45

Анонимен

преди 3 години

Преди време имаше още един, който казваше "вервайте ми", не свърши много добре за хората.

44

лека нощ

преди 3 години

ох бабии искам те

43

Киро Кюмюря

преди 3 години

На първото предаване по трета програма при Рачков, гледаше като зомбираня, кой знае колко човека е заразила тогава?!...

42

Анонимен

преди 3 години

До Ганка глезанкаИ какви трябва да са критериите за селективен отказ от медицинска помощ, като се препълнят болниците? Липса на 'връзки' като сега или нещо друго?

41

Анонимен

преди 3 години

Най сетне малко нормални коментиращи тука!Да вируса го има, да по различен е, да и аз го и прекарах 4 дни без ядене без апетит, да имам и познати, които също го прекараха, даже един почина с корона, но не от корона а от MRSA поради лоши хигиенни обстоятелства в болница. Бързо се прекарва, но дълго трябва да стигнеш отново нормалната форма - това е особеното! Ако човек е здрав и не влезе доброволно в болница си е един малко по силен грип! Знам за какво говоря, защото съм биоинформатикер!

40

хахахаха

преди 3 години

ганке, прочети статията. НЕ е за грип. не е и за запек. знам, че и това щв преодолееш.

39

Пролетни размисли

преди 3 години

Ся като се затопли, къв ли топлоустойчив вирус ще измислят?

38

Убаво

преди 3 години

Да е жива и здрава, ама ако пак се кандидатира за политик, ще ѝ извадим тая статийка. Друг път да не боледува толкоз много и толкоз публично.

37

Ганка глезанка

преди 3 години

Всяка зима ме е повалял грип. Да, температура, глава цепи, нос рече, мускули болят и пр. Ако са ме изследвали за коронавирус, сигурно са щели да го открият, защото човек си ги носи тоя вид вируси.И кво? Да съм тръбила по вестниците? Да са затваряли държавата? Да, всяка година грипът е отнасял хора с по-слабо здраве. Тъжно, но никой не ги е броил по новините. И не сме спирали живота заради това.

36

Менто

преди 3 години

Не по - коварен от тебе дрът миндер.!.

35

36,

преди 3 години

Аз, например, не квалифицирам жената - тя е просто една непозната, изкарала заболяване.Защо, за Бога, подобна информация се натрапва непрекъснато на хората?Ми влезте в онко отделение, писарушките, и интервюирайте там хората! Те да ви разкажат какво значи болест! Ама не ви плащат за такава пропаганда, нали?

34

Анонимен

преди 3 години

Добре де - и какво от това? Някой бил карал някаква болест някак си. Наистина ли мислите, че останалите това ни вълнува?Може някоя баба да го прочете от липса на какво друго да прави между някой сериал и печката. Но общо взето това не е нито новина, нито дори интересна информация.

33

Анонимен

преди 3 години

Чудя се на хорската злоба. Това кой какво мнение има за тази жена - е добре и е правилно, но обиди свързани с вируса - единствено показва какви сте.

32

Анонимен

преди 3 години

Вижте какво, през този вирус още есента минахме повечето хора и го изкарахме от леко до тежко -както е с всеки друг вирус. Темата вече е толкова изтъркана, че и да се опитвате да бъдете интересни, давайки информация за всяко човече, минало през същото, няма как да ви се четат статии. Ми тая жена го карала еди как си - не ни интересува, каквато и да е и да е била - не ни е близка. Моите близки го изкараха - всеки различно - това ме вълнува. Пишете за всеки статия сега! Глупости.

31

засрами се

преди 3 години

Илянооо, нагаждачко долна!

30

Анонимен

преди 3 години

Дааа, вервам ти, бабе. Колкото на глория, дет уж беше тежко болна във ВМА а пък пускаше постове у фейса и инстаграма. Тежко болна, на легло, много коварна болест - а джитка у нета и пише колко е страшно. Ей - човек който е на легло и в тежко състояние, никак... ама никак не му е до интернет и особено фейсбук и инстаграм. Гледа да оцелее а не да пише у фейса колко страшно е болен и на легло.Я малко по сериозно. И на тая не й вярвам и на оная другата леличка не вярвам. Чао.

29

Анонимен

преди 3 години

Познавам хора-не вярваха, било измислица. В целия свят! Било глупости. Е, минаха пред това. Без фатални последици. Сега се държат като мишлета. Повярваха. Бъдете здрави и близките ви.

28

Чужденец

преди 3 години

Злобна завист дави българския nлeбeй, затова вижее най-малко в Европа.

27

Анонимен

преди 3 години

Така поднесено излиза че тия дни е била излекувана, пък тя беше на световното по художествена гимнастика, беше седнала до един дръпна младеж.

26

Анонимен

преди 3 години

И тая дет се прави все на голямата моралистка се намърдала във ВМА,за обикновените хора места няма никъде.