12

Анонимен

преди 3 години

Много важен проблем )бивш спортист съм,навремето нямаше фитнеси ,но имаше спортист ,сега *** история ,много сте наивни )

11

Анонимен

преди 3 години

Фитнес залите не са за здраве. Тичането като улав е за здраве. Фитнеса е за красиво тяло.Това го казвам с пълното съзнание че аз ходя на фитнес. И не ходя за здраве. Ходя, че да ми връзват повече мадамите. И като хвана някоя анорексичка - да я поря като риба, да я пълня като агне. С часове.Здравето е при ония хахавите - йоги, моги, ръфай коренчета, не яж месо, мизерствай 70 години, че да живееш до 90... бати живота.Да не се лъжем за фитнеса. Мерси че го отварят, пак няма да гласувам за ГРБ

10

ДДРОнег

преди 3 години

Най-лесно ще се спазват мерките при плувните басейни, ако ги напълнят с ракия :):):)

9

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 1Във фитнесите ходят здрави хора.Ако не си буташ лицето по време на тренировка то шанса да се заразиш там е минимален.

8

Доста добре

преди 3 години

Хората които спортуват и стават здрави. Хората които стоят в къщи на дивана се разболяват по-лесно.

7

Анонимен

преди 3 години

Ами няма да се спазват.То повечето посетители не знаят къдеи има и къде няма мерки.

6

Анонимен

преди 3 години

Фитнесите, а и всички други бизнеси да не са държавни, че властите да решават кога могат да отворят и кога да затварят. Ако някой го е страх от измисления вирус да не ходи на фитнес, ако фитнесът го е страх от пландемията, да не отваря. Властващите имат толкова власт, колкото ние им даваме, нито повече, нито по-малко. Те са само една малка хайка от прости хора живеещи на гърба на всички нас.

5

Анонимен

преди 3 години

Най-важно фитнесите да отворят! Като зваем какви слонове се разхождат по улиците, все във фитнасе киснат. А пък ако толкова искат да спортуват, времето вече става пролетно, могат да си вдигат гирите и навън.

4

Анонимен

преди 3 години

Никак

3

Анонимен

преди 3 години

и как ще се изчисли 30% от капацитета? Ще връщат на вратата посетители, ако са достигнали определен брой трениращи ли?

2

Анонимен

преди 3 години

Нация които спортуват само във фитнесите нямат бъдеще в нито един спорт...кардио тренировки са нужни!!

1

Анонимен

преди 3 години

Фитнесите са едни от най-големите развъдници на зарази. И как ще се дезифкцират грапавите грифтове на лостовете и дъмбелите? А ако някой сменя бързо използваните тежести, сигурно трябва да тренира само той.