха в пари за 1 телевизор), създали кредитните милионери и всички по реда си. Много закъсня България. 30 години по-рано трябваше да се премахнат пипалата на БКП-сега БСП. Те се хвалят във всяко студио, че са 130г. партия. Време за заравяне.

92

до 100

преди 3 години

Щяла да изчегърта ГЕРБ. Изчегъртай училищата, изчегъртай залите!

91

помнещ

преди 3 години

Това с "чекмеджетата се оказа истина ! Интересно защо никой в тази "държава" под твое ръководство,не пожела или му беше ЗАБРАНЕНО да разследва?!Др Гешев който Ти лично си избра за глав прокурор под масата.Няма да си мръдне и пръста ако загубиш изборите на 4 ти!То той и за това беше "избран" под масата де! -:(( Жалко че малко българи го разбраха тогава!И аз протестирах срещу избора на Гешев и бях там! НЕ СЪМ ОСЪЖДАН ОТ НИКОГО! Най малко пък от Гевев!-:)) Този човек е срам за СИСТЕМАТА ПРАВОСЪДНА!

90

помнещ

преди 3 години

Другарю Борисов.Помня времето когато ни разправяше,колко пари евра от ЕС ще дойдат в България.И хора разбиращи че теб само парите те интересуват.Разбирахме че си завладян от паричният ресурс! И продължаваш и до днес да говориш само за "пари"!-:) Ей човек! Бивши комунисте! Вече тровиш и въздуха на българина,изобщо с присъствието си! Младите не го разбират и усещат! НО НИЕ ГО ЗНАЕМ И УСЕЩАМ! Бе съм фен на Слави.Но ще гласувам за него,защото знам,че само той може да те прати при гусин Костов!

89

ХЕХЕХЕ

преди 3 години

По мерките 80-20 на ГЕРБ, 80% са отишли в техни фирми, 20% в народа.Мерси ва Лойко :D ти си спасителя ни! ПХАХАХАХА4.01

88

Хмм

преди 3 години

Най-вероятно е вярно, че са изплатени, но въпроса е на кого? Значи дадоха се пари на социално слабите, дадоха се пари на пенсионерите, дадоха се пари и на уж творците дето 60% никой не ги познава или са чалгари.но не и на работещи малки и/или средни бизнеси. Не се дадоха на родителите с по-големи доходи, нищо че и те гледат децата си вкъщи. Сега пак една кафява прослойка взеха пари, но не и работещите с висше образование. Това просто омръзна. Малкото средна класа се чуди за какво плаща данъци

87

Анонимен

преди 3 години

бойко *** с това ще остане в историята. и пълен позор за кунчев мутафчийски и другите които си плюха на дипломите и професиите заради една проста неграмотна мутра, а това коства хиляди животи. позор

86

след изборите

преди 3 години

и изчегъртването на тази Мафия от властта трябва да се ревизира подробно и този разход от 1 милиард>колко реално са преведени,на кого,как и защо.

85

Анонимен

преди 3 години

Много искам да гласувам за герп,но хич не ми се ще.

84

Анонимен

преди 3 години

"Ти когато ходиш на СПА, ли остановяваш че управлението и стандарта на живот нети харесва? А? М комунистическа. Не те ли беше срам да го кажеш."Всеки ден си мисля, че съм виждал дъното на гербавата неграмотност и все се оказва, че съм сгрешил...

83

Анонимен

преди 3 години

Поредната порция лъжи на алчната еднокнижна буца лой!Остават ви няколко дена!След това лустрация и съд!

82

Анонимен

преди 3 години

До Сата НАТОЩе гласувам за ГЕРБ!

81

Анонимен

преди 3 години

Абе като направиме ревизията ще се разбере къде са отишли милиардите. Ама ти нема а се плашиш. Нали имаш некой милион у чекмеджето ше си платиш и ше отървеш затвора. Както казват старите ора. Откъде дошли милионите там отишли. Ше се върнеш там откъде си тръгнал. От поляната с топката и филията мас. Колелото се върти и стига там от където е тръгнало.

80

Осман ага

преди 3 години

До 93 Преклонена главица сабя не я сече не забравяй

79

ДО 90 ЕМО

преди 3 години

СЪРБИЯ Е ИЗОСТАНАЛА ДЪРЖАВА В СРАВНЕНИЕ С НАС.... НО ЕДВА ЛИ ТРЯБВА ДА ТЕ УЧА НА ИКОНОМИКА...... В ЧАКАЛНЯТА ЗА ЕВРО НЕ ПРИЕМАТ СЛАБИ ДЪРЖАВИ...... А РУМЪНИЯ И СЪРБИЯ МОГАТ ДА СИ МЕЧТАЯТ ЗА ЧАКАЛНЯТА.....СЪРБИЯ СКОРО НЯМА ДА ВИДИ ЕС....УЧЕТЕ ПОВЕЧКО МЛАДЕЖИ.

78

Сезгин бей

преди 3 години

Казвам го с цялото си възпитание!ДПС управлява България през последните 30г. без изключени е и най малко още 100г. ще управлява!Точно както Великобритания е монархия на много държави ,но времената се менят така и с османлъ емперотур продължава да действа ,но по друг начин и знайте ДПС ,винаги ще го има много преди герб и много след него!!!