39

msk

преди 3 години

Якооо!...Да ни ги пращат всичките АЗ на нас тук. Да се набодем масово и да се свършва с тоя клет народ.

38

Solar Power

преди 3 години

До Татул: Не я пропускай. Боцнат си вече няма страшно.

37

Татул

преди 3 години

Днес чета, че има зелени коридори, а нямало желаещи. Ами как ще има като нямаш избор за ваксина. Астра Зенека са проблемни. Има риск от тромбози. Кой луд ще иде да си сложи. При толкова шум. Сума ти страни спряха ваксинацията. Ние, не. Евтина-евтина, но след като е проблемна да намерят друга алтернатива. Да поръчат повече от другите ваксини и толкова. Да му мислим ние дето сме с по една ваксинация на Астра и сега предстои втора. Лично аз взех да се притесняам за втората доза. Може да я пропусна.

36

К19 зомби

преди 3 години

Мрого добре! Ще има повече дози за нас от Ваксзаврия.

35

Анонимен

преди 3 години

След като една компания сменя името на продукта това означава че има нещо много гнило. Явно вече са отписали европейския пазар и сега се надяват с новото име на ваксината да я пропудат на други страни.

34

Анонимен

преди 3 години

Е, за първи път лекарство изминава пътя от разработка до пациенти за толкова кратко време. Нормално е, не всички странични ефекти да са проучени и предвидени.Остава въпросът, кое е по-добре. Да рискуваш и да се ваксинираш или да рискуваш и да се разболееш. Всеки си решава сам.

33

Анонимен

преди 3 години

Мисля, че скоро всички, които рекламират, произвеждат и прилагат новите генно модифицирани терапии, наречени за сега ваксини, ще бъдат съдени за престъпления срещу човечеството

32

Анонимен

преди 3 години

Боже, та тази ваксина беше изрично предназначена за хора до 55 години. Според фирмата ваксината не е тествана върху хора над 55?!Ще ги трепем ли възрастните, или да?

31

До Анонимен 30,

преди 3 години

"Нали беше минала всички фази на тестване и обявена за безопасна.Някой, ако може, да обясни."Никоя от наличните на търговските тезгяхи химия, наричана "ваксина за ковид", не е минала всички фази на тестване и няма как да се обяви реално за безопасна. Дори на последната фаза в изпитанията още не е никоя. В момента си текат опити. Не че е лошо, но е хубаво човек да е наясно, че става доброволен участникщ в такива и то безплатен.

30

Анонимен

преди 3 години

Е каква е логиката да я оставят за хора над 60? Предварително са ги отписали от този свят ли, що ли?Или я пишеш опасна и не я прилагаш, или бодеш наред!

29

MmAaHh

преди 3 години

Защо никой не казва нищо за реакциите към другите ваксини? Или те са безопасни синеоки ангелчета?

28

Анонимен

преди 3 години

А колко хора са получили инсулт след ваксинация с друга ваксина? Защо ли си мисля, че няма да са по-малко...

27

Анонимен

преди 3 години

Нали беше минала всички фази на тестване и обявена за безопасна.Някой, ако може, да обясни.

26

Анонимен

преди 3 години

"И Германия спира "АстраЗенека" за хора под 60 години"Защото е "напълно безопасна", затова.

25

Анонимен

преди 3 години

То и над 60 има, ама там казват, че били възрастни хората и нормално било да получават тромби и инсулти. Виж при по-младите няма как да не направи впечатление.

24

Анонимен

преди 3 години

Абе, за най-сигурно изобщо не се ваксинирайте с Астра без значение дали сте под или над 60.Нещо много станаха проблемите с тая ваксина.

23

Анонимен

преди 3 години

Не бе умници, специално при младите жени Астрата не се препоръчва заради риск от кръвоизливи и проблеми с цикъла. За това са я спрели за жените под определена възраст.А иначе дали е ок за хората над 60 е спорно.

22

Радо

преди 3 години

Трябва да се измерят ползи от ваксината и да се реши. Примерно, по немските данни, хората под 40 години имат смъртност от 1 на 10 000 от доказани случаи, т.е смъртността е вероятно още по ниска, защото Роберт-Кох-Институт казва, че тъмната цифра, на неизвестно случаи е висока. Ако ваксината има смъртност 1 на 40-50 000 тогава не си заслужава да се ваксинират хора под 40г. защото самата болест е с много ниска смъртност, а ползите от ваксината са меко казано спорни. При над 70г. вероятно е ОК.

21

Анонимен

преди 3 години

След тая новина,утре колко ли ще е опашката пред ВМА?

20

11

преди 3 години

До ЗлатенаТо ти нямаше нищо и преди да се ваксинираш...